Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ağustos 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda çok sadık ve dürüstsünüz. Sevdiğiniz insan için herşeyi göze alacak kadar cesursunuz. Aynı özveriyi , gösterdiğiniz sevginin tam karşılığını partnerinizden de bekliyorsunuz. Fakat partneriniz sizin gibi değil. Bu durum ilişkinizde sizin mutsuz olmanıza yol açıyor. Duygularınızı denetim altına almalısınız.

İş yaşantınızda sorunlu günler geçiriyorsunuz. Emeğinizin karşılığını alamadığınız gibi amirleriniz tarafından sürekli azarlanıyorsunuz. Bugünlerdedeğiştirmek gibi fikirler kafanızda yer etmiş durumda .

Parasal konularda yeni ve farklı beklentiler içinde olacaksınız. Bu beklentilerinizi gerçekleştirebilmek için yakınlarınızdan yardım alabilirsiniz. Hediye almayı çok seviyorsunuz. Bugün yine sevdiklerinize hediyeler alarak masraf yapacaksınız.

Çevrenizde çok güvendiğiniz , her sırrınızı açtığınız bir arkadaşınız sizin bazı sırlarınızı başkalarına taşıyor. Arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde mesafeli olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile içi ilişkilerinizde olayların gelişimi tam istediğiniz gibi olacak. Bugün bir süredir düşündüğünüz ve gerçekleşmesi zor görünen bir konuda sürpriz bir gelişme yaşayacaksınız. Pek çok konuda düşüncelerinizin berraklaştığını göreceksiniz. Arzu ettiklerinizle değil, elde ettiklerinizle yaşarsanız mutlu olacağınızı nihayet öğrendiniz. Uzun zamandır ihmal ettiğiniz arkadaşlarınız ile görüşebilir onlarla zaman geçirmek isteyebilirsiniz.

8 Ağustos 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 03:33 Venüs-Mars görünümü, çevremizle sosyal iletişimin moral duygumuz üzerindeki olumlu etkisini gösteriyor. Sevmek, sevilmek, paylaşımda bulunmak, canlanmak istiyoruz. Tatile çıkmak, sevgilimizle vakit geçirmek, dostlarımızla bir araya gelmek bugünlerde bizi gerçekten mutlu edebilir. Bekar Aslanlar için yeni bir tanışmanın işaretçisi olan bu görünüm, karşı cins üzerindeki etkimizi yükseltiyor. Saat 07:01 Yengeç burcunda ilerleyecek Ay, hedefe odaklanmanın, başarı için sorumluluk üstlenmenin, problemleri mantıklı bir şekilde çözmeye çalışmanın ve aşırı hassas düşünmemenin yararı oldukça büyük. Saat 09:09 Ay-Venüs görünüm etkisinde, kendinizi koruma dürtünüz fazlasıyla yüksektir. Dışarıda ne olursa olsun, kendi iç dünyanızda sakinsinizdir. Konuşmalarınız dengeli, paylaşımlarda bulunurken fazlasıyla adilsinizdir. Saat 11:12 Ay-Uranüs görünümü, duyarlılığın işaretçisidir. Kendimizi her anlamda güçlü görmek isteriz. Yeniliklere açığız ve değişimden yanayız. Saat 12:15 Ay-Satürn karşıtlığı, ailevi vehayatıyla ilgili konularda yaşanabilecek sıkıntıların göstergesidir. Huzursuzluk yaşanabilir. Kendinizi önemsiz, sevilmeyen, değeri bilinmeyen kişi olarak görebilirsiniz. Oysaki bunlar enerjilerin yarattığı hassasiyettir. Bu olumsuz duyguların sizi esir almasına izin vermeyin. Gönülden sevgilerimle,

8 Ağustos 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Senin için sürpriz ve beklenmedik gelişmeler barındıran bir gün. Bugün aniden kısa mesafeli bir seyahat gerçekleştirmen gerekebilir. Kendi işini yapan bir Aslan burcuysan, ortağınla bir takım fikir ayrılıkları yaşayabilirsin. Evli bir Aslan burcuysan, eşinin yapacağı sürprize inanmakta epey zorlanabilirsin. Bugün aynı zamanda bazı lüks harcamalarında abartıya kaçacaksın. Yaşam alanında değişiklikler yapabilir, kullanmadığın eşyaları değerlendirebilir ya da atmayı tercih edebilirsin. Aile fertlerinden birinin bugün fikirlerine ihtiyacı olabilir. Onun sorunlarından uzaklaşması için yeni stratejiler üreterek, mücadeleci yanını ortaya çıkarabilirsin.

8 Ağustos 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün kendinizi fazlasıyla pozitif ve enerjik hissediyor olacaksınız. Hayatın akışına kapılarak gittiğiniz takdirde kendinizi daha mutlu ve rahat hissedebilir bazı endişe ve kaygılarınızdan kurtulabilirsiniz.

8 Ağustos 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün maddi kaynaklarınızla ilgili yenilenme içinde olabilirsiniz. Bütçeleme yapabilirsiniz. Başkalarından gelecek destek sizi rahatlatacaktır. Mevcut kaynaklarınızı gözden geçirmeniz mümkün. Kendinizi güvende hissedeceğiniz kadar kaynağa sahip olduğunuzdan emin olmak için değerlendirme yapabileceğiniz bir gün.

8 Ağustos 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yakın çevrenize bütün sorunlarınızı anlatabilir, onlardan yardım alabilirsiniz. Yalnız başınıza çözüm aramaya kalkışmanız yeni hatalar yapmanıza sebep...

8 Ağustos 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aşk hayatınızda, işlerinizin tanıtımında ve çocuklarınızla ilişkilerinizde muazzam iyicil destekler alırken, bu alanlarda ani ve sürpriz başlangıçlar yaşayabilir, olumlu haberler alabilir, ayrıca gün içinde spora vakit ayırabilirsiniz. Akşam saatlerinde geçmiş ve geçmişe ait konuların üzerinde durmamanız gereken bir süreç sözkonusu olacak.

8 Ağustos 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Başkaları ne derse desin siz yapacaklarınıza inanmalısınız. İş sorumlulukları herşeyi gözünüzde büyütse bile yakın çevre ilişkilerinizden yana bugün şanslısınız. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla güzel bir iletişim ve bağlantı sizi bekliyor.

8 Ağustos 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Yengeç burcunda seyahat ederken bilinçaltınızdaki konulara ışık tutacak. Kolektif enerjinizi açığa çıkarabilirsiniz.Toplum faydasına yapacağınız işlerden dolayı tanınıp herkesin sevgisini kazanabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızın sağlık sorunları ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Bilinç altına ittiğiniz iç güdüsel olarak herkesi koruma eğiliminiz bugün tırmanışa geçer.

8 Ağustos 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Bunun nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz.

8 Ağustos 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 08' 09" R
Ay
Başak
13° 22' 31"
Merkür
Koç
17° 22' 30"
Venüs
Koç
17° 58' 17"
Mars
Balık
21° 33' 24"
Jüpiter
Boğa
21° 30' 51"
Satürn
Balık
15° 35' 14"
Uranüs
Boğa
21° 45' 15"
Neptün
Balık
28° 34' 15"
Plüton
Kova
02° 03' 50"
Chiron
Koç
20° 03' 04"
Lilith
Başak
22° 09' 55"
True Node
Koç
15° 37' 04"
Son Güncelleme : 19/04/2024 20:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>