Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ağustos 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün duygusal yönden çeşitli kırgınlıklar yaşayacaksınız. Sevgilinizin soğuk, ilgisiz tavırları sizi perişan ederken arkadaşlarınızdan da beklediğiniz sıcak ilgiyi bulamayacaksınız.

Performansınızın giderek düştüğü günlerdesiniz. Özel hayatınızdaki düzensizlik işinize de yansıyor. Bazı zararlı alışkanlıklarınızı ve yaşam şeklinizi değiştirmelisiniz.

Eski bir arkadaşınız sizden borç isteyebilir. İnsanlar nedense sizi olduğunuzdan daha paralı sanıyorlar. Tutumlu ve düzenli haliniz onların gözüne batıyor ve sizin mali çalkantılardan asla etkilenmeyeceğinizi düşünüyorlar. Siz de doğru bir dille yanıldıklarını anlatmak zorunda kalıyorsunuz.

Kendinize bakmalısınız. Bugün bakıma ihtiyacınız var. Bedeninize biraz daha ilgi göstermelisiniz. Gardırobunuzu da yenilemeyi düşünebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün günlük işlerinizi bir an evvel tamamlama telaşı içindesiniz. Akşama doğru uzun süredir görmediğiniz dostlarınızla bir araya gelmek fikri sizde bayağı bir heyecan yarattı. Onları etkilemek için kılık kıyafetinizi düzene sokmak istiyorsunuz. Bazı takıntılarınızdan kurtulabilseniz, her şeyi en ince ayrıntısına kadar inceleme huyunuzdan vazgeçebilseniz, arkadaş ortamında daha canlı ve coşkulu bir kişilik sergileyebileceksiniz.

7 Ağustos 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar 7 Ağustos saat:02:27-9 Eylül saat:12:25 tarihleri arasında Venüs-Terazi burcunda ilerleyecek. Sosyal ilişkilerin canlanmasını, güzellik ve seçkinlik olgularının yükselişini sağlar. İnsanlarla uyumlu ve hoş bağlantılarda bulunuruz. Kısa bir seyahat, sevdiklerimizle beraber olmak için, bu dönemi tercih etmenizde yarar var. Hem gittiğiniz yerden hem birlikte olduğunuz kişilerden memnun kalırsınız. Venüs burcunuzla uyumlu bir görünüm yapacağı için, fiziksel ve ruhsal anlamda sizi ışıklandırır. Bu geçişin, mesleki konularda da etkisi çok önemlidir. Eğer işinizde başarı, huzur ve rahatlık hissediyorsanız bu dönemde verimli bir şekilde çalışabilirsiniz. İş girişimi düşünüyorsanız hem yeteneklerinize göre hem de maddi açıdan doyurucu olmasına önem vereceksiniz.

7 Ağustos 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, gün boyunca boşlukta hareket ediyor olacak. Bugün bir arada olduğun kişiler seni duygusal anlamda biraz yorabilir. Güvendiğin bir dostunun tavsiyeleri seni rahatlatacak. İş arayışında olan bir Aslan burcuysan, gün içinde alacağınteklifi başka bir sektörden de olsa kabul edebilirsin. İlişkisi olmayan bir Aslan burcuysan, aşk konusunda daha seçici ve mantıklı olmaya karar vereceksin. Uzun süredir devam eden bir ilişkin varsa, evlilikle ilgili konular gündeme gelebilir ancak kendini hazır hissetmeyebilirsin. Akşam saatlerinde kendini yakın bir arkadaşınla gereksiz bir tartışma içinde bulabilirsin. Bu durumdan dolayı yaşadığın gerginliğini etrafındaki kişilere yansıtmamaya özen göstermen gerekecek.

7 Ağustos 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bu gün daha duyarlı olmaya özen göstermelisiniz. Siz herkesin gözlerinin üzerinde olduğu, sevilen Aslan'lar bugün insanlara şifa görevi göreceksiniz.

7 Ağustos 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareketli bir gündeminiz olabilir. İletişimde olduğunuz kişilerden destek almanız mümkün. Yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi renklendirir. Beklediğiniz ya da sürpriz haberleri hızlı bir şekilde alabilirsiniz. Aktif ve yoğun bir gün olur. İşlerinizle ilgili güzel gelişmeler motivasyonunuzu yükseltir. Arkadaşlarınızla keyifli anlar geçirebilirsiniz.

7 Ağustos 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çekiciliğinizi ve yaratıcılığınızı kullanmak için her türlü donanıma sahip olmanıza rağmen kendinizi mutsuz etmek için çabalıyorsunuz adeta. Partnerinizle...

7 Ağustos 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugünden itibaren Venüs sizi iletişim yönünden destekliyor. Ayrıca eğitim açısından da güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz. Eğitim ortamınızda, çalışma ortamınızdan bir kişiyle ilişki söz konusu olabilir.

7 Ağustos 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevrenizle olan bağlarınızı kuvvetlendireceksiniz. Akrabalarınız, komşularınız, kardeşleriniz, yakın çevrenizde bulunan insanlardan keyif alacak, daha fazla paylaşım içine gireceksiniz. Yine bu tarih ve sonrasında eğitim ve öğrenim hayatınızda oldukça verimli bir sürece ilerleyeceksiniz. Eğitim konularını ön plana alabilir, geleceğinizi ilgilendirecek önemli seçimlerde bulunabilirsiniz. Satış, reklam, tanıtım ve pazarlama adına girişimciliğinizi destekleyen ilişkiler devreye girebilir.

7 Ağustos 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünden itibaren ilişkiler, iletişim, uyum ve ahengi temsil eden Venüs, 10 Eylül'e kadar Terazi burcuna geçiş yapıyor.Seyahatlerde tanışacağınız kişilerle güzel bir dostluk kurabilirsiniz. Hatta içlerinden biriyle zamanla aranızda duygusal bir bağ oluşabilir. Kardeş ve yakın akrabalarla ilişkinizde uyum var.

7 Ağustos 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağladığınız ayrıcalıklar sayesindehayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar yeni bir aşk sizi bekliyor olabilir.

7 Ağustos 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
01° 00' 13" R
Ay
Başak
23° 51' 39"
Merkür
Koç
16° 59' 13"
Venüs
Koç
19° 04' 04"
Mars
Balık
22° 14' 42"
Jüpiter
Boğa
21° 43' 04"
Satürn
Balık
15° 40' 28"
Uranüs
Boğa
21° 48' 11"
Neptün
Balık
28° 36' 02"
Plüton
Kova
02° 04' 09"
Chiron
Koç
20° 06' 10"
Lilith
Başak
22° 15' 50"
True Node
Koç
15° 38' 11"
Son Güncelleme : 20/04/2024 17:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>