Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Yüzleşmeler Başlıyor Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Ekim 2020, Cumartesi

Aşk 50%
Para 50%
Sağlık 20%

Bugün çok romantik bir dönüm noktası yaşayabilirsiniz. Eğer hayatınızda biri yoksa, özel biriyle tanışabilirsiniz. Ya da hoşlandığınız birinin bir anda duygularınıza karşılık verdiğini görebilirsiniz. Eğer zaten bir ilişkide içindeyseniz, partnerinizle güzel zaman geçirebilirsiniz. Sıra dışı bir yakınlık duygusu ve harika bir ruh eşiyle beraber olduğunuzu hissedeceksiniz.

Bazen kendine bir savaşçı gibi davranıyorsunuz, kendinizi çok zorluyorsunuz. Bugün yeterince kazanmadığınıza kanaat getirebilirsiniz. Cevap her beş dakikada bir ya da fasulye filizlerinde yaşamak ya da tamamen zevk almaktan yoksun değildir. Aslında, tam tersini yapmalısınız. Hayatınızdaki insanların sizi önemsediklerini ve mutlu olmanızı istediklerini fark edin. Bugün senin için iyi fikirleri olabilir.

Bugün evinizi düzende tutma konusunda endişelisiniz ve bunu ilk başta düşündüğünüzden daha ürkütücü bir görev olarak görebilirsiniz. Asla dayanıksız çatı katı merdivenleri düzeltmediğinizi fark edebilir veya salon halısında kocaman bir lekeyle karşılaşabilirsiniz. Evinizde onarma ve yeniden dekorasyona dair çok fazla yapılması gereken şey var. Bu işi yapamazmış gibi hissediyorsanız, yardımcı olabilecek profeyonel kişiler de var.

Bugün adeta test ediliyor gibi hissediyorsun; küçük kağıt kesiklerinden geciken trenlere kadar yaşananlar keyfini kaçırabilir. Çevrende olup biten dramaları ise kişiselleştirme ve kaygı ile korkudan uzaklaşmak için elinden geleni yap. Sevdiğin müzikleri dinleyerek tek başına yürüyüş yap. Evde yoga veya meditasyon da yapabilirsin.Bugün sabrınız sınanacak. Hayatınızda bazı büyük değişiklikler yapmaya başladınız. Başkalarının olumsuz tepkileri sizi şaşırtabilir. Elbette hayatınızın olumlu yönde değiştiğini görebiliyorlar. Başkalarının destek ve cesaretini almak zor değil ancak sizi yolunuzdan etmelerine izin vermemelisiniz. Başarılı olmak zorundasınız!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün insanlarla dostluğunuzu pekiştirmeye odaklanmak için güzel bir gün. Genelde utangaçsınız, fikirlerinizi kendinize saklıyor ve kişisel sorular sormamaya gayret ediyorsunuz. Fakat diğerleri iyi olup olmadığınızı ve ailenizin durumunu sormakta bir beis görmüyor. Bugün kendinizle ilgili daha fazla ayrıntı paylaşmaktan çekinmeyin. Yyeni arkadaşlar edinme ve moralinizi düzeltme fırsatını kaçırmayın. Peşinden gidin.

24 Ekim 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün emek ve çabanın ödüllerini alabilir, sabırlı davranarak istediğiniz sonuçlara ulaşabilirsiniz. Kendinizi ve insanları fazlaca eleştirme tuzağına düşmemelisiniz. İlişkilerde duygularınız hızlıca değişebilir. İlişki ihtiyacı artabilir.

24 Ekim 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş hayatında yüzleşmeler yaşayacağınız kişiler olacak. Uzun zamandır görüşmeyi ertelediğin arkadaşlarınla plan yapmak isteyebilirsin. Mutfağında değişiklik yapmak için alışverişe çıkabilirsin. Para harcama konusunda temkinli davranıyorsun. Evlilik kararı almış bir Aslan burcuysan, koşuşturmalı bir süreç başlıyor.

24 Ekim 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kardeşleriniz veya kardeş kadar yakın olduğunuz dostlarınıza sinirli ve öfkeli konuşmalar yapabilirsiniz. Sorununuz her ne ise bunu başkasının üzerinden çıkarmanız yanlış olacaktır. Destek istediğiniz de her zaman sizlerin yanında olacak kişilere haksızlık etmemelisiniz.

24 Ekim 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay bugün karşıt burcunuzda. Bugün ortaklaşa konular, görüşmeler ve anlaşmalar açısından hareketli bir gün olabilir. Düşüncelerinizi daha fazla paylaşma imkanı bulabilirsiniz.

24 Ekim 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde işle alakalı ortaklık kuran Aslan'lar da ortakları ile olan sorunlarını çözmek sureti ile başarılı olabileceksiniz. Ortaklık başarısı gündeminizde olabilir.

24 Ekim 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkili ilişkiler açısından hareketli ve çalkantılı bir gün. Karşılıklı diyaloglar, görüşmeler gündeminize gelirken tek başına kalmak ya da hareket etmek istemeyebilirsiniz.

24 Ekim 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Duygusal inancınızla her zaman bir şeyler gerçekleştirebilirsiniz. Ama bugün, bu gücü dizginleyin ve kendinize saklayın.

24 Ekim 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Kova burcunda seyahat etmeye devam edecek.İlişkileriniz veortaklıklarınızla ilgili konular gündemde. İkili ilişkilerinizde özgürlük meselesi ön planda olacaktır. Venüs ile Satürn arasındaki etkileşimi finansal konularda somut adımlar atmak için değerlendirebilirsiniz. Risk içermeyen yatırım araçlarını kullanarak birikim yapmaya başlayabilirsiniz.

24 Ekim 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Paranızı dikkatli harcamalısınız. Şans oyunlarına güvenmeyin. Sonra sıkıntıyı siz çekersiniz. Dış görünüşünüzü şu günlerde epey ihmal ediyorsunuz. Nerede o eski bakımlı haliniz? Çevrenizdekiler buna çok şaşırıyorlar. Kendinize çeki düzen verin ve işinize gereken ilgiyi gösterin.

24 Ekim 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çevrenizde size karşı hisleri olan bazı insanlar var. İş yerinizdeki arkadaşlarınız ile birlikte çok eğlenceli bir gün geçireceksiniz. İçinizdeki sıkıntıları saklamak yerine güvendiğiniz bir arkadaşınızla paylaşın.

24 Ekim 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğinize düşüncelerinizi ve duygularınızı açıkça ifade ederek onunla paylaşın. Eğer kalbiniz boşsa artan çekiciliğinizle olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ummadığınız biriyle aranızda duygusal bir ilişki olabilir. Son zamanlarda işleriniz hiç de yolunda gitmiyor. Hemen umutsuzluğa kapılmayın. Sabırlı davranırsanız kazanırsınız. Zaten bu da sizin en büyük özelliğiniz. Parasal konulara yönelik gelişmeler beklediğinizden farklı olabilir. Küçük sağlık sorunlarını bu kadar büyütmeniz için bir sebep yok.

24 Ekim 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 01' 02" R
Ay
Balık
17° 21' 06"
Merkür
Koç
18° 46' 20"
Venüs
Boğa
05° 33' 36"
Mars
Koç
02° 34' 35"
Jüpiter
Boğa
24° 49' 22"
Satürn
Balık
16° 53' 39"
Uranüs
Boğa
22° 33' 34"
Neptün
Balık
29° 01' 03"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 51' 57"
Lilith
Başak
23° 44' 54"
True Node
Koç
15° 23' 02"
Son Güncelleme : 04/05/2024 02:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>