Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Şaşırtıyorsun! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Mart 2024, Pazartesi

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha net adımlar atmaya çalışın. Duygularınız ve düşünceleriniz değişim göstermeye başlıyor. Sınırlara uygun hareket etmeniz, sizin açınızdan çok daha iyi olabilir.

Mesleki olarak kendinizi toparlamanın yollarını aramalısınız. Sizden istenenlere olumlu anlamda cevap vermeniz gerekiyor. Başarıya odaklandığınız sürece her şey istediğiniz gibi şekillenebilir.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda biraz daha kontrollü olmaya çalışın. İçinde bulunduğunuz durumlar zorlayıcı olabilir ancak nasıl üstesinden gelebileceğinizi de iyi biliyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Seçiciliğiniz ağır basabilir ve kararlarınızı bu şekilde alabilirsiniz. Sosyal medyada ve ortamlarda arkadaşlıklarınız, konuştuklarınız önemli hale gelebilir. Önceliklerinizi ve beklentilerinizi yeniden değerlendirebilirsiniz.

25 Mart 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün iletişim becerilerinizi ön plana çıkararak etrafınızdaki insanlarla daha iyi anlaşabileceksiniz. Duygularınızı net bir şekilde ifade etmek, hem ilişkilerinizi güçlendirecek hem de karşınızdakilerle olan iletişiminizi daha verimli hale getirecektir. Kendinizi ifade ederken samimi ve açık olmaktan çekinmeyin. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

25 Mart 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, İnançların ve ideallerin doğrultusunda hareket etmekle bazı kişileri şaşırtabilirsin. İşinden memnun olmayan bir Aslan burcuysan, önüne çıkacak tekliflere sıcak bakabilirsin. İlişkisini yeni sonlandırmış bir Aslan burcuysan, onunla ilgili duyacakların şaşkınlıkla kızgınlığı bir arada yaşamana neden olabilir.

25 Mart 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazen iki elden daha fazla ihtiyacınız olabilir. Bunu kendi imkanlarınızla sağlayamacağınızı bile bile koşulları zorlamamalısınız. İnsanlara ve kendinize bir şans tanıyın; bugün o şans sizinle olabilir, onu yakalayabilirsiniz.

25 Mart 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ikili ilişkileriniz gündeminizi meşgul edebilir. Zihinsel olarak yorulabilirsiniz. İletişimden kaynaklanan stresler yaşayabilirsiniz. Yakın çevrenizde gelişen olaylar sizi de etkileyebilir. Ticari konularda daha mantıklı davranacağınız bir gündesiniz. Yatırımlarınızı akıllıca değerlendirebilirsiniz. Toprakla ilgili işleriniz çözüme kavuşabilir.

25 Mart 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün olay sıcakken olması gereken tepkiyi vermeyi ve dengeyi kurmayı deneyimleyebilirsiniz. Böylelikle kendinizi nazikçe savunabilirsiniz.

25 Mart 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendini çok hafif hissedeceksin. Sevdiklerinle iletişimin kuvvetli olacak. Emeklerinin karşılığını alabileceksin. Odaklandığın her konuda güzel bir gelişme seni bekliyor olacak. Bunun keyfini çıkarmalısın bugün.

25 Mart 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün çözülmemiş bir konuya dikkatinizi çekebilir sevgili Aslan. Gün aynı zamanda hem yeni başlangıçları temsil ederken, hem de eski konuların gün yüzüne çıkmasıyla ilgili yeni bakış açılarını içinde bulundurur. Genellikle sorunları çözmek ve dengeyi aramakla ilgilenirsiniz. Neyse ki bu, doğru kaynaklarla bağlantı kurmanıza yardımcı olan bir zaman. Cömert ve açık bir yaklaşım beraberinde ödüller de getirir. Bu aynı zamanda ilişkilerinize olan inancınızı çoğaltmak ve para, güç ve paylaşım konusunda barışçıl anlaşmalara varmak için de iyi bir zaman.

25 Mart 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gözlerinizdeki çocuksu heyecan, insanlara sizde şeytan tüyü olduğunu düşündürüyor. Yakınlarınızın size olan bağlılığını suiistimal etmeyin. Daha sağlıklı ve uzun soluklu ilişkilerin püf noktası vefalı olabilmektir. Sevdiklerinizi kırmayın.

25 Mart 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sakinliğiniz ve güveniniz, size doğal bir güç kaynağı sağlıyor. Enerji dolusunuz, hatta olumsuz olaylar bile sizin için pek sorun teşkil etmiyor. Kendinizi şüphelerin olmadığı bir hayata çekmişsiniz. Kendinizi özel bir şey için hazırlayın, çünkü etrafınızdakiler doğallığınızdan büyülenecek. Yeni projeleri hayata geçirmek istiyorsanız, fazlasıyla destek göreceksiniz.

25 Mart 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Para, kazançlar, yakın çevre, eğitim, kardeşler veya yer değişikliği gibi konularda güçlü gelişmeler gerçekleşebilir. Bu dönemde sağlık, finans, ilişkinizde değişim ve dönüşüm gerçekleşebilir.

25 Mart 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaşadığınız kısa ayrılık sizi üzmesin. Bu ayrılık süresince bazı ufak tefek hatalarınızı doğrudan görerek, ilişkinizi daha objektif değerlendirmeye çalışmalısınız. Hiç sorun çıkarmadan çalıştığınız için, bazıları sizin ne kadar çokyaptığınızın farkına varamıyor. Ama becerikliliğinizi gören ve takdir edenler de var. Ödemeler, alacaklar, borçlar arasında gidip gelmekten yoruldunuz. Artık bir çıkış yolu bulmalısınız. Rahatsızlığınızı atlatmanıza rağmen yine de kendinize karşı daha dikkatli olun.

25 Mart 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 21' 09" R
Ay
Terazi
17° 03' 52" R
Merkür
Boğa
05° 31' 21"
Venüs
Boğa
25° 05' 56"
Mars
Koç
14° 43' 03"
Jüpiter
Boğa
28° 33' 46"
Satürn
Balık
18° 04' 27"
Uranüs
Boğa
23° 28' 47"
Neptün
Balık
29° 25' 39"
Plüton
Kova
02° 02' 10"
Chiron
Koç
21° 42' 03"
Lilith
Başak
25° 30' 31"
True Node
Koç
14° 56' 45"
Son Güncelleme : 19/05/2024 23:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>