Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ağustos 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler görülüyor. Bugün sevgilinize uzun zamandır hayalini kurduğunuz türden bir gün geçirebilirsiniz ve sevgilinizin size bir sürprizi olacak.

Son derece aktif olmanıza rağmen bir çok işle ilgilenmeniz tatmin edici sonuçlara ulaşmanıza engel olabilir. Dikkatinizi tek bir konuya yoğunlaştırırsanız daha fazla başarılı olabilirsiniz.

Bugün bazı tapu işleriyle ilgilenmek zorunda kalacaksınız ve bu işin sonucunda gerek zihinsel gerek fiziksel olarak çok yorulacaksınız.

Ani karar vermekten ve aceleci davranmaktan kaçınmalısınız. Sakin hareket ederek ulaşacağınız sonuçlar sizin için daha verimli olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sizin için zor ve yorucu bir gün olabilir. Sevdiklerinizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz fakat bunun için fırsat bulamayabilirsiniz. Ailenizden birinin sizin hakkınızda doğru olmayan düşünceleri var. Bu düşüncelerini değiştirmek isteyebilir fakat başarılı olamayabilirsiniz.

17 Ağustos 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 09:18 Ay-Merkür görünümü, fikirlerimizi baskın bir şekilde dile getiririz. Kimsenin bize eleştirmesine, hayır demesine izin vermeyiz. Bu durum çevremizdeki insanlarla aramızda iletişim anlamında sorun yaratabilir. Ilımlı olmakta yarar var. Saat 16:05 Ay-Jüpiter kavuşumu, bize ait olana tutkuyla bağlanmanın işaretçisi. Ailemiz, yuvamız, sahip olduğumuz her şeyi korumaktan ve kontrolü elimizden tutmaktan yanayız. Biz sevdiklerimizden bize karşı aynı yoğunlukta ilgi bekliyoruz. Bunu göremediğimiz zaman en ufak bir meseleyi daha büyütebiliriz. Saat 16:32 Ay-Neptün görünümü, üstümüzdeki stresi azaltıcıdır. Saat 23:12 Ay-Pluto görünümü, başkalarına olan desteğiniz ve yardımlarınız sayesinde bir çok kişinin rahatlamasını sağlar. Ancak gereğinden fazla kendinizden verirseniz yorulursunuz. Biliyorum çok cömertsiniz. Ancak sizin de gücünüz bir yere kadar. Gerektiğinde hayır demeyi bilmek lazım.

17 Ağustos 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışkanlığın üzerinde. Fakat bugün elini neye atsan, karşına bir sorun çıkabilir. Özellikle ikili ilişkilerinde bazı konularda yapıcı davranırken, aynı tavrı karşı taraftan görememek seni öfkelendirebilir. Gerginliğini etrafındaki insanlara yansıtmamaya özen göstermelisin. Çalıştığın kurumla ilgili bazı sorunlar seni kaygılandırsa da geleceğini garanti altına almak adına önemli girişimlerde bulunabilirsin. İlişkisi olmayan bir Aslan burcuysan, ruh halline ve duygu durumuna iyi gelecek bir maceraya atılabilirsin. Evli bir Aslan burcuysan, eşinin kariyerinde yaşanacak gelişme taşınma, şehir dışı gibi konuları gündeme getirebilir. Bugün sanatsal faaliyetleri ailenle birlikte gerçekleştirmek aranızdaki bağı güçlendirecek.

17 Ağustos 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünhayatı ile ilgili önemli bir fırsat yakalayabilir ve kendinizi ifade etme noktasında gayet cesur davranabilirsiniz. Ancak size yöneltilen bazı sorular da sert ve agresif çıkışlar yapmamaya özen gösterin.

17 Ağustos 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde sorumlu olduğunuz konulara da zaman ayırmalısınız. İşleriniz programladığınız gibi ilerlemeyebilir. İşlerinizle ilgili ani kararlar almak zorunda kalabilirsiniz. Oluşabilecek risklere karşı dikkati olmanızda fayda vardır. Aileniz ile ilgili konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Beklenmedik emlak konuları ortaya çıkabilir.

17 Ağustos 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dikkatinizi yoğunlaştırmanız gereken durumlarda son derece dalgın ve dikkatsiz olabilirsiniz. Karşılaştığınız olaylardan fazla etkilenmeniz mümkün. Hızlı düşündüğünüz halde dikkatinizi odaklamakta zorlanacaksınız.

17 Ağustos 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay bugün Akrep'te ilerlerken ev ve aileye dair konular gündeme geliyor. Ancak hızlı, aceleci, sabırsız davranmamaya dikkat etmelisiniz. Duygularınızı kontrol etmeniz bugün biraz daha zor olabilir.

17 Ağustos 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile ve ev hayatınızda bugün bazı olaylar sizi çabuk harekete geçirebilir. Duygu zenginliğinizin yüksek olması sevdiklerinize karşı daha korumacı bir yaklaşım sergilemenize neden olabilir.

17 Ağustos 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Akrep burcunda seyahat eden Ay, eşinizle aranızdaki gerginliği iyice su yüzüne çıkartır. Sakin kalıp, öfkeli ortamın yatışmasını beklemelisiniz. Ayrıca eşiniz, dolaşım problemiyle ilgili bir sıkıntı yaşayabilir. Tahlil yaptırmakta yarar var. Ev içinde dekorasyon değişikliği yapmak sizi mutlu eder. Çok sevdiğiniz bir ressamın tablosu salonunuzu süsleyecektir.

17 Ağustos 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar.

17 Ağustos 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 58' 48" R
Ay
Başak
11° 29' 28"
Merkür
Koç
17° 27' 03"
Venüs
Koç
17° 46' 28"
Mars
Balık
21° 25' 59"
Jüpiter
Boğa
21° 28' 40"
Satürn
Balık
15° 34' 17"
Uranüs
Boğa
21° 44' 44"
Neptün
Balık
28° 33' 56"
Plüton
Kova
02° 03' 46"
Chiron
Koç
20° 02' 30"
Lilith
Başak
22° 08' 51"
True Node
Koç
15° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/04/2024 16:30

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>