Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Temmuz 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Geçmişte yaşanmış olanlarla kimseyi yargılamamalısınız. İnsanların her olumsuz deneyimden yenilenmiş olarak çıkacağını unutmayın. Kafanızı netleştirme arayışlarınız kırılmalara neden olabilir.

Çalışma yaşamınızda gerçekleşen istikrarda büyük pay sahibisiniz. Bunun size sık sık hatırlatılması düşündüğünüz kadar gereksiz olmayabilir. Alçak gönüllülüğünüzü bir yerlerde sınırlamanız yararlı olacak.

Günlük bütçenizi kontrol etmek sorunlarınızı asgariye indirebilir. Daha gerçekçi bir bütçe yapmaya ve gerçekçi beklentilere yönelmeye ihtiyacınız var. Bu konularda şansınıza duyduğunuz aşırı güven, sizi masraflı biri yapıyor.

Yaşamınızdaki olumluluklar, olumsuzluklardan daha ağır basıyor. İş yaşamınızdaki tokgözlülüğünüzü başka konularda da göstermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayata başka cephelerden bakmayı öğrenmeniz gerekiyor. Çevrenizde, son günlerdeki ruh halinizi sizinle paylaşmak isteyenler var. Aile ilişkilerinde bugünlerde yakınlaşmalar söz konusu olabilir. Yapıcı ve toparlayıcı özellikleriniz çok işe yarayabilir. Zaman zaman yaşadığınız karamsarlık ve umutsuzluktan çıkışı yanlış yollarda arıyorsunuz.

26 Temmuz 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar 26 Temmuz saat:08:02-19 Ağustos saat:07:25 Merkür-Aslan burcuna geriliyor. İnsanları yönetmeye, gücümüzü kabul ettirmeye, bizi ilgilendirmeyen konularda ahkam kesmemeye özen göstermeliyiz. Çünkü geri hareket dönemleri sadece siz değil tüm burçlar için etkilidir. İnsanlar bize, biz onlara anlayışlı olacağız. Kendimize güveneceğiz ancak bilmediğimiz konularda biliyormuş gibi yapmayacağız. İşlerimizde yavaşlama, birileriyle anlaşmada zorlanma söz konusu olabilir. Böyle durumlarda beklemede kalıp, gözlem yapalım. Karşımıza çıkan yeni bir kişi etkilediğinde, hayatımızın merkezine almadan önce onu iyice tanıyalım. Fiziki anlamda yapılacak yeni değişiklikleri aceleye getirmeyelim. Sağlığımıza özen gösterelim. Lüks harcamalardan veya gereksiz alışverişlerden uzak duralım. Hayatı doğal akışı içinde ele alarak, yarım kalan işlerimizi bitirelim. İlişki kararlarımızı, tercihlerimizi, kriterlerimizi yeniden gözden geçirelim. TÜM BURÇLAR İÇİN ÖNEMLİ NOT -Geri hareketin başlama tarihinden bir hafta öncesi (gölgeli günlerin başlangıcı) 19 Temmuz tarihinden önce enine boyuna düşündüğünüz, planladığınız, her türlü şekilde gözden geçirmesini yaptığınız, sağlam olduğuna karar verdiğiniz konuları yürürlüğe koymanızda sakınca yoktur. Çünkü bunlar zaten planlarınız arasında yer almaktaydı. -Geri hareket esnasında gelen yeni bir teklifi, karşınıza çıkan bir kişiyi, durumu ve olayı dikkatlice gözden geçiriniz. Özellikle planlamanız dışında bir seçenek karşınıza çıksa bile durup bekleyiniz, hesabınızı yapınız, enine boyuna düşününüz. Bunları geri hareketin bitim tarihinden bir hafta sonra yani gölgeli günlerin sonunda 26 Ağustos itibariyle uygulayabilir, işleme koyabilirsiniz. Gönülden sevgilerimle,

26 Temmuz 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün büyük bir çoğunluğunda Ay boşlukta hareket ediyor. Yoğun çalışma tempondan dolayı kendini yorgun hissedebilirsin. Geleceğini garanti altına almak isteyişin, kariyerine daha fazla önem vermen gerektiğini hatırlatacak. İşinden memnun değilsen, gün içerisinde alacağın teklif oldukça cazip gelebilir. Sevgilinin kıskançlıkları hoşuna gitse de bir süreden sonra boğucu gelebilir. Uzun vadeli bir ilişki için çözümlemeniz gereken konuları ertelememelisin. Bugün aynı zamanda internet üzerinden yapacağın alışverişlere dikkat etmelisin. Bütçeni aşman ilerleyen zamanlarda seni bir hayli zorlayabilir. Mide problemin varsa ağır yiyeceklerinden kaçınmalısın.

26 Temmuz 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizle ilgili bazı durumları net görmek istemediğiniz ve hayatın engelli yollarından kaçmak eğiliminde oluşunuz bugün itibari ile yerini daha farklı düşüncelere bırakacak gibi gözükmektedir. Zira sizler de artık bu gidişata dur diyebileceksiniz.

26 Temmuz 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün planlamış olduğunuzakışınızda aksamalar olabilir. Mesleğinizle ilgili konularda ön planda olmak isterken elinizde olamayan sebeplerden dolayı aksilikler yaşayabilirsiniz. Ortak kaynaklarla ilgili konularda eşinizin ya da ailenizin kaynaklarını kullanmak isteyebilirsiniz. Bu durum sizin için riskli olayları beraberinde getirebilir. Dikkatli olmalısınız.

26 Temmuz 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

SEYAHATLERE açıksınız. Uzun süredir görmediğiniz kimseleri ziyaret edebilirsiniz bugün. Yoğun tempoda geçecek güne planınızda olmayangörüşmelerini...

26 Temmuz 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinizi toplum içinde bulunduğunuz her ortamda sevgi dolu ifade ederek, güzelliğiniz/ yakışıklılığınız ile ön planda olacağınız bugün, ilişkilerden yana muazzam fırsatlar elde ederken, aile ilişkilerinizi geliştirebilir,hayatınızda olumlu kararlar alabilir ve ilişkilerinizde keyifli bir gün geçirebilirsiniz.

26 Temmuz 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün itibarıyla iletişim gezegeni Merkür geriliyor. Kişisel alanınızda gerileyecek olan Merkür yanlış anlaşılmaları ve yanlış adımları hayatınıza taşıyabilir. Özellikle parasal işlerinizde yanlış adımlardan ve girişimlerden uzak durun. 19 Ağustos'a kadar yeni başlangıçlar yapmamaya, imza atmamaya çalışın. Yapacaksanız şartların değişeceğini göz önünde bulundurmalı ve yasal boşluklardan uzak durmalısınız. Daha öncedenyaptığınız insanlarla bağlantılarınızı devam ettirebilir ve yeni işbirliklerine girebilirsiniz.

26 Temmuz 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın ikinci yarısında canlı, neşeli yapınızı çevrenizdekilerle paylaşarak geçirin.Gündelik hayatın stresini ancak böyle üzerinizden atarsınız. Partnerinizin baskıcı tutum size sıkıntı verse de bunun geçici olduğunu unutmayın. Sevginizi cömertçe sunmaya devam ederseniz, sevgiyle karşılık alırsınız. Hayatımızda olanlar her zaman bizim iyiliğimiz içindir.

26 Temmuz 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir kafanızda olan bir konu çözüme ulaşacak. Bir yakınınıza ya da dostunuza yardımınız olacak. Bu onu gerçekten çok mutlu edecek. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Özellikle sırt ağrılarında şikayeti olanlar hemen bir tedbir almalılar.

26 Temmuz 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 44' 26" R
Ay
Akrep
22° 32' 38" R
Merkür
Koç
15° 58' 53"
Venüs
Koç
25° 03' 39"
Mars
Balık
26° 00' 19"
Jüpiter
Boğa
22° 50' 14"
Satürn
Balık
16° 08' 18"
Uranüs
Boğa
22° 04' 26"
Neptün
Balık
28° 45' 30"
Plüton
Kova
02° 05' 29"
Chiron
Koç
20° 23' 03"
Lilith
Başak
22° 48' 11"
True Node
Koç
15° 35' 10"
Son Güncelleme : 25/04/2024 14:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>