Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ağustos 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çevrenizdekiler bu son ilişkinize hayret ediyor. Hiç olmadığı kadar sadık ve bağımlı bir ilişki yaşıyorsunuz. Gözünüzün ondan başka kimseyi gördüğü yok. Bunun bir sakıncası yok, yok da bazen görmeniz gereken şeyleri de görmüyorsunuz.

Ara sıra geç kalkmak neyse de, bugün bu durumu abartmanız için pek çok neden var. Üstelik işte de kaytaracak yer arayacaksınız. Şeytana uymayın, küçük kaçamaklarınız kimsenin gözünden kaçmak.

Çevrenizdekiler sizin bonkör olduğunuzu düşünüyor ama zaman zaman onları şok edecek davranışlarda bulunuyorsunuz. Bugün de böyle durumlardan biriyle karşılaşabilirsiniz.

Dostlarınızla ilişkiniz daha çok özen istiyor. Bugünlerde içkiden uzak durmaya çalışın. Mideniz pes etmese de başınız ağrıyabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünü yaşarken, dünü ve yarını hiç umursamıyorsunuz. Bazen vefasızlığınız çevrenizdekileri üzüyor. Bir arkadaşınız sizi bu konuda uyarabilir. Kendinizi gereksiz yere savunmak yerine söyledikleri doğru mu, yanlış mı tartmanız da bir yarar var. Sağlığınız yerinde ama yakınlarınızdan birinin sağlığı sizi endişelendiriyor. Ona endişenizi hissettirmeden biraz arayıp sormanız iyi olur.

16 Ağustos 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Seni oldukça hareketli bir gün bekliyor. Son günlerde ihmal ettiğin bazı sorumlulukların zor durumda kalmana sebep olabilir. Kendine olan güvenin, cesur kararlar almanı sağlayabilir. Özellikle işinden memnun değilsen, her an rest çekebilirsin. Keskin kararlar almadan önce, kendini garantiye almanda fayda var. Bugün uzun zamandır görüşmediğin biri ile ilgili yeni bilgiler edinebilir ya da bir yerde karşılaşman söz konusu olabilir. Sevdiğin arkadaşının doğum günü kutlaması için özel planlar yapabilirsin. Uzun zamandır ilişkisi olan bir Aslan burcuysan, kendini evlilik için hazır hissedeceksin. Ancak sevgilin erken olduğunu düşünebilir. Keskin çıkışlar yapmadan önce konuya onun açısından da bakmanda fayda var. Tarzında yapmak istediğin değişiklikler için, internette çeşitli araştırmalar yapabilirsin.

16 Ağustos 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Dost ve akrabalarınızla iletişiminizin yoğun olacağı bir gün. Özellikle iletişimde bazı açıklamalar yanlış anlamalara sebep olabilir. Yanılgılara ve kandırmalara karşı dikkatli olmanızda fayda var.

16 Ağustos 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel açıdan değer verdiğiniz konular gündeminizi etkileyebilir. Eşiniz veya sevgilinizle birlikte çeşitli davetlere katılabilir keyifli anlar paylaşabilirsiniz. Aşk hayatınızda sevgi ve uyumun iç içe olacağı zamanlar içerisindesiniz. Sosyal çevrenizle keyifli sohbetler içerisinde olmanız mümkün. Kardeşlerinize destek verebilirsiniz.

16 Ağustos 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Ölüm... Samimi bir dostunuz sizlere sırrını açıklayabilir. Geçmiş günlerde yaşadığınız olumsuzluklar devrini kapatarak yeni bir sayfa açmaya...

16 Ağustos 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, maddi konular öncelik kazanırken, finansal durumunuzda beklediğiniz ilerlemeyi kaydedebilir, alım satım işlerinizi gerçekleştirebilir ve hayatınıza pratiklik katacak yeni eşyalar satın alabilirsiniz. Dolunay zamanında aile ilişkilerinde denge sağlayarak, ilişkilerinizde gerçekleştirmek istediğiniz somut adımları daha kolay atabilecek, yeni fırsatlarla karşılaşabileceksiniz.

16 Ağustos 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, ev ve aile hayatınız ön planda olacak. Yorucu geçen birkaç günün ardından artık tamamen kendi ailenize odaklanmak isteyebilirsiniz. Kafanızdaki planlar doğrultusunda harcamalarınızı bugün yönlendirebilirsiniz.

16 Ağustos 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Akrep burcuna geçen Ay bugün sizi yalnızlığınızla güçlenmeye davet ediyor. Sevdiklerinizle çevrili kurduğunuz dünyada ne kadar mutlusunuz, yoksa mutlu gibi mi görünüyorsunuz? Meditasyon yaparak, çıktığınız içsel yolculukta bu soruların cevabını arayın. Bulduğunuz cevaplar, gelecekte size radikal dönüşümler yaşatır.

16 Ağustos 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzde zorlu günler var. Mutlu olmak için biraz uğraş vermeniz gerekecek. Fakat bu zorlu günleri atlatmak çok uzun sürmeyecek. Aşk size yardımcı olacak. Eğer seviyor ve seviliyorsanız istediğiniz desteği karşınızdaki insandan fazlasıyla göreceksiniz.

16 Ağustos 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 14' 50" R
Ay
Akrep
16° 14' 52" R
Merkür
Koç
15° 59' 41"
Venüs
Koç
24° 26' 10"
Mars
Balık
25° 36' 49"
Jüpiter
Boğa
22° 43' 12"
Satürn
Balık
16° 05' 28"
Uranüs
Boğa
22° 02' 43"
Neptün
Balık
28° 44' 32"
Plüton
Kova
02° 05' 22"
Chiron
Koç
20° 21' 18"
Lilith
Başak
22° 44' 49"
True Node
Koç
15° 36' 27"
Son Güncelleme : 25/04/2024 02:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>