Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Temmuz 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkta aradığınızı bir türlü bulamıyorsunuz. Son zamanlarda kendinizi aşk konularından uzaklaştırmak istiyorsunuz. Gönlünüz şu sıralar yeni bir ilişkiye kapalı.

Hırslısınız fakat bu hırsınızortamınızda yanlış anlaşılabiliyor. İş yerinizden sizden hoşlanmayan insanlar var ve bu insanlar hakkınızda iyi şeyler düşünmüyorlar.

Harcama yapmaya meyilli olacağınız bir gündesiniz. Hesabınızı bilerek harcama yamalı ve fazla açılmamalısınız. Çünkü ay ortasında bazı ödemeler yapacaksınız.

Bazı sorunları görmezden geliyor ve bu sorunları çözmek yerine kaçıyorsunuz. Sorunlarınızın üstüne gidin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün enerjinizi çok yoğun olacak. Gün boyunca zamanınızı eğlenceye ve hoşlandığınız aktivitelere ayıracaksınız. Bu arada yapmanız gereken bazı işleri bilerek ihmal edeceksiniz. Aile yaşantınızda bazı sorunlar çıkmak üzere. Son günlerde ihmal ettiğiniz aile büyüklerinizi ziyaret etmelisiniz.

29 Temmuz 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 02:31 Güneş-Kuzey düğüm kavuşumu burcunuzda gerçekleşiyor. Bu olumlu bir işarettir. Kendinizi güçlü bir şekilde ifade etmenizde, merkezde yer almanızda kuvvet verir. Kişi geçmişi değil geleceği önemser. İnandığı yolun yolcusudur. Özgüveni yüksektir. Kalbinin sesini dinler. İnsanlarla kendine göre bağlantı kurar. Çekicidir. Planlar yapar ve bunları uygulamayı seçer. İlişkisindeki problemlerle yüzleşmekten kaçınır. Saat 12:25-30 Temmuz saat 02:28 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Sizi üzen, sıkıntıya sokan ve rahatsız eden kişi veya olaylar karşısında her şeyi bir kez daha gözden geçirmekte yarar var. Mutlu Pazarlar dileğimle,

29 Temmuz 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, karşıt burcunda hareket ediyor. Bugün ekonomik anlamda hesaplı davranmanın yararlarını görmeye başlayacaksın. Programlı davranmaya devam etmelisin. Akşam saatlerinde arkadaşlarının davetlerini değerlendirmek isteyeceksin.

29 Temmuz 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde yönetemeyeceğiniz krizlerin ortasında kalabilir ve ne yapacağınızı bilemeyebilirsiniz. Ancak ne yaparsanız yapın kararsız kalmayın. Zira kararsız kaldığınız her süre hayatınızı bloke edecek ve sizi sizden mahrum edecektir.

29 Temmuz 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün başkalarından çok şey duyabilir, öğrenebilirsiniz. Eşinizle, yakın arkadaşınızla ilgili konularda daha gerçekçi olmaya bakın.

29 Temmuz 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ay karşıt burcunuz Kova'da ilerlerken ikili ilişkiler açısından hassas bir gün olabilir. Birlikteliğiniz, evliliğiniz ve ortaklığınızla ilgili konular gündeminize gelebilir. Anlaşma, uzlaşı gerektiren noktalarda kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz.

29 Temmuz 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün alacağınız haberler keyfinizi yerine getirecek. İsteklerinizi ortaya koymak için uygun bir gün. Son derece ikna edici ve etkileyici olacaksınız. Fikirlerinizi rahatça kabul ettirebilir, başarılı organizasyonla yapabilirsiniz. Uzaklarda bulunan dostlarınızla haberleşeceksiniz.

29 Temmuz 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sevdiğiniz insanla yapacağınız kısa vadeli planlar hoşunuza gidebilir. Çevrenizden faydalanmasını iyi bileceksiniz. Özel hayatınıza ve partnerinizin fikirlerine bu aralar önem vermelisiniz.

29 Temmuz 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkili ilişkilerinizde karşınızdakini ikna etmek, kişisel kararlarınızı kararlı bir şekilde aktarmak için pek çok fırsat yakalarsınız. Eşiniz ya da ortağınızın talep ve isteklerini göz ardı etmeden bir denge oluşturursanız, sonuç her iki tarafı da mutlu eder. Ne de olsa cömert ruhunuz herkesin kendini iyi hissetmesini ister.

29 Temmuz 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üzerinize sorumluluk almaktan hiçbir zaman çekinmiyorsunuz. Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinizi dost ve yakınlarınızın desteği sayesinde atlattınız. Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. İrili ufaklı paralar alacaksınız.

29 Temmuz 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 28' 41" R
Ay
Başak
05° 25' 24"
Merkür
Koç
17° 42' 26"
Venüs
Koç
17° 08' 26"
Mars
Balık
21° 02' 05"
Jüpiter
Boğa
21° 21' 37"
Satürn
Balık
15° 31' 14"
Uranüs
Boğa
21° 43' 03"
Neptün
Balık
28° 32' 54"
Plüton
Kova
02° 03' 34"
Chiron
Koç
20° 00' 42"
Lilith
Başak
22° 05' 26"
True Node
Koç
15° 36' 10"
Son Güncelleme : 19/04/2024 04:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>