Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Temmuz 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda bugün bir çok beklentilerinizin karşılığını alacağınız bir gündesiniz. Gün içinde gelişen bazı olumsuz gelişmelere tepkisiz kalacaksınız ve zamanınızı sevgilinizle geçirmek isteyeceksiniz.

İş hayatınızda bugün performansınızı ispatlayacağınız ve bazı ortak çalışmalar sonucu olumlu sonuçlar elde edeceğiniz bir gündesiniz. Yorucu bir gün geçireceksiniz ama huzurlu olacaksınız.

Harcamalarınızın yoğunluğu sebebiyle hemen hemen bütün kaynaklarınızı tükettiniz ve bazı acil ihtiyaçlarınızı karşılayamayacak duruma geldiniz. Harcamalarınıza biraz dikkat etmelisiniz.

Ailenizle beraber yakında kısa bir seyahate çıkmak zorunda kalacaksınız. Bu yüzden sevgilinizle tartışabilirsiniz. Sevgilinizden uzaklaşmamak için elinizden geleni yapmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir süredir yaşadığınız sıkıntıları nihayet üzerinizden atmayı başardınız. Bugün gün içinde oldukça neşeli ve keyifli olacaksınız. Beklentileriniz dışında gelişen bazı olaylarla karşılaşmanız muhtemel. Fakat bu olayları fazla önemsemeyeceksiniz. Ailenizle kötü giden ilişkiniz iyileşme dönemine giriyor.

31 Temmuz 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Saat 06:22 Ay-Jüpiter görünüm etkisinde, hiç kimsenin yardımı olmadan ayaklarımızın üzerinde durmak isteriz. İyi niyetten, karşılıklı dayanışmadan yanayız. Saat 10:29 Ay-Neptün kavuşumu, borçlarınızı ödeme ve parasal konulardaki sıkıntılarınıza bir an önce çözüm bulma anlamında pozitif düşünmenizi sağlar. Her meselenin derinliklerine sızabilir, psikolojik ve fiziksel anlamda kendinizi yenilenmiş hissedebilirsiniz. Saat 17:27 Ay-Pluto görünümü, ilişkinizle ilgili meselelerde, partneriniz veya siz birbirinize karşı ılımlı yanaşmaya çalışınız. Keyifli bir gün geçirmenizi can-ı yürekten dilerim. Her şey gönlünüzce olsun.

31 Temmuz 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aktif bir gün seni bekliyor. Bugün olumlu gücünü etrafındakilerin de fark etmesi seni ilgi odağı haline getirebilir. Birden fazla işle ilgilenen bir Aslan burcuysan, kazancında beklemediğin bir artış olabilir. Sevgiline duygularının daha da yoğunlaşması sebebiyle evliliğe yönelik kararlar alabilirsin. Düşüncelerini ailenle paylaştığında da desteklediklerini görmen seni daha mutlu edecek. Akşamüzeri yakın çevrenin yaptığı dedikoduları öğrenebilirsin. Öyle ki bu durum bazı kişilerle aranın bozulmasına yol açabilir. Rahatsızlığının tekrarlamasını ciddiye alman gerekiyor.

31 Temmuz 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevrenizle aranızda oluşan iletişimsel problemler yüzünden finansal planlarınızı yeniden gözden geçirmek ve ileriye yönelik daha sağlam adımlar atmak ihtiyacında olarak hareket edebilir ve kendinizi daha sosyalleştirecek aktivitelere yöneltmek isteyebilirsiniz.

31 Temmuz 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma ortamınızda hizmet verdiğiniz kurumlarla ilgili faaliyetlerinizi üstlerinizle paylaşabilirsiniz. Ön saflarda olmak isteyeceğiniz bir gün. İş arkadaşlarınız bazı konularda sizden fedakâr davranmanızı bekleyebilir. Bu sizin hoşlanmayacağınız bir durum olur. Kontrolünüz dışında gelişen olaylar sizi yorabilir. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

31 Temmuz 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

ÇALIŞMA hayatınızda başarı için daha fazla sorumluluk alabilirsiniz. İşlerinizi iyi hale getirmek için çaba sarf etmeniz gereken bir gündesiniz. Gelecek...

31 Temmuz 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşırı hassas, duygusal ve sezgisel davranabileceğiniz bir gün, Ay Balık burcunda ilerliyor. Karşınıza güçlü kimseler, özellikle de kadınlar çıkabilir, güç mücadelesi söz konusu olabilir, kriz yaratabilecek tehlikeli durumlardan uzak durmalısınız.

31 Temmuz 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Farklı kültürleri, size uzak görünen insanları tanımak, asıl ilginizi çeken şey olabilir. Bu merakınızı doyuracak seyahatlerde olabilirsiniz. Sevdiğiniz insanla olan paylaşımlarınız artabilir.

31 Temmuz 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Olaylardan etkileneceğiniz bir gün. Duygularınız yükselmiş durumda. Alacağınız bazı haberler harekete geçirebilir ve kararlarınızı değiştirebilirsiniz. Fakat, sakin ve sabırlı davranabileceğiniz bir dönemdesiniz.

31 Temmuz 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzde zorlu günler var. Mutlu olmak için biraz uğraş vermeniz gerekecek. Fakat bu zorlu günleri atlatmak çok uzun sürmeyecek. Aşk size yardımcı olacak. Eğer seviyor ve seviliyorsanız istediğiniz desteği karşınızdaki insandan fazlasıyla göreceksiniz.

31 Temmuz 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 08' 45" R
Ay
Yay
10° 46' 37"
Merkür
Koç
16° 03' 35"
Venüs
Koç
26° 50' 28"
Mars
Balık
27° 07' 16"
Jüpiter
Boğa
23° 10' 19"
Satürn
Balık
16° 16' 19"
Uranüs
Boğa
22° 09' 19"
Neptün
Balık
28° 48' 14"
Plüton
Kova
02° 05' 45"
Chiron
Koç
20° 28' 01"
Lilith
Başak
22° 57' 48"
True Node
Koç
15° 30' 40"
Son Güncelleme : 27/04/2024 01:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>