Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Temmuz 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle geçen günlerde etmiş olduğunuz büyük bir kavga bugün tekrar gündeme gelecek ve partnerinizle aranızdaki iletişim sorununu farkına bugün daha iyi varabileceksiniz.

İş hayatınızda çok yoğun günler geçiriyorsunuz ve işlerinizi yetiştirmek için çok az zaman kaldı. İşlerinizi düzene sokmalı ve daha sistematik bir şekilde çalışmalısınız.

Para durumunuzda kayda değer bir gelişme olmayacak. Her zamanki gibi acil ihtiyaçlarınızın yanında alış-veriş yapmak için de fırsat bulacaksınız. Eğitimle ilgili bir takım harcamalarda bulunabilirsiniz.

Sevgiliniz yüzünden arkadaşlarınızla aranızdaki diyalog çok bozuldu ve neredeyse hiç arkadaşınız kalmadı. Sevgilinize gereksiz kıskançlıklardan uzak durması gerektiğini söyleyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yalnızlığa ihtiyaç duyuyorsunuz. Daha önce normal diye düşündüğünüz pek çok şeyin aslında gözüktüğü gibi olmadığını anlayabilirsiniz. Gelgiti bol bir dönemdesiniz. İkili ilişkilerde heyecana ihtiyacınız var. Ailenizle iletişim sorunları yaşamak siz de çöküntü yaratıyor.

27 Temmuz 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar, 27 Temmuz saat 23:22 Kova burcunda oluşacak Tam Ay Tutulması, her ne kadar ilişki hayatınızı düzenleme, sorunları çözümleme, yeni birisiyle tanışma,ortaklığı kurmak gibi kişiden kişiye değişen bu konuları işaret etse de, bunların henüz tam olarak yerine oturmayacağını söylemeliyim. Yeni başlayacak veya devam etmekte olan beraberlikleri mercek altına almamız gereken bir Tutulma yaşıyoruz. Mars iki ayrı burçta gerilediği için, sizler de hem çalışma hayatınız hem de ilişki konularında şu an beklemedesiniz. Karşınıza yeni birisi çıktığında, mutlaka onu iyice tanımak lazım. Devam eden ilişkinizdeki problemleri tekrar ele almanız gerekiyor. Bu konularda hemen karar vermek doğru olmaz. Eylül ayına kadar durum bu. İş hayatınızla ilgili değişim ve gelişmeler bu Tutulmanın yöneticisi Uranüsün, Boğa burcundaki ileri-geri hareketleriyle biraz zaman alacak. O nedenle ortaklık,değişimi, maddi-manevi açıdan doyuma ulaşmak Aslanlar için önümüzdeki yıllara damgasını vuruyor. Bu tutulmada bazı gelişmeler, bitişler, yeni başlangıçlar olsa da, bunların pişmesi, olgunlaşması zamanla olacak. Benim sizlere tavsiyem, ilişkinizi kendi kriterleriniz dahilinde olduğu gibi, mevcut durumunuzu göz önüne alarak tekrar gözden geçirmenizdir. Böylece daha doğru bir karar vermiş olursunuz. Boşanmak, evlenmek,ortaklığı gibi hayati konulara içgüdüsel ve aceleci bir gözle ele almayınız. Gerçekçi olunuz. Zamanı önemseyiniz. Gönülden sevgilerimle,

27 Temmuz 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün karşıt burcunda Ay Tutulması gerçekleşiyor ve burcunda Merkür gerilemesi başlıyor. Bugün kendini çok rahat ve huzurlu hissediyorsun. Bakış açının olumlu olması da çevrenin çok hoşuna gidecek. Arkadaşlarının sana bir sürpriz yapması da keyfine keyif katacak. Hem para kazanmak hem de yeni kişilerle tanışmak senin için kolay olacak. Eğer yatırım yapmayı düşünen bir Aslan burcuysan bugünleri çok iyi değerlendirmelisin. Bir süredir ilişkinde veya evliliğinde bazı problemler yaşıyorsan, bugün değer verdiğin kişiyle bu problemleri masaya yatırabilir, nihai bir sonuca varabilirsin. Ailende sağlık sorunları yaşayan bireylerin toparlandığını görmek, keyfini yerine getirecek.

27 Temmuz 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal anlamda sizi yoran ve bir o kadar da zorlayıcı enerjiler devrede olacakmış gibi gözükmektedir. Özel yaşamla ilgili bazı güven sorunları tekrar tezahür ettiğinde ve bu konuda sizden belli bir karar vermeniz beklenebilir.

27 Temmuz 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yaptığınız işlerinizde araştırmacı yanınız ön planda olacaktır. Disiplinli bir çalışma içine girebilirsiniz. Başarılarınıza başarı katmak için hırslı bir tavır sergilemeniz mümkün. Eşinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Bazı konularda daha toleranslı olmanızda yarar var. Kontrolünüz dışında gelişen maddi kayıplar yaşanabilir.

27 Temmuz 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

KEYİFLİ bir sohbet ortamı haftanın bütün yorgunluğunu alacak. Hoşlanmadığınız birinin ters davranması sizi biraz tedirgin etse bile kafanızı takmayın....

27 Temmuz 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 01.43'de Aslan burcunda gerçekleşen ve etkisini üç gün önce ve üç gün sonra yoğun olarak hissettirecek olan yeni ay ile birlikte moral, motivasyon ve sağlık olarak güçlenirken, erkek figürler ve aile ilişkilerinde güç mücadeleleri ve ego savaşlarından uzak durmanız gereken bir süreç sözkonusu olacak. Bu zaman diliminde güzellik ve bakımıza ait işleri yapabilir, estetik olarak düzeltmeler uygulatabilir, yaptığınız işler ve ışığınızla toplum içinde daha fazla dikkat çekerek ön planda olabilirsiniz. Yeni ay haftasının en güzel haberi Satürn'ün Merkür ve Venüs'e olan uyumlu açısı ile, olası tüm ilişki problemlerini çözümleyebileceğiniz, aile ilişkilerinizi geliştirebileceğiniz hatta bir ev sahibi olma arzusu duyabileceğiniz etkiler sunuyor olması olacak. Bu süreçte görüşmelerinizde ve flörtlerde istediğiniz sonuçları elde etmeniz daha kolay hale gelecek.

27 Temmuz 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Tam Ay tutulması özel hayatınızı etkileyecek. İlişkiler adına beklenmedik durum ve koşulların ortaya çıkacağı bir tutulma yaşayacaksınız. Evlilik, söz, nişan, bir ilişkiye adım atma gibi kararlar da bu tutulmada hayatınızda cereyan edebilir, eski bir konuyla, bir eylemle yeniden uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Beklenmedik bir taşınma da söz konusu olabilir.

27 Temmuz 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Ay Kova burcunda tutuluyor. Bu sizin ikili ilişkilerinizi ve hayatla ilgili kişisel kararlarınız üzerinde oldukça etkili olacak.Öfkelenmeden, aşırı gurur yapmadan, neşenizi koruyarak, gülümsemeyi yüzünüzden eksik etmeden partnerinizle orta noktada buluşun. Hayatın müşterek olduğunu aklınızdan çıkarmayın.

27 Temmuz 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni birteklifiyle karşılaşabilirsiniz. Birkaç işi de birarada yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bazı sürprizler sizi bekliyor olabilir. Bunlar genelde olumlu sürprizler ve duyduğunuzda hoşunuza gidecek olan gelişmeler. Parasal konularınızın çözümü vereceğiniz kararlara bağlı.

27 Temmuz 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 59' 23"
Ay
Kova
17° 31' 19"
Merkür
Koç
17° 35' 40"
Venüs
Boğa
02° 59' 07"
Mars
Koç
00° 58' 02"
Jüpiter
Boğa
24° 20' 01"
Satürn
Balık
16° 42' 58"
Uranüs
Boğa
22° 26' 22"
Neptün
Balık
28° 57' 23"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 44' 58"
Lilith
Başak
23° 30' 59"
True Node
Koç
15° 20' 38"
Son Güncelleme : 02/05/2024 00:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>