Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ağustos 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

. Sevgilinizle aranızdaki ufak tefek sorunları gereğinden fazla büyüteceksiniz. Aslında sorun diye kendinizi ve onu üzdüğünüz şeyler konuşarak halledilecek küçük şeyler.

Çalıştığınız ortamda daha hoş görülü veya vurdum duymaz olmanız gerekirken hiç olmayacak şeylere alınıyorsunuz ve bu siziarkadaşlarınıza karşı hırçın yapıyor.

Paraya çok sıkışacağınız bugün ailenizden maddi olarak yardım alacaksınız. Bu maddi yardım sizi çok rahatlatacak. Fakat ailenize olan maddi borçlarınız bir hayli artacak.

Düşüncelerinizi denetim altına alabilirseniz,dikkat gerektiren işlerde daha başarılı olabilirsiniz. Aklınıza koyduğunuz işleri gerçekleştirmek için uygun bir dönemdesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hayata daha olumlu bakıyorsunuz. Son günlerde yaşadığınız olumsuz gelişmeler sizde yaşam zevki bırakmamıştı. Yine de karşınıza çıkan bu yeni insanla ilgili hemen romantik düşüncelere dalmamanızda ve zihninizi işinizle meşgul etmenizde yarar var. Unutmayın çevrenizdeki insanlara karşı da sorumluluklarınız var. Zaaflarınızı da biraz gizlemeyi de denemelisiniz.

4 Ağustos 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 05:06 Ay-Satürn görünümü, saygınlık görmeyi arzu ettiğiniz gibi, sizin için oldukça değerli olan kişilere de yardımcı olmanız ve sevginizi hissettirmeniz kolaydır. Yalnız bütün bunların karşılığında beklentiniz, ne olursa olsun üzerinizde otorite kurulmaya kalkışılmaması ve bir durum varsa eğer, sizinle tatlı bir şekilde konuşularak halledilmeye çalışılmasıdır. Saat 08:56 Ay-Kuzey düğüm görünümü, kendimizi güvende hissetmek istiyoruz. Gerek ilişkimizde gerekse hayatın her alanında bizi baskı altına alan her şeyden uzaklaşmak niyetindeyiz. Saat 21:18 itibariyle Boğa burç fazında oluşacak Sondördün etkisi altında, sizi doyuma ulaştıracak, geleceğinizi garanti altına alacak maddi ve manevi açıdan rahata ermenizi sağlayacak meseleler üzerinde bir hayli yoğunlaşırsınız. Özellikle işsiz olanlar,yerinde sorun yaşayanlar, yeni bir hayata adım atmayı düşünenler, ilişkisini gözden geçirenler gerçekçi bir şekilde durumlarını ele alırlar. Ruhunuz her şeyin en güzelini, en kıymetlisini ve en uzun ömürlüsünü ister. İşte bunları elde edebilmek için sabırlı olmak, zamanı iyi kollamak, risk almamakta yarar vardır. Gönülden sevgilerimle,

4 Ağustos 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün sabah saatlerinde yaşayabileceğin aksilikler motivasyonunu düşürebilir. Satın aldığın eşyaların sağlamlığına daha çok dikkat etmen gerekiyor. Kalabalık ortamlarda etrafındakilerle belli konularda fikir alışverişi yapabilirsin. Kararsız kaldığın konularda sana yardımcı olacak fikirler alabilirsin. Evli ya da ilişkisi olan bir Aslan burcuysan, değer verdiğin kişinin yapacağı sürpriz ayaklarını yerden kesecek. Genel anlamda kendini huzurlu hissedeceğin bugünde ummadığın tekliflerle karşılaşabilirsin. Hayatına yeni bir yol çizerken, yakınlarının destek olduğunu bilmek seni daha da güçlü yapacak.

4 Ağustos 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün ofis ve çalışma arkadaşlarınızla aranızda sürtüşmeler ve rekabete dayalı çekişmeler söz konusu olabilir. Bunun yanı sıra onların ekstra yükünü yüklenmek zorunda da kalabilirsiniz. Bu durumakışın bütünlüğünü sağlamak adına yapabileceğiniz en iyi şey.

4 Ağustos 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde daha esnek olmanızı gerektirebilecek koşullar var. Hafta sonu olmasına karşın bugün sizi sorumlu ve meşgul kılabilecek gelişmeler yaşanabilir.

4 Ağustos 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

ESKİ arkadaşlarınız ile karşılaşmak sizi heyecanlandıracak. Çocukluk günlerinizi hatırlayabilirsiniz. Bu arada eski fikirlerinizin değişmiş olduğunu...

4 Ağustos 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde özel hayatınız, dostlarınız, partneriniz ve ortaklarınızla iletişim sıkıntıları ve yanlış anlaşılmalar yaşayabileceğiniz, anlaşmakta zorluk hissedeceğiniz bir dönemde iken, 17.00 sonrasında ilişkilerde motivasyonunuzun yükseldiği, kendinizi daha rahat ifade edip, etkinlik ve görüşmelerde yer alabileceğiniz bir zaman diliminde olacaksınız.

4 Ağustos 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün hayattan alacağınız keyif, özellikle kalabalık ortamlarda fazla olacak. Oldukça iyimser bir tavır içerisinde olabilirsiniz. İnsanlarla ve sevdiklerinizle aranıza mesafe koymamanız gerekiyor, her ne kadar yalnız kalmaya ihtiyacınız olsa da bugün aktif olacaksınız.

4 Ağustos 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta sonunun ilk gününe oldukça iyimser başlıyorsunuz. İş hayatınızda önceden ektiğiniz tohumların meyvelerini toplamaya başlarsınız.Ev almak, evlilik hazırlığı yapmak, ebeveynlerle alınacak kararlı harekete geçirme zamanı. Toplum önünde saygınlık kazanmak, yöneticilerinizle uyumlu ilişkiler içinde olmak ve projelere başlamak için zaman kaybetmeyin.

4 Ağustos 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanızhayatınızda bir yıldız gibi parlayacaksınız. Yaptığınız anlaşmalar, imzaladığınız sözleşmeler v.s. hepsinden karlı çıkacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Temkinli olmalısınız.

4 Ağustos 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 16' 53" R
Ay
Başak
03° 02' 30"
Merkür
Koç
17° 48' 45"
Venüs
Koç
16° 53' 32"
Mars
Balık
20° 52' 44"
Jüpiter
Boğa
21° 18' 52"
Satürn
Balık
15° 30' 02"
Uranüs
Boğa
21° 42' 23"
Neptün
Balık
28° 32' 30"
Plüton
Kova
02° 03' 30"
Chiron
Koç
19° 59' 59"
Lilith
Başak
22° 04' 06"
True Node
Koç
15° 35' 54"
Son Güncelleme : 18/04/2024 23:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>