Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Temmuz 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınız açısından sıradan ve rahat bir gün geçireceksiniz. Küçük bir gerginlik yaşamanız söz konusu olsa bile bunun üstesinden gelmeyi başaracaksınız.

İş yaşamınız açısından olumlu bir gün geçireceksiniz. Borçlarınızın büyük bir bölümünü bugün kapatacaksınız ve alış-veriş yapma imkanını bulacaksınız.

Parasal konularda pek bir sıkıntınız yok ama harcamalarınıza dikkat etmediğiniz takdirde bazı sıkıntılar sizin için söz konusu olabilir. Bu duruma biraz dikkat etmelisiniz.

Bugün ev kazaları konusunda dikkatli olmalısınız. Özellikle elektrikli eşyalara özen gösterin ve oluşabilecek tehlikelerden uzak durmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hassas ve kırılgan bir yapıya sahipsiniz. Bu yüzden ikili ilişkilerde duygusal tepkiler verebilirsiniz. Hatta istem dışı öfkelenmeleriniz olabilir. Günlük işlerinizin dışına çıkmamalı, iddialı konuşmalardan ve tartışmalardan kaçınmalısınız. Yoksa telafisi olanaksız sorunlar yaratabilirsiniz. Bazı özel sorunlarınızı kendiniz halletmelisiniz. Yakında bir para haberi size ulaşabilir.

28 Temmuz 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 01:39 Ay-Kuzey düğüm karşıtlığı, ilişkide karşı tarafın özgür yaklaşımlarına karşılık biz merkez sahnede yer almak isteriz. Bize göre olması gerekenler vardır. Ancak eşimiz, sevgilimiz buna uymayabilir. Bu da aramızda sorunlar oluşturabilir. Bu görünüm, eğer istenirse, iki kişi de buna açık olursa her türlü problemin çözüme kavuşacağını işaret ediyor. Saat 04:26 Venüs-Pluto görünümü, önümüzdeki birkaç gün boyunca, parasal konularda özellikle fazla inceleyici ve oldukça titiz bir şekilde düşünmenizi ve kurduğunuz ilişkilerde de bu titizlik çerçevesinde hareket etmenizi sağlayıcıdır. Siz kazanç anlamındaki konuları bu denli irdelerken, öncelikle çalışma hayatınızla ilgili meselelere ve kazancınızla alakalı konulara özen göstermelisiniz. İş hayatınız veya aktiviteleriniz, sağlığınız, birlikte çalıştığınız insanlar, hizmet ettiğiniz kişilerle ilgili konularda bir değişim ve dönüşümden geçiyorsunuz. Sorumluluklarınıza sahip çıkmak durumundasınız. Verimli biryaşamı sürdürmek veya çalışmıyor bile olsanız günlük yaşamınızda, huzur, güvenlik bulabilmeniz için her şeyden önce kendinizi geliştirmek ve eksik yanlarınızı tamamlamak durumundasınız. Yetenekli olduğunuz bir alan varsa, bu alanda gayret gösteriniz. Çaba sarf ediniz. Diyelim ki evdesiniz. Kendinizi oyalayacak, bundan da para kazanabileceğiniz uğraşılara ağırlık veriniz. Bunları dikkate aldığınızda önünüzde yepyeni bir dönem başlar ve güven duygunuz yükselir. Saat 17:46 Ay-Jüpiter görünümü, ilişkimiz ve ailevi değerlerimiz, geçmişten bugüne dek yaşadıklarımızı düşündüğümüzde, aradığımız desteği, sevgiyi, anlaşmayı bulamadığımızı düşünürüz. Bu bizi rahatsız eder. Her güzelliğin sizinle olması dileğimle,

28 Temmuz 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, karşıt burcunda hareket ediyor. İşyerinde ki monotonluktan sıkıldığın halde yaşadığın zorunluluklardan dolayı kendini mecbur hissediyorsun. Bugün alacağın haberleri değerlendirmen senin için yeni yollar çizebilir. Harcamalarında planlı ve disiplinli olman gerektiğini sen de biliyorsun ama uygulamaya gelince zorlandığın da aşikâr. İlişkisi olmayan bir Aslan burcuysan, tesadüfen tanışacağın kişinin içten tavırlarından etkilenebilirsin. Evliliğinde sorunları olan bir Aslan burcuysan, eşinin yapacağı fedakârlıklar, aranızın düzelmesini sağlayacak. Akşam saatlerinde günün stresini atmak adına arkadaşlarınla beraber bir takım aktiviteler yapabilirsin.

28 Temmuz 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş projeleriniz ve ortaklık ilişkileriniz üzerinden faydalar sağlayabilirsiniz. Kendinizden fedakarlık yapmak istemeyeceğiniz bugünü sağduyu ile idare etmeyi başarabilirseniz altında yatan gerçeği daha net görebilirsiniz.

28 Temmuz 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün karşılıklı konular, işler ve anlaşmalar önemli. Ancak daha iyi bir dinleyici olmaya çalışın.

28 Temmuz 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ciddi ve tutucu görünümünüz insanları şaşırtabilir. İlişkilerinize sadık oluşunuz değerinizi artırmakta.

28 Temmuz 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden hayatınızdaki kadın figürler, anneniz ve eğer siz bir erkekseniz eşinizle ilgili konularda belirsizlik ve durağanlık yaşayabilirsiniz. İlişkilerde yeni kararlar almamanız gereken ve yaşayacağınız her duyguyu normal ve insana özgü olarak kabul etmeniz gereken enerjisi durağan bir günde bulunmaktasınız.

28 Temmuz 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu Cumartesi eğer çalışıyorsanız işinizdeki etkili gücünüzü para kazançlarına dönüştürecek güçlü bağlar ve ilişkiler içine girebilirsiniz. Parasal işlerinizde tutkulu adımlar size kazandırabilir. Ne istediğinizi bilecek ve buna göre adımlar atacaksınız.

28 Temmuz 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Plüton arasındaki etkileşim bugün kazancınızın artmasına aracılık eder.Beklediğiniz toplu bir parayı tahsil edebilirsiniz. Büyük bir yatırıma ya da ortaklığa girebilirsiniz. Sözleşmeler, kontratlar bundan sonraki kariyerinizi derinden etkiler, kurumsal alanlarda eliniz güçlenebilir. Söz sahibi liderlerden destek alabilirsiniz.

28 Temmuz 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun zamandır beklediğiniz atılımları gerçekleştirebilirsiniz. Hayatınız tam çok monotonlaştığını düşündüğünüz anda canlanacak. Türlü yerlerden irili ufaklı para gelebilir. İyi bir yatırım yapabilirsiniz.

28 Temmuz 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 10' 43" R
Ay
Akrep
02° 47' 16" R
Merkür
Koç
16° 05' 51"
Venüs
Koç
23° 05' 01"
Mars
Balık
24° 45' 55"
Jüpiter
Boğa
22° 27' 59"
Satürn
Balık
15° 59' 16"
Uranüs
Boğa
21° 59' 02"
Neptün
Balık
28° 42' 25"
Plüton
Kova
02° 05' 07"
Chiron
Koç
20° 17' 30"
Lilith
Başak
22° 37' 31"
True Node
Koç
15° 38' 27"
Son Güncelleme : 23/04/2024 23:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>