Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ağustos 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızla ilgili rahatsızlık duyduğunuz konulara bugün bir takım çözümler getirebileceksiniz. Sevgilinizin inadı yüzünden biraz zorlanmanız söz konusu olabilir.

İş hayatınızda huzurlu bir güne başlayacaksınız. İşyerinizde mantığınız ile hareket etmek isteyecek ve amirinize bazı projeler sunacaksınız.

Paranızı dengeli harcamasını biliyorsunuz. Ayrıca yakın bir zamanda size bir yerden para ulaşacak. Böylece yaşadığınız maddi sıkıntıyı üzerinizden atacaksınız.

Bütün hareketleriniz, gerek aşk gerekhayatınız birbiriyle bağlantılı. Bunlar arsındaki dengeyi tutturmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün genel olarak içinize kapanık bir gün geçireceksiniz. Kafanızda bazı problemleriniz var. Bu problemleri aşmak için kimseden yardım almak istemiyorsunuz. Son günlerde kendinizi çok yalnız hissediyorsunuz. Zamanınızın çoğunu hoşlandığınız hobilerinizle uğraşarak geçiriyorsunuz. Biraz da sosyal hayatınıza önem vermelisiniz.

11 Ağustos 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar, 11 Ağustos saat 12:47 burcunuzda oluşacak Kısmi Güneş Tutulması, kendinizi her alanda güçlü hissetmek, ailevi sıkıntıların üstesinden gelmek, ilişki sorunlarını halletmek, sizi zorlayan meseleleri kökten çözüme kavuşturmak arzunuzun işaretçisidir. Tutulmanın oluştuğu bugün uzun süredir devam eden Mars ve Merkür gerilemesi özellikle sizleri bir hayli yoruyor biliyorum. Bu nedenle insanlar, olaylar, durumlar size karşıymış gibi hissetmenize yol açıyor. Biz kendimizi ifade etmek istersen, başkaları üstümüzde baskı kuruyor. Ancak unutmayalım ki, geri hareketler tüm burçlar için geçerli. Sizin, ilişkide, çalışma hayatında sakin olmanız, geçmişle alakalı meseleleri tekrar ele almanız, tecrübeniz ışığında bakmanız lazım. Çünkü bu sorunlar yeni değil. Eskiye ait ve şimdi yüzleşmede bulunmanıza neden oluyor. Gerçekçi olmalıyız. Egonuza yenilmeyiniz. Aynı şekilde başkalarının da böyle davranarak sizi üzmesine müsaade etmeyiniz. Ailevi konularda da abartılı tepkiler, kararlar almayınız. Ay sonuna bir gelelim. Yavaş yavaş kendinizi göstererek, ifade ederek her işin, durumun üstesinden geleceksiniz. Şimdi lütfen pişman olacağınız kararlar almayınız. Gönülden sevgilerimle,

11 Ağustos 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün burcunda Güneş tutulması gerçekleşiyor. Kendi kendine öfkelendiğin anlar yaşayabilirsin. O yüzden bugün istemeden de olsa fikirlerini söylerken eşinin kalbini kırabilirsin. Öğleden sonra ise bazı olaylara sevinmen ve duyduklarından motive olman çok kolay olacak. Sevincini yaşaman güzel ancak mütevazı davranman yararına olacaktır. İlişkisi olmayan bir Aslan burcuysan, hoşlandığın kişiye duygularını açma konusunda kararsız kalabilir, onun adım atmasını bekleyebilirsin. Aile içerisinde ev, araba gibi konularda yeni düzenlemeler olabilir. Akşamüstü ise kardeşlerinle yapacağınızbirlikleri, kısa yolculukları gündeme getirecek.

11 Ağustos 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün sizin burcunuzda gerçekleşen tutulma ile birlikte geçmişe özlem ve tutkunuz daha da artabilir. Kaybettiğiniz heveslerinizi tekrar kazanacağınız bir dönem başlıyor. Geçmiş yaşantınızın bir muhasebesini iyi yaparak yeni kararlar alma zamanı.

11 Ağustos 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün burcunuzda gerçekleşen tutulma sizi kişisel açıdan daha dikkat çekici ve girişimci kılmakta. Kendinizi daha fazla ortaya koyma peşindesiniz.

11 Ağustos 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenizde ki insanlar hep sizin iyiliğinizi düşünüyor. Onların kıymetini bilmelisiniz. Gereksiz kapris ve kıskançlıklarınız onları bir anda uzaklaştırabilir,...

11 Ağustos 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün burcunuzda gerçekleşen tutulma hayatınızda yeni başlangıçlara ve bunların getireceği yeni heyecanlara işaret ediyor. Zihniniz bu heyecanlarla kaplanırken iyimser bakış açınızı korumak için çaba sarfetmelisiniz.

11 Ağustos 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Tutulma hayatınızda çok önemli değişimleri içeriyor. Özellikle doğum tarihiniz 11 Ağustos'a yakın bir zamandaysa önemli ve beklenmedik değişimlere hazır olmalısınız. Hayatınızın yapısı değişebilir. Daha önceden planladığınız ama yapmadığınız konular hızlanıyor. Hayatınızı değiştirecek önemli kararlar oluşabilir. Bu tutulmada Yakın çevrenizdeki ilişkilerde bazı sıkıntılara açıksınız.

11 Ağustos 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkili ilişkilerde dananın kuyruğu kopuyor. Zira Aslan burcunda bugün meydana gelen Güneş Tutulması gizli düşmanlar, ortaklıklar ve özel hayatınızdaki ilişkinizi anlatan 7. evinizde meydana geliyor. Eski ilişki kalıplarından kopma zamanı ya da insanlarla aranızdaki problemleri çözmek için konunun derinliklerine parmak basarak adeta yenilenirsiniz.

11 Ağustos 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Onlar buna layık değiller.

11 Ağustos 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 05' 06" R
Ay
Akrep
14° 11' 20" R
Merkür
Koç
16° 00' 14"
Venüs
Koç
24° 13' 50"
Mars
Balık
25° 29' 05"
Jüpiter
Boğa
22° 40' 53"
Satürn
Balık
16° 04' 32"
Uranüs
Boğa
22° 02' 10"
Neptün
Balık
28° 44' 13"
Plüton
Kova
02° 05' 20"
Chiron
Koç
20° 20' 44"
Lilith
Başak
22° 43' 42"
True Node
Koç
15° 36' 49"
Son Güncelleme : 24/04/2024 22:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>