Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Şüphelerin Çoğalıyor Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Ekim 2021, Pazartesi

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 70%

Aşk hayatınızda, sanki bir şey sizi tamamen mutluluktan alıkoyacakmış gibi hissettiğiniz zamanlar olmuştur. Belki duygularınızda boğuluyor ya da bağlı kalma düşüncesi sizi korkutuyor olabilir. Her halukarda, bir şeye başlama konusundaki isteksizliğinizin ilişkinize zarar verdiğinin farkındasınız. Biraz risk almanın zamanı geldi, yarına ne dersiniz?

Bugün bazı agresif veya korkutucu kişiliklerle karşılaşabilirsiniz. Etrafınızda işinde biraz egolu olan biri olabilir. Bugün ağırlıklarını ortaya koymaya çalışıyor olabilirler. Genelde bu tür karakterlerin etrafında düşük bir profil sergiliyorsunuz, ancak bugün biraz rahatsız hissedebilirsiniz. Belki bu kişiyi yerine yollamanın zamanı gelmiştir! Çok fazla bozulmaya neden oluyorlarsa, geri çekilmelerini sağlamanız gerekebilir.

Yeni projeler planlamak için harika bir gün. Beyniniz çok hızlı çalışıyor ve düşüncelerle dolu durumda. Bu da onun ne kadar faydalı bir kaynak olduğunu kanıtlıyor. O an kullanamadığınız fikirleri bir kenara yazın ki sonra unutmayın. Kitaplar, dergiler, internet ve aynı zamanda insanlarla diyalogda olmak sizin için ilham kaynağı olabilir. Gününüz güzel geçsin.

Bugün enerjini ve vaktini genç insanlara ayırmak isteyeceksin. Merhametli ve oyuncul bir modda olacaksın, öyleyse çocuklarına bunu yansıt. Onlarla oyunlar oynayabilirsin. Eğer bir ebeveyn değilsen, yeğenlerini eve davet edebilirsin. Akrabalarının bir mola vermesini sağla ve birkaç saat de olsa onların çocuklarıyla ilgilen. Hayalperest ve ilgini yansıtabiliyor olman seni keyiflendirecek.Bugün, arkanıza yaslanıp hayatınızın önemli bir alanında kaydettiğiniz gelişmeleri gözden geçirebileceğiniz bir vaktiniz olacak. Fakat kendinizden tarafsız bir gözlem yeteneği beklemeyin. Tam aksine, çevrenizdeki insanlar üzerinde de etkisi olan önemli bir karar söz konusu olduğunda, emin olamamaktan mustarip olacaksınız. Seçim yapmadan önce iyi düşünün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal yönden hareketli gündeminiz haftanın ilk gününde de sürüyor. Arkadaşlarınızla daha yakın olabilir, duygularınızı paylaşabilirsiniz ancak iletişimde tez canlı olmaktan ve egolardan kaynaklanabilecek problemlere dikkat etmelisiniz.

25 Ekim 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay İkizler burcunda ilerlemeye devam ediyor. Gün içerisinde arkadaşlıklar, flörtler ve tanışmalar öne çıkabilir. Sabah saatlerinde beslenmede aşırılıklara gitmeye karşı dikkat edin. İlişkilerinizde daha flörtöz olabilir, sorunlardan uzak kalmak isteyebilirsiniz.

25 Ekim 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrende bazı arkadaşlarının sana karşı tavırlarının değiştirdiğini görmen seni çeşitli sorgulamalara itebilir. Bu durumun nedenini öğrenmek ve varsa hatanı telafi etmek isteyeceksin. Bugünü kendine ayırmak isteyebilir; yeni çıkan filmleri izlemek için bilgisayarın karşısına kurulup, telefonunu sessize alabilirsin. İlişkisi olan bir Aslan burcuysan, partnerinin birtakım konularda dürüst davranmadığına dair şüphelerin peyda olabilir.

25 Ekim 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İletişim sorunları yaşayabileceğiniz bir gün olabilir. Kendinizi ifade ederken yanlış anlaşılmalara sebebiyet verecek cümleler kurabilirsiniz. Bu tür durumların önüne geçebilmek adına bugün yalnız kalmanız daha iyi olabilir. Yeni bir kişi ile tanışabilir ve kaderinizin akışını değiştirebilirsiniz. Sürprizlere açık olun.

25 Ekim 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecekle ilgili beklentileriniz üzerinde duracağınız bir gündesiniz. Sabah saatlerinde daha kolay risk alabileceğiniz zamanlar var. Beklentilerinizde kısıtlandığınızı hissedebilirsiniz. Arkadaşlarınızla zaman geçirmek için imkânları değerlendirmeye bakın. İş hayatınızda destek alabileceğiniz imkânlar bulabilirsiniz, bu durum sizi rahatlatacaktır.

25 Ekim 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal olarak hazır hissetmediğiniz hiçbir şeyi yapmaya kendinizi zorlamamalı ve mutlaka da sezgilerinize kulak vermelisiniz.

25 Ekim 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sabrınız sınanacak. Hayatınızda bazı büyük değişiklikler yapmaya başladınız. Başkalarının olumsuz tepkileri sizi şaşırtabilir. Elbette hayatınızın olumlu yönde değiştiğini görebiliyorlar. Başkalarının destek ve cesaretini almak zor değil ancak sizi yolunuzdan etmelerine izin vermemelisiniz. Başarılı olmak zorundasınız!

25 Ekim 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Koşullar size kişisel hayatınız hakkında geniş sosyal çevrenizle normalden daha fazlasını paylaşma fırsatı verebilir. Bugün kelimelerin sizden akarak doğru yere ulaştığını hissedeceksiniz. Dikkat edin, fazlasını paylaşmak kısa süreli bir rahatlama sağlasa da uzun vadede doğuracağı sonuçlarla büyük sıkıntılar yaratabilir.

25 Ekim 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sezgilerinizin sizi yorduğunu fark ediyor ve bu konuda gerekli önlemleri almıyorsunuz. Kendinizi irdeleme ihtiyacı içindesiniz. İçsel sesinizle baş başa kalmayı denemelisiniz. Alışkanlıklarınızı gözden geçireceksiniz.

25 Ekim 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün yeni şeylere başlamak için iyi bir fırsat olabilir. Şansının yaver gitmesi girişimlerinin de iyi gitmesine sebep olacak. Hedeflerine gitmekte aceleci davranmamak gerekebilir. Yolu emin adımlarla gitmek daha iyi olacak.

25 Ekim 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinizi ifade ederken abartıdan kaçınmalısınız. Hızlı ve sert bir dil kullanmayı tercih ediyorsunuz. Sarf edecek olduğunuz her sözün önemli olabileceğini unutmamanız gerekmekte. Zaman zaman etrafınızdaki insanlardan ters tepkiler alabilirsiniz. Ortaya koyacak olduğunuz yaklaşımların da her açıdan önemli ve belirleyici olabileceğini unutmayın.

25 Ekim 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğinize düşüncelerinizi ve duygularınızı açıkça ifade ederek onunla paylaşın. Eğer kalbiniz boşsa artan çekiciliğinizle olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ummadığınız biriyle aranızda duygusal bir ilişki olabilir. Son zamanlarda işleriniz hiç de yolunda gitmiyor. Hemen umutsuzluğa kapılmayın. Sabırlı davranırsanız kazanırsınız. Zaten bu da sizin en büyük özelliğiniz. Parasal konulara yönelik gelişmeler beklediğinizden farklı olabilir. Küçük sağlık sorunlarını bu kadar büyütmeniz için bir sebep yok.

25 Ekim 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 41' 50" R
Ay
Oğlak
15° 08' 12"
Merkür
Koç
16° 37' 56"
Venüs
Boğa
00° 04' 34"
Mars
Balık
29° 08' 50"
Jüpiter
Boğa
23° 46' 57"
Satürn
Balık
16° 30' 33"
Uranüs
Boğa
22° 18' 16"
Neptün
Balık
28° 53' 07"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 36' 59"
Lilith
Başak
23° 15' 16"
True Node
Koç
15° 22' 42"
Son Güncelleme : 29/04/2024 16:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>