Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Önsezilerin Güçleniyor Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ekim 2021, Cuma

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 70%

Bugün çok romantik bir dönüm noktası yaşayabilirsiniz. Eğer hayatınızda biri yoksa, özel biriyle tanışabilirsiniz. Ya da hoşlandığınız birinin bir anda duygularınıza karşılık verdiğini görebilirsiniz. Eğer zaten bir ilişkide içindeyseniz, partnerinizle güzel zaman geçirebilirsiniz. Sıra dışı bir yakınlık duygusu ve harika bir ruh eşiyle beraber olduğunuzu hissedeceksiniz.

Ateşli bir enerji tutkunuzu artırdığı için bugün duyularınız coşabilir. Kendinizi önemli bir kariyer hedefine doğru ya da özel birisine teslim etmenin zamanı gelmiş olabilir. Coşkulanmak ve fiziksel enerjiyi atmak için harika bir gün. Yine de kendinizi çok fazla germemeye dikkat edin ve sürüş sırasında hız limitini aşmayın! Spor salonunda egzersiz yapmak günün sonunda biraz fazladan yağ yakabilir.

Bugün yolculuk sizin için yapacağınız şeyler arasında. Bir arkadaşınızla günübirlik bir gezi planlayabilirsiniz ve bu gezi muhtemelen kısa bir gezi olacak. Bir arkadaşınızı ziyaret edebilir ya da indirimlerden faydalanıp biraz alışveriş yapabilirsiniz. Zihniniz bugün oldukça aktif ve ev ortamınızı daha iyi hale getirme yollarıyla ilgili tüm fikirlere açıksınız. Rutin işler bitince, eve gidin ve kendi yaşam alanınızı bir inceleyin: Bu ortamı daha iyi hale getirmeniz için yapacak çok şeyiniz var.

Bugün rüzgar arkandan esecek. Enerjinin oldukça dönüştürücü olduğunu göreceksin. Başarmak, tamamlamak istediğin her ne varsa bunları gerçekleştirmek için eline birçok fırsat geçecek. Mevcut tavırlarında da önemli değişiklikler yapma zamanı olabilir. Bakış açıları ve fikirlerdeki farklılıkları kabul et ve bunlara kucak aç. Belli konuları anlamanda bu farklılık ve çeşitlilik destekçi olabilir.Bugün ilgini çeken bir konu hakkında araştırma yapmaya girişebilirsin. Kendini bu işin heyecanına kaptırabilirsin. Örneğin, bir film yıldızı ya da müzisyene karşı hayran duymaya başlamış olabilirsin. Belki bu kişinin Fan Club’ına katılabilir ve internette bu kişi hakkında araştırma yapabilirsin. Veya merak uyandıran bir şeyi hobi olarak edinebilirsin. Eğlenmek için vakit ayır ve daha fazlasını öğren.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün detektifi oynayabilirsiniz. Biri ya da bir şey, muhtemelen evcil bir hayvan, muhitinizde kaybolmuş olabilir ve bulmak için siz ön ayak olabilirsiniz. Aradığınız şey, yakalanması zor bir şey olabilir ama hiç zarar görmeden elinize geçecek. Uyarı: ararken çok uzaklara bakmayın. Aradığınız şey her neyse bir iki sokak ötede sizi bekliyor. Eve yakın kalın, her şey yolunda gidecek.

22 Ekim 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Boğa burcunda ilerliyor. Günün ilk yarısındaveya özel hayatınızda kendinizi güvende hissetme ihtiyacınız artabilir. İş ilişkilerinizde, özel ilişkilerinizde kontrol durumları çalışabilir. Akşam saatlerinde duygularınızda aşırılıklar olabilir.

22 Ekim 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ruhunun rahatlamaya ihtiyacı var. Özellikle manevi olarak yıprandığın son günlerde, kendinle olan ilgini de kesmiş durumdasın. Temizlik yapmak istediğin bu günde, sosyal medya hesaplarını geçici süreliğine askıya almak isteyebilirsin. Kafandaki fikirleri hayata geçirmeye karar verebilirsin. İkili ilişkilerinde sükûnetini koruyup, bir köşede kalarak izlemeye başlıyorsun.

22 Ekim 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal harcamalarınızın artış gösterdiğini fark edip gelir gider dengesi kurmaya çalıştığınız bir gün olabilir. Maddi kazançlarınızı arttırmanız gereken bu dönemi yoğun çalışarak geçirebilirsiniz. İlişkinizde ani iniş çıkışlar yaşayabileceğiniz bugün kırıcı olmamaya dikkat etmelisiniz.

22 Ekim 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz işlerinizde rahat ilerleyeceksiniz. Üstlerinizle iletişiminizde kendinizi çok daha iyi ifade edebileceksiniz. Yine de ilerleyen zamanlarda iletişimden kaynaklı sıkıntılar çıkabilir. Koyduğunuz hedeflere ulaşmak için değişikliklere gidebilirsiniz. Göz önünde olmak, dikkat çekmek iyi hissettirecek.

22 Ekim 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş yerinizde başkalarına yardım edecek bir takım fırsatlar yaratarak başkasının mutluluğu ile mutlu olabilirsiniz. İş konusunda güvence ön planda olacak.

22 Ekim 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün aklınız bazı duygular ve sezgiler tarafından oldukça etkilenecek, bu yüzden insanlarla daha iyi bir iletişim kurabileceksiniz. Kendi kendilerine farkına varmalarından önce neyi duymaya ihtiyaçları olduğunu sezebileceksiniz. Bu yetiyi pek çok şeyde kullanabilirsiniz, yazı yazma yeteceğiniz üzerinde kullanabilir ya da eğer bir şeyler icra ediyorsanız, konuşma yetinizi, rol yapma yetinizi ya da öğretme yetinizi bu sayede geliştirebilirsiniz. Tadını çıkarın!

22 Ekim 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Heyecan, profesyonel yaşamınızda yenilikçi bir fikir için hevesinizi ateşleyebilir, ancak onayını çok istediğiniz biri, hak ettiğini düşündüğünüz cevabı vermeden fikrinizi reddedebilir. Cesaretinizi fazla kaybetmemeye çalışın. Dünyanın, onların belirli görüşlerinden daha büyük olduğunu kendinize hatırlatın ve eleştirilerinin, kendinizi net bir şekilde ifade etmeniz ve planınızın eksik noktalarını ele almanız için sizi motive etmesine izin verin.

22 Ekim 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün duygularınızda ısrarcı davranacak ve kendi isteklerinize her şeyden daha fazla önem vereceksiniz. Maddesel isteklerinizin ağır basması sonucunda, kazançlarınız konusunda farklı araştırmalar içinde olacaksınız.

22 Ekim 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınızı kafanıza çok taktınız. Adeta hastalık hastası oldunuz. Dostlarınız bu durumdan çok şikayetçi. Sizin yanınızda rahat değiller. Bu huyunuzdan vazgeçin. İşlerinize dört elle sarılın. Yüzdünüz ve kuyruğuna geldiniz. Bundan sonrası başarı.

22 Ekim 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ev ve aile konularında güçlü duygular içerisine giriyorsunuz. Kişisel güvenliğinize de aşırı önem verebileceğiniz bir gün. Ev hayatınıza en ufak zararı dokunabilecek her şeyden uzaklaşma ihtimaliniz var. İçinde bulunduğunuz konumu sahiplenebileceğiniz bir gün. Ayrıca, yaşamsal konularda var olan kuşkularınızı ve kuruntularınızı da kendinizden uzaklaştırmalısınız. Aksi halde, atmayacağınız adımlar atabilirsiniz.

22 Ekim 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel yaşamınızdaki uyumlu tavrınız size beklemediğiniz gelişmeler sunacak. Ancak partnerinizle yaşayacağınız görüş ayrılıkları konusunda da dikkatli olun. Yapmayı düşündüğünüz atılımda sandığınız kadar başarı gözükmüyor. Geniş yelpazeden bakıyorsunuz. Bu bakışın, size geçici gibi gösterdiği kimi problemleri ciddiye almanızda yarar olacak. Sosyal anlamda yaşadığınız yoğunluk, maddi konulara eğilmenize engel olabilir. Tansiyonunuzu kontrol altında tutmak için tuzlu yiyeceklerden uzak durun

22 Ekim 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 40' 02" R
Ay
Balık
12° 07' 47"
Merkür
Koç
18° 32' 52"
Venüs
Boğa
05° 06' 55"
Mars
Koç
02° 17' 55"
Jüpiter
Boğa
24° 44' 18"
Satürn
Balık
16° 51' 50"
Uranüs
Boğa
22° 32' 19"
Neptün
Balık
29° 00' 26"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 45"
Lilith
Başak
23° 42' 30"
True Node
Koç
15° 22' 31"
Son Güncelleme : 03/05/2024 18:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>