Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ağustos 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkı gerçeklerden soyut, tek başına, şahsına münhasır bir duygu olarak kabullenmeyen çoğunluktansınız. Yine de diğer azınlık içinden birini sevebilir ama kendi deyişinizle kuru aşktan ötesinin gelmeyecek olduğuna inandığınız anda terk edebilirsiniz. Bu tartışmaya çok açık ; aşka hangi bakış aşkı daha doğru tarif ediyor. Yalnız sizin taraf haklı gibi görünse de, tutkulu aşıklar da çoğunluk karşı taraftan çıkıyor. O tarafın da böyle bir artısı var.

Hayatla ilişkiniz korku esaslı. Ondan korunmak bir güdü halini almış gibi. Buyaşamınıza müthiş yansıyor. Çalışkanlığınız da eklenince mumla aranan bir eleman oluyorsunuz. Patronunuza çok fazla bağlısınız. Bu da tipik bir çoğunluk sıralaması zaten. Kaçınılmaz olarak da çoğunluğunkoşullarını yaşıyorsunuz.

Burada da çoğunluğun içindesiniz. Dizleriniz çenenize dayalı yatıyorsunuz. Çünkü yorganınız o kadar.

Sıkı bir dostunuzdan beklemediğiniz bir zamanda maddi destek gelebilir. Bu destekle maddi durumunuzu biraz olsun düzeltebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnatçı ve zor güvenir bir izlenim bırakıyorsunuz. Oysa arkadaş edinmeye, çevrenize insan doldurmaya meraklısınız. Ama hemen arkasından kuşkular, güvensizlikler geliyor. Ben kimseye tam güvenmem diyen bir dost canlısısınız. Halbuki zor güvenenler kolay yaklaşmaz diye bilinir. İnatçılığınız ise madem ki inat, al sana inat türünden.

13 Ağustos 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar, 13 Ağustos saat:05:14-27 Ağustos saat:17:05 tarihleri arasında Kova burcundan Oğlak burcuna gerileyecek Mars,hayatımızla ilgili konular başta olmak üzere, farklı işler, projeler ve durumlar üzerinde bir gözden geçiriş anlamı taşıyor. Mars-Oğlak burcunda oldukça güçlü. Geri hareketinde ise insan her şeyi ciddiyetle ele alıyor ve belki de hiçbir şeyin kendi istediği gibi gitmemesi yüzünden sıkılıyor. Hani tasarlıyoruz, planlıyoruz, şöyle hallederiz diyoruz fakat şartlar bir adım ilerlemenin önüne geçiyor. Böyle anlarda insan öyle sakin olamıyor. Oysaki böylesi hayırlı bile olabilir. Bizi yanlış bir hareketten, adım atmaktan, uygulamaktan korur. Benim bu süreçte tavsiyem, günlük rutinde işlerinizi iyi takip etmeniz, karşınıza bir yeni fırsat veya olanak çıktığında bunu mercek altına almanız, yarım kalan işlerinizi bitirmenizdir. Yolculuklarda dikkatli olmak, işlerimizi iyi takip etmek, sağlık kontrollerimizi ihmal etmemek yararlı olacaktır. Mutlu bir hafta geçirmeniz dileğimle,

13 Ağustos 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne biraz üşengeç uyansan da,yoğunluğu mecburi bir hareketliliğin içine girmeni sağlayacak. İşinden memnun olmayan bir Aslan burcuysan, karşına çıkan fırsatları hiç düşünmeden değerlendirebilirsin. Öğleden sonra hırslarını kullanmak istemeyecek ve mantıklı davranışlarınla çevrene olumlu yaklaşımlar sergileyeceksin. Güvenebileceğin bir çevreye gereksinim duyacak ve olayları farklı yönlerden araştıracaksın. Beklentilerinde acele etmeden kendini ifade etmenin yollarını bulabilirsin. İlişkisi olan bir Aslan burcuysan, görüşlerini paylaşırken, karşındaki kişinin de düşüncelerini göz ardı etmemelisin. Kronik rahatsızlığı olan bir Aslan burcuysan, rutin kontrollerini aksatmamanda fayda var.

13 Ağustos 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi ve finansal konuların gündemde olacağı bugün özellikle alacak- verecek durumları biraz sizi düşündürtebilir. Ortaklık gerektiren projelerde daha sabırsız davranabilir ve bazı işleri kendi başınıza çözmek isteyebilirsiniz.

13 Ağustos 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızda ilerleme kaydedebilmek için detaylı plan yapmanız gerekebilir. Sorumlu olduğunuz konularda engelleri aşmak için daha çok çaba sarf etmeniz mümkün. Kontrolünüz dışında gelişen olaylardan dolayı sinirlerinizin gerilmesi olası. Gerginliğinizi üzerinizden atmak için yalnız kalabilir veya keyif aldığınız hobilerinize yönelebilirsiniz.

13 Ağustos 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

RAHAT tavırlarınız karşınızdakilenin isyanıyla buluşabilir. Nasıl olsa yetiştiririm diye ağırdan aldığınız işler beklenmedik yönlere kayabilir. Zaman...

13 Ağustos 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün burcunuzda gerçekleşen tutulma hayatınızda yeni başlangıçlara ve bunların getireceği yeni heyecanlara işaret ediyor. Zihniniz bu heyecanlarla kaplanırken iyimser bakış açınızı korumak için çaba sarfetmelisiniz.

13 Ağustos 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Haftanız parasal işlerinizle başlıyor. Bugünitibarıylave hizmet alanlarınıza gerileyen mars, günlük işlerinizde, hayat düzeninizde,ortamlarınızda erkeklerle yaşanacak sorunları oluşturabilir. Önemligirişimlerinden bu süreçte kaçınmalısınız. Yine sağlığınızı bu dönemde çok zorlamayın.

13 Ağustos 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinize yönelik düşünceleriniz artıyor. İsteklerinizi açık bir dille ifade edecek, geleceğe yönelik planlarınızı dostlarınızla paylaşacaksınız. Arkadaşlarınız sizi destekliyecek. Böylece kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

13 Ağustos 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok fırsat var önünüzde. Eğer zekanıza güvenerek olumlu ve güzel kararlar verirseniz, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Böylece hemhem de his hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz.

13 Ağustos 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 06' 19"
Ay
Akrep
23° 41' 14"
Merkür
Koç
26° 25' 42"
Venüs
Balık
21° 32' 11"
Mars
Balık
04° 55' 29"
Jüpiter
Boğa
16° 46' 57"
Satürn
Balık
13° 17' 42"
Uranüs
Boğa
20° 39' 33"
Neptün
Balık
27° 48' 24"
Plüton
Kova
01° 49' 30"
Chiron
Koç
18° 47' 24"
Lilith
Başak
19° 47' 25"
True Node
Koç
15° 36' 01"
Son Güncelleme : 29/03/2024 10:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>