Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ağustos 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda bir kaç olumsuzluk dışında her şey yolunda gidiyor. Ama siz mükemmel bir ilişki istiyorsunuz ve bunu başarmak içinde elinizden geleni yapıyorsunuz.

İş hayatınızda sakin ve huzurlu günler geçiriyorsunuz. Bu duruma fazla alışmamaya çalışın çünkü önümüzdeki günlerde işleriniz yoğunlaşabilir.

Yatırımlarınızı yönlendirirken bugün bir kaç zorlukla karşılaşabilirsiniz. Bu konuda bazı güvendiğiniz insanların fikrini alabilirsiniz.

Çevrenizdeki insanlara son zamanlarda çok sataşıyorsunuz. Böyle devam ederse dostlarınızın bir kısmını kaybedebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sizi yoğun ve yorucu geçecek bir gün bekliyor. Sabahın erken saatlerinden itibaren kendinizi bir koşuşturmacanın içinde bulabilirsiniz. Öğleden sonra karşılaşacağınız eski bir dostunuzdan yardım görebilir ve işlerinizi sandığınızdan daha kolay halledebilirsiniz.

12 Ağustos 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 03:28 Venüs-Kuzey düğüm görünüm etkisinde, bir görüşme, bir haber ve olumlu bir gelişme moralinizi yükseltir. Arzu ettiğinize ulaşırsınız. İleriye dönük bir karar verilir veya bu yönde umudunuz artar. Saat 07:59 itibariyle Başak burcunda ilerleyecek Ay, finansal konulardaki bazı pürüzler veya dalgalanmalar canınızı sıkabilir. İş yerinizden avans isteyebilirsiniz. Bazı kişilerin ufak tefek işleri için koşuşturabilir yardımcı olmaya çalışabilirsiniz. Bazılarınız sigorta işlemleriyle uğraşabilirler. Bürokratik bazı engeller canınızı sıkabilir. Maddi refahınızın öncelikle bu tür konularda ne kadar etkili olduğunu daha iyi anlayabilirsiniz. İhtiyaçlarınız için ne olursa olsun gün içinde sakin ve mantıklı düşünmeli, parasal konularda endişeli düşünmek yerine kendinize olan o meşhur güven duygunuzu ayakta tutmaya çalışmalısınız. Saat 11:05 Ay-Uranüs görünümü kazanç elde etme ve başarılı olma arzumuzun işaretçisidir. Saat 11:52 Ay-Satürn görünümü, sağlığımızla ilgili konularda yapılacak tetkiklerin işaretçisidir. Ayrıca bir işin en doğru, en verimli şekilde halledilmesi için gösterilen çabanın göstergesidir. Parasal anlamda gelir getiren işlere yönelirsiniz. Dişlerinizi mutlaka doktora gösteriniz. Bakım, tamirat getiren araç ve gereçlerinizi kontrol ettiriniz. Keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

12 Ağustos 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, burcunda hareket ediyor. Ailevi konularda fikir birliği oluşturman çevrene karşı iyi bir taktik geliştirmene neden olabilir. Romantik tarafını göstermek için çaba harcamıyorsun ama birilerinin senin ruhunu okşaması keyifli bir pazar günü geçirmene neden olabilir. Bugün özellikle liderlik yönünü güçlendirmek isteyeceksin. Karakteri ve görünümü zor kişiler, keyfini kaçırabilir. İlişkisi olan yahut evli bir Aslan burcuysan, değer verdiğin kişinin yapacağı sürpriz ile heyecanlı anlar yaşayabilirsin. Yolunda gitmeyen gelişmeleri onarmak için bugün fırsatların var. Kendine sabır dileyip, yoluna devam etmek en mantıklısı.

12 Ağustos 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizle ilgili konularda bazı restleşmeler söz konusu olabilir. İstekleriniz, onların imkânları doğrultusunda gerçekleşmiyor olabilir. İnatlaşma noktasında olmanız size fayda getirmez.

12 Ağustos 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün cebinizdeki parayı düşünmek ve daha gerçekçi, akılcı davranmak durumundasınız. Aynı zamanda üretken olabileceğiniz konulara zaman ayırabilirsiniz.

12 Ağustos 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş hayatınızı veya üzerinde yoğunlaştığınız bazıya da planları ilgilendiren konuların neticeye bağlanacağı bir gün. Planlarınızı yürürlüğe koymak...

12 Ağustos 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden kendinizi ifade etme konusunda istediğiniz performansı elde edemeyebilirsiniz. Böyle bir etki altında önemli görüşmeler ve paylaşmak istediğiniz önemli konuları enerjisi daha rahat akan bir günde gerçekleştirmeniz faydalı olacaktır. Yakın çevre ilişkileri, seyahatler, eğitim, kardeşleriniz ve ilişkilerde iletişim konularında durağanlık, belirsizlik yaşayabilirsiniz.

12 Ağustos 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün maddi konular kafanızı kurcalıyor olacak, harcamalarınız hızlanabilir. Sevdiklerinizle keyfinizi yerine getirecek ortamlar içinde olmaya özen gösterin. Kişisel alanlarınız bir yana maddi konularda kafanız fazla çalışıyor.

12 Ağustos 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay haftanın son günü, çalışkan Başak burcuna yerleşiyor. Oldukça aktif ve hareketli bir gün geçireceksiniz. Pek çok görüşme yapıp çoğundan olumlu sonuçlar elde edersiniz. Cesaret ve dayanıklılık gerektiren işlerde başarı şansınız oldukça yüksek. Yeter ki aşırı gurur ve kibirin kurbanı olmayın. Kalbinizi her zaman sevgiyle doldurun. Başladığınız engelli koşuyu yarım bırakmadan finale taşırsınız.

12 Ağustos 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok hafiflemiş hissedeceksiniz kendinizi. Çünkü uzun süredir üzerinde çalıştığınız bir konu lehinize çözüme ulaşacak. Sabrettiniz ve mükafatını görüyorsunuz. Kendinizi kutlayabilirsiniz. Moraliniz, sağlığınız herşeyiniz çok mükemmel.

12 Ağustos 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 46' 23" R
Ay
Başak
21° 04' 28"
Merkür
Koç
17° 05' 03"
Venüs
Koç
18° 46' 36"
Mars
Balık
22° 03' 44"
Jüpiter
Boğa
21° 39' 49"
Satürn
Balık
15° 39' 05"
Uranüs
Boğa
21° 47' 25"
Neptün
Balık
28° 35' 33"
Plüton
Kova
02° 04' 04"
Chiron
Koç
20° 05' 21"
Lilith
Başak
22° 14' 16"
True Node
Koç
15° 37' 55"
Son Güncelleme : 20/04/2024 12:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>