Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Temmuz 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin güvenli, rahat tavırlarını sevgisizlik nedeni olarak değerlendirme eğiliminde görünüyorsunuz. İçinizde gizli bir kıskanılma arzusu var gibi. İlişkinizde bir özgüven eksikliğiniz olabilir.

Sınırlandırılmış ilişkilerin,yaşamındaki başarıların önkoşullarından biri olduğu inancındasınız. İş hayatında sıcak, fazla yakın ilişkilerin zararlı olduğu yönünde bir bakışınız var.

Toplu bir katılıma yatırdığınız paranın riske girmiş olması, ana nedenlerden biri olsa da, maddi sorun yaşama korkunuzun altında birçok neden daha var gibi. Para konularında daha güvenli ilişkiler içine girmelisiniz.

Özel bir konuda gözden kaçırdığınız bazı gerçekler var. Daha mantıklı hareket etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Tek başınıza hareket etmenizi doğru bulmadığınız bir oluşuma paydaş arama çabalarınız, bugün karşılığını bulabilir. Bu yakınlaşmadan beklentilerinizi amacından saptırmamanızda yarar var. Aile içinde dengelemeye çalıştığınız ilişkiler sizde belli yorgunluklar yaratabilir. Bunu bir karamsarlığa dönüştürmeniz, uzun süreli kopukluklara neden olacak.

24 Temmuz 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 11:21-25 Temmuz saat 00:48 arasında Ay-Yay burcunda boşlukta ilerleyecektir. İlişkilerde ve ilk buluşmalarda yanıltıcı bir etki yaratabilir. Karşınızdaki kişiyi tam olarak tanımadan veya olayları anlamadan dinlemeden, sözler vermeye kalkmak yanlıştır. Saat 22:23 Venüs-Neptün karşıtlık etkisi altında, parayla alakalı konularda tedbirli davranalım. Elinizden bir şey çıkarmayın veya almayın. Beklemede kalın. Paranıza sahip çıkın. Hele sular bir durulsun önce. Mali konularda bütçenize uygun hareket edin. Birilerinden yardım isteyerek, büyük borçlar altına girmeyin. Elinizdeki uzun vadeli olarak tuttuğunuz her şeyi sağlama alın. Genel olarak bugün hem başkalarıyla bölüştüğünüz veya tek başınıza bir kenarda tuttuğunuz mal, mülk, değerli kağıtların titizlikle düşünülmeden ani kararlarla elinizden çıkmasına izin vermeyin. Ödemelerinizi geciktirmeyin. Spekülasyon içeren işlere, kararlara dikkat edin.

24 Temmuz 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün büyük bir çoğunluğunda Ay boşlukta hareket ediyor. Hemyerinde hem de özel hayatında anlaşılmadığını düşünmek motivasyonunun düşmesine neden olabilir. Çalışma ortamında sıkıntı yaşayan bir Aslan burcuysan, kendi işini kurmak için neler yapabileceğine ilişkin araştırmalar yapabilirsin. Özel hayatınla ilgili sorunları başkalarıyla konuşmak yerine sevgilini karşına alıp açık açık konuşacaksın. Evlilik hazırlığı içinde olan bir Aslan burcuysan, düğün ile ilgili her detayın eksiksiz olduğundan emin olmak isteyeceksin. Günün stresini ve yoğunluğunu atmak adına farklı etkinliklere katılabilirsin. Spa ya da masaj yaptırmak, hatta saçlarında değişikliğe gitmek iyi gelecek.

24 Temmuz 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzun süreden yalnızlıktan bunalan ve çevrenizde samimi insanlar görmek isteyen bir aslan burcu iseniz bugünkü tanışmalara daha fazla dikkat etmenizi ve hayatınıza yeni giren bu kişilere fazlaca şans vermenizi önerebiliriz.

24 Temmuz 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaratıcılığınızı yönlendireceğiniz konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda kendinizi çok daha iyi ifade edeceğiniz zamanlar var. İşlerinizde eksiklikleri gidermek isteyebilirsiniz. Kişisel gelişim konularına merak duymanız mümkün. Bu konuda araştırmalar yapabilir, seminerlere katılabilirsiniz.

24 Temmuz 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İSTEKLERİNİZİ gerçekleştirmek için kuvvetli arzular duyabilir ve sabırsızlık hissedebilirsiniz. Alacağınız teklifler sizi heyecanlandıracak. Şanslı...

24 Temmuz 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aile büyükleri, kurumlar, patronlar ve devam eden işlerinizle ilgili geçici problemler yaşayabilirsiniz. Bu süreçte tez canlı davranmadan ve acele etmeden, işlerinizi kendi akışına bırakıp, isteklerinizin gerçekleşmesi için kendinize zaman tanımalısınız.

24 Temmuz 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Güneş bugün burcunuza ilerliyor artık kabuğunuzdan tamamen sıyrılıp kendinizi göstermeye hazır olabilirsiniz. Bu bir aylık dönemde enerjiniz ve gücünüz oldukça yüksek olabilir, ilişkilerinizde söz ve insiyatif sahibi olabilir, gücünüzü ortaya koyabilirsiniz. Hayatınızın kontrolünü ve kumandasını adeta elinize alıyor olabilir. Işığınızla parlarken dikkatleri de üzerinize çekmemeniz imkansız gibi. Duruşunuz ve tavırlarınızla çevrenizde konuşulan kişilerden biri olabilirsiniz.

24 Temmuz 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Grupların içinde çok da gerçekçi olmayan sevgi gösterilerine maruz kalabilirsiniz. Herkesin özünde ne düşündüğünü sezgileriniz size anlatır. Bu arada çıktığınız seyahatte partnerinizle romantik zaman geçirebilirsiniz. Spiritüel, okült, metafizik gibi soyut konulara ilgi duyabilirsiniz. Evrensel aşka kalbinizi açın.

24 Temmuz 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekilerle ilşkileriniz yönünden oldukça olumlu gelişmeler yaşayacaksınız. Çevrenizden yararlanarak içinde bulunduğunuz sıkıntılardan kurtulacaksınız. Geçmişte ufak kırgınlıkların yaşandığı bir arkadaşınızla karşılaşıp hiç bir şey olmamış gibi davranacaksınız.

24 Temmuz 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 37' 51" R
Ay
Başak
19° 21' 15"
Merkür
Koç
17° 08' 47"
Venüs
Koç
18° 35' 48"
Mars
Balık
21° 56' 58"
Jüpiter
Boğa
21° 37' 49"
Satürn
Balık
15° 38' 13"
Uranüs
Boğa
21° 46' 56"
Neptün
Balık
28° 35' 16"
Plüton
Kova
02° 04' 01"
Chiron
Koç
20° 04' 50"
Lilith
Başak
22° 13' 18"
True Node
Koç
15° 37' 44"
Son Güncelleme : 20/04/2024 08:30

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>