Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Temmuz 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünlerde aşka dair bakışınız bir anda değişebilir. Ruhsal durumunuz, biraz da gönlünüzün boş olmasından kaynaklanıyor gibi. Bugünlerde aşk yaşayamayacağınızı düşünmeniz, tamamen yanılsama.

İş gezinizden umduğunuz kazançlarla döndüğünüz söylenemezse de, yine de memnun olacağınız sonuçlar alabildiniz. Kısa vadeli planlarınızda birkaç değişiklik, sizi karamsarlığa düşürmemeli.

Planladığınız küçük yatırımların bir kısmı ilginç bulunuyor, bu konuda destek görebilirsiniz. Birkaç güne kalmadan ciddi bir para meselesinin peşine koşmanız gerekebilir.

Arkadaşlarınızın sizin için, hoş bir sürpriz hazırlığı var. Bu akşam bütün cazibeniz üzerinizde olmalı.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir tür rekabet içinde olduğunuz biriyle mantıklı diyaloglar geliştirmek istiyorsunuz. Onun da aynı niyetler içinde olduğuna dair inancınızı yeniden değerlendirmeniz yararınıza olacak. Bugün, zamana ertelediğiniz konularda sürpriz destekler sizi yeniden hareketlendirebilir. İlkeli yaklaşma isteğinizi abartmanız, bu destekleri riske edebilir.

23 Temmuz 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar 23 Temmuz saat:00:00-23 Ağustos saat:07:08 tarihleri arasında burcunuzda ilerleyecek Güneş, olumlu ve güçlü bir enerji akışıdır. Hani deyim yerindeyse, Aslanın kendini Aslan gibi ifade edebildiği bu dönemin kıymetini bilmek ve gayet akıllı bir şekilde değerlendirmek gerekir. Her yıl Güneş bu tarihe geldiğinde canlandığınızı, dünyaya güvenle baktığınızı, etkileme gücünüzün arttığını, cömert tavırlarınızın yükseldiğini, bir yaş daha almanın bilgeliğini fark edersiniz. Bu süreçte, planlarınızı gözden geçirebilir, eksiklerinizi tamamlayabilirsiniz. Çevrenizle sıcak ve içten paylaşımlarda bulunabilirsiniz. Not: 27 Temmuz tarihindeki Tam Ay Tutulmasının burçlara etkisi alttaki linkimizdedir. Önemli bu gökyüzü oluşumunu gözden geçirmenizi tavsiye ediyorum. Mutlu bir hafta geçirmeniz dileğimle,

23 Temmuz 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ortaklıklı işi olan bir Aslan burcuysan, ortağının fikir önerileri aklına pek yatmayabilir. Bir anda karşı çıkmak yerine, sunduğu önerilerin artılarına odaklanmanda fayda var. Banka ödemelerinden dolayı biraz kısıtlandığını düşünüyorsun. Ancak gün içerisinde başaracağın bir işle hiçbir şeyin geç olmadığını anlayacaksın. Aşkının enerjisi bugün seni mutlu edecek ve heyecanlı kıpır kıpır bir gün yaşayacaksın. Evli bir Oğlak burcuysan, aranızdaki anlaşmazlıklar ciddi kararlar almana neden olabilir. Akşam saatlerinde kardeşinle yapacağın konuşmayla yaşam alanınızla ilgili yeni kararlar alabilirsin.

23 Temmuz 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün aşk ve ilişkilerden yana olumlu iletişimin sizlere belli kararlar alma aşamasında kendinizi rahat hissettireceğini söyleyebiliriz. Geçmişin ağır yükünden kurtulmalı ve yeni bir ilişki başlatma noktasında cesaretli davranmalısınız.

23 Temmuz 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda akademik konuların gündeminize gelmesi mümkündür. Bu konu sizin için ön plana çıkar ve önemli olur. Elinizden gelen tüm çalışmaları yaparsınız. İyimser bakış açınız sayesinde motivasyonunuz yüksek olur. Kendinizi ifade ederken pozitif oluşunuz size ayrıca bir çekim kazandırır. Kardeşlerinizle bir araya gelmek neşenizi arttırır.

23 Temmuz 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

FİKİR alışverişi yapıyor ancak yine de kendi bildiğiniz gibi davranıyorsunuz. Bu sizi dikbaşlı olarak gösteriyor. Akıl danışıyorsanız uygulamaya da...

23 Temmuz 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevdikleriniz için her türlü fedakarlığı yapmak isteyeceğiniz bir gün. Yaratıcılığınızı en etkin şekilde her alanda kullanabilirsiniz. Unutkanlık, ihmal ve dalgınlıklara karşı dikkatli olmalısınız. Yanılma ve aldanma gibi durumlar söz konusu olabilir.

23 Temmuz 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Haftanıza keyifli işlerle, varsa çocuğunuzla ilgili konulara önem vererek başlıyorsunuz. Risk almayı sevebilirsiniz ama bu haftabaşı riskli adımlarda memnuniyetiniz yüksek olmayabilir. Parasal konular kolay neşenizi kaçırabilir, banka işlerinizde kararsızlıklarınıza dikkat edin.

23 Temmuz 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Yay burcunda seyahat ederken aşk, hobi, yaratıcılık alanınıza ışık tutacak.Sosyal ilişkilerinizin canlı olacağı birgününe merhaba diyorsunuz. Komisyon faaliyetlerinden gelir elde edersiniz. Eğlence sektörüyle ilgili konular ön plana çıkar. Dernek, örgüt faaliyetlerinde aktif rol alabilirsiniz. Yaratıcılığınızı geliştiren bir eğitime katılmak harika olacaktır.

23 Temmuz 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok hareketli ve bereketli bir gün. Para konusunda da oldukça talihlisiniz. Şansınız oldukça açık durumda. Bu şansınızı zorlamadan dikkatli davranırsanız karlı çıkarsınız. Birlikte olduğunuz kişi hakkında söylenen sözlere hemen inanmanız üzülmesine neden oluyor.

23 Temmuz 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 22' 32" R
Ay
Yay
13° 48' 03"
Merkür
Koç
16° 05' 20"
Venüs
Koç
27° 07' 56"
Mars
Balık
27° 18' 13"
Jüpiter
Boğa
23° 13' 36"
Satürn
Balık
16° 17' 37"
Uranüs
Boğa
22° 10' 07"
Neptün
Balık
28° 48' 41"
Plüton
Kova
02° 05' 47"
Chiron
Koç
20° 28' 50"
Lilith
Başak
22° 59' 22"
True Node
Koç
15° 29' 52"
Son Güncelleme : 27/04/2024 06:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>