Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ağustos 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle bugün çok küçük ve önemsiz bir konu yüzünden tartışmaya gireceksiniz ev ilerleyen saatlerde bu kavga büyüyecek. Soğukkanlı davranırsanız bu sorunu kolaylıkla çözebilirsiniz.

İş hayatınızda bugün çok çalışmak zorunda kalacaksınız ve zamanında yarım bıraktığınız işlerinizle ilgilenmek zorunda kalacaksınız. Yakında rahatlayacaksınız.

Parasal konularda dikkatli gidiyorsunuz fakat zaman zaman yaptığınız harcamalardan dolayı kendinize çok kızıyorsunuz. Kendinize güvenmeyi öğrenin.

Düşüncelerinizi bir noktaya toplamakta ve konsantre olmakta zorlanabilirsiniz. Bazı arkadaşlarınızdan yardım istemek zorunda kalacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi oldukça yalnız hissediyorsunuz. Aslında çevrenizde bir çok insan var. Fakat bu insanların pek azı dostluklarıyla sizi tatmin edebiliyor. Siz her zaman daha fazlasını istiyorsunuz. Bu şekilde düşünmeye devam edersiniz mutsuz olmanız kaçınılmaz.

19 Ağustos 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar 19 Ağustos saat:07:25-6 Eylül saat:05:38 tarihleri arasında etkili olacak Merkür-Aslan burcu seyir süresince, kendinizi ifade etmek, yolculuklar, insanlarla bağlantı kurmak, tatlı dillilik, bildiklerini çevrenizle paylaşmak istersiniz. İnsanları etkilemenin kolay olduğu bir dönemdir. El becerilerinizi sergileyebilir, yaratıcı tarzda düşünürsünüz. Ancakilişkilerinde hassasiyetiniz yüksektir. Huzursuzluklar, ortamda bulunan kişilerin tuhaf hareketleri, yoğunluk canınızı sıkar. Kendinizi güvende hissetmezsiniz. Kafanıza bir şeyleri takarsınız sonra da bunu büyütürsünüz. Benim tavsiyem izninizi bu zaman denk getirip, dinlenmenizdir. Yoksa verimli çalışmak zor olur. Bu dönem, kazanç anlamında işlere yönelmenizi sağlar. Bazıları yaz sezonu için belli bir süreliğine ekyapabilir veya bu türden işlere yönelebilirsiniz. Keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

19 Ağustos 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün zihnin gerçekten çok hareketli? Aklına olur olmadık anılar ve düşünceler gelebilir. Eğer yapabiliyorsan bugüne dair önemli işlerini başka bir güne ertelemen daha faydalı olacaktır. Maddi kazançlar konusunda temkinli olman gereken bu günlerde çıkarlarına denk düşen kişilerle bir araya gelebilirsin. İlişkisi olan ya da evli bir Aslan burcuysan, değer verdiğin kişiyle günü birlik seyahate çıkabilirsin. Gün içerisinde bir araya geleceğin arkadaşlarınla keyifli bir sohbet geçirebilirsin. Elektronik eşyalarınla ilgili beklenmedik sorunlar, bazı planlarını ertelemene neden olabilir.

19 Ağustos 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün dostlarınızla aranızda halletmeniz gereken ciddi problemler söz konusu ise agresyonunuza hâkim olamayabilir ve kendi görüşünüzün doğru olduğu noktasında baskıcı davranabilirsiniz.

19 Ağustos 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel alanda oldukça hareketli ve canlısınız. Aşkta eğlenceli ve keyif veren konular var. Hayatın güzel yönlerine fazlasıyla açıksınız.

19 Ağustos 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AŞK hayatınızda duygu dolu bir günü sizi bekliyor. Sahip olduğunuz güzellikler için şükredin. Meslek hayatınızda karışnıza çıkan fırsatları iyi değerlendirmelisiniz...

19 Ağustos 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile aşk hayatınız açısından muazzam bir günden geçmektesiniz. Flört teklifleri ile karşılaşabilir, varolan ilişkilerinizde özellikle akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ile romantizmi daha yoğun hissedebilir, varolan olası problemlere çözümler üretebilirsiniz. İşlerinizin tanıtımı, çocuklarınızla ilişkileriniz ve aşk hayatınızdaki iletişim açısından pozitif bir günde bulunmaktasınız.

19 Ağustos 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu ayın en problemli zamanları geride bırakıyorsunuz. Merkür'ün düzelmesiyle beraber kendinizi ve yapacağınız işleri daha rahat ifade edeceksiniz. Sosyal çevreniz ve parasal işlerinizde iletişiminiz sağlamlaşmaya başlayacak.

19 Ağustos 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Yay burcunda seyahat ederken aşk, hobi, yaratıcılık alanınıza ışık tutacak.Sosyal ilişkilerinizin canlı olacağı birgününe merhaba diyorsunuz. Komisyon faaliyetlerinden gelir elde edersiniz. Eğlence sektörüyle ilgili konular ön plana çıkar. Dernek, örgüt faaliyetlerinde aktif rol alabilirsiniz. Yaratıcılığınızı geliştiren bir eğitime katılmak harika olacaktır. aşk

19 Ağustos 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde zihniniz çok açık. Özellikle mesleki konularda bundan yararlanabilirsiniz. Bu da sizin yararınıza olacak. Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor. Sevildiğinizi bilin ve ona göre davranın. Gereksiz kuruntulara kapılmayın.

19 Ağustos 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
28° 30' 53" R
Ay
Aslan
23° 43' 39"
Merkür
Koç
18° 14' 55"
Venüs
Koç
15° 55' 27"
Mars
Balık
20° 16' 14"
Jüpiter
Boğa
21° 08' 08"
Satürn
Balık
15° 25' 20"
Uranüs
Boğa
21° 39' 49"
Neptün
Balık
28° 30' 54"
Plüton
Kova
02° 03' 11"
Chiron
Koç
19° 57' 14"
Lilith
Başak
21° 58' 53"
True Node
Koç
15° 34' 57"
Son Güncelleme : 18/04/2024 04:30

Astroloji Gündemi

25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri 30 Mart 2024, Cumartesi 25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 25 Mart'taki Terazi burcundaki Ay Tutulması ile bazı defterleri yeniden ama son ke... Devamını Oku >>