Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ağustos 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşantınızda aslında her şey yolunda fakat siz yine de memnun değilsiniz. Sevgilinizden daha fazla ilgi ve anlayış bekliyorsunuz. Bu beklentiler içindeyken onun şahsiyetini önemsemiyorsunuz. Bu yüzden aranızda sorunlar çıkabiliyor.

İş yaşantınızda durgun bir dönemdesiniz. Beklediğinizgörüşmelerini bir türlü yapamıyorsunuz. İş yaşantınızda beklentilerinizin gerçekleşmediği bugünperformansınız düşük olacak.

Parasal konularda ailenizin büyük desteği ve sizin tutumluluğunuz sayesinde oldukça rahatsınız. Bugün kendiniz için alışverişe çıkabilir bazı harcamalar yapabilirsiniz.

Bugün bir arkadaşınızın yalanı ile karşılaşabilir bu yüzden bazı hatalı davranışlar sergileyebilirsiniz. Dikkatli olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ailenize çok düşkünsünüz. Bunun yanında ev hayatına ve düzenli bir yaşantıya da çok düşkünsünüz. Hayatınızdaki en ufak bir düzensizlikte bile bocalayabiliyor ve kontrolünüzü kaybediyorsunuz. Bugünlerde de bu tip durumla karşılaşmanız muhtemel. Bu yüzden duygularınızı kontrol etmekte ve çevrenizdeki insanlara davranışlarınızı belirlemede zorluklar yaşıyorsunuz.

5 Ağustos 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Saat 00:50 Ay-Jüpiter karşıtlığı,hayatımız, sorumluluklarımız tabii ki çok önemli. Ancak ailemizin desteği ve onlarla birlik ve bütünlük duygusu hepsinden önemli. Sorunlar el ele çözülmeli, gönül gönüle yürünülmelidir. Biz bugün böyle düşüneceğiz. Kimse kusura bakmasın. Saat 03:48 Ay-Neptün görünümü, hayalini kurduğunuz her şeye hem maddi hem de manevi anlamda ulaşmak istersiniz. Yaşam, ölüm, bilinmeyen konular ilginizi çekebilir. Değişik yerlerde olmayı, sorumluluklardan uzaklaşmayı, rahat etmeyi arzularsınız. Parasal konular ve güvenli birhayali kafanızın içinde dolanır durur. Bu enerji altında insan yanılmak istemez, ruhsal anlamda güvende olmak ister. Saat 09:58 Ay-Merkür görünümü,hayatımız veya toplumsal yaşantımızda birilerinin bizden farklı düşünmesine tahammül etmeyeceğimizi işaret ediyor. Biz huzur, güven ve kendimizi ifade etmekten yanayız. Saat 10:03 Ay-Pluto görünümü, güven ve istikrarlı bir yaşam sürmek için öncelikle hayatınızı garanti altına alacak şekilde derinlemesine düşünmenin önemini işaret ediyor. Tabii ki maddi ve manevi anlamda sağlam olanı tercih etmemizi sağlayacak. Kafamızda soru işareti uyandıran hiçbir şeyden hoşlanmayacağız. Pazar günümüzün huzur ve güvenlik içinde geçmesi dileğimle,

5 Ağustos 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün bazı aksilikler henüz sabah saatlerinden kendini gösterebilir. Bir şey söylemeden önce iki kez düşünmen gereken bir gündesin. Aksi takdirde farkında olmadan etrafındakileri kırabilirsin. Özellikle ev içerisinde sana sorun yaratacak sorunlarla karşılaşabilirsin. İlişkisi olan ya da evli bir Aslan burcuysan, değer verdiğin kişiyle şehir dışına çıkabilirsin. Bu yolculuk ikinize de iyi gelecek. İlişkisi olmayan bir Aslan burcuysan, hoşlandığın kişinin tepkisini kestiremediğin için ona açılma konusunda kararsız kalabilirsin. Aile içinde deneyim sahibi büyüklerinle ciddi konuşmalar gerçekleştireceksin. Uzun zamandır kendini ihmal ettiğini düşünmen, tarzında bazı değişiklikler yapmana neden olabilir.

5 Ağustos 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyer ve aile yaşantınızla ilgili yaşamış olduğunuz sorunlu durumları geride bırakarak ilerisi için güzel planlar kurma hayalinde olabilir özellikle ailenizdeki kadın figürlerden önemli destekler sağlayabilirsiniz. Ancak yine de bildiğinizi yapma konusunda hırsınıza yenik düşebilirsiniz.

5 Ağustos 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kimi zaman yanlış anlamalar gündeme gelebilir. Bugün biraz daha sabırlı olmalısınız. Olaylar pek hızlı ilerlemiyor olabilir.

5 Ağustos 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İSTEKLERİNİZİ gerçekleştirmek için kuvvetli arzular duyduğunuz bir dönem. Parasal konulara yönelik yeni hayaller kurabilirsiniz. Ayrıca hayal gücü...

5 Ağustos 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kafanızın içinde bazı kuşkular belirebilir. Ancak, bugün kendinizi iyi hissedecek ve çalışmalarınızı önceden planladığınız gibi sürdüreceksiniz. İletişim konularında bazı anlaşmazlıklar ve karışıklıklar çıkabilir.

5 Ağustos 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşleriniz ve sorumluluklarınız söz konusu olduğunda ne istediğinizi iyi biliyorsunuz ve yolunuzda da sabit ve kararlısınız. Plan yapmak, geleceğe yönelik stratejiler geliştirmek için uygun bir gün olabilir. Boğa burcunda ilerleyen ay, ayaklarınızı yere iyice sağlam bastırıyor.

5 Ağustos 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Jüpiter ile Neptün arasındaki olumlu etkileşim bolluk, bereket enerjisini bugün kendinize rahatlıkla çekeceğinizi gösteriyor. Sahip olduğunuz değerleri cömertçe paylaşmaktan keyif alırsınız. Spiritüel konular hakkındaki bilgilerinizi çevrenizdekilere aktararak ruhsal açıdan da beslenirsiniz.

5 Ağustos 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir an önce işlerinizi bir düzene koymalısınız. Çevreniz sizden bir cevap bekliyor. Onlar her konuda yardımınıza hazır. Parasal konularınızın çözümü de vereceğiniz kararlara bağlı. Böylece toplum yaşamınıza ve aşka epey zaman kalacak.

5 Ağustos 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 30' 39" R
Ay
Akrep
19° 36' 18" R
Merkür
Koç
15° 59' 06"
Venüs
Koç
24° 46' 12"
Mars
Balık
25° 49' 22"
Jüpiter
Boğa
22° 46' 57"
Satürn
Balık
16° 06' 59"
Uranüs
Boğa
22° 03' 38"
Neptün
Balık
28° 45' 03"
Plüton
Kova
02° 05' 26"
Chiron
Koç
20° 22' 14"
Lilith
Başak
22° 46' 37"
True Node
Koç
15° 35' 47"
Son Güncelleme : 25/04/2024 08:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>