Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Yapılanları Unutmuyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Mayıs 2023, Perşembe

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 90%

Hoşlandığın kişiyi daha iyi tanımak için kendine zaman tanıyabilirsin. Bu kişiyi daha iyi anlamak ve hareketlerini ölçmek aranızdaki hislerin daha da belirginleşmesine yol açabilir. O yüzden gözlem yapmak daha iyi olacak senin için.

Hatanızla henüz ilgilenen yoksa da ilgilenilmesi halinde dönüşü olmayan bir yola girmiş olabileceksiniz. Çok dikkatli olmalı, ısrarla sürdürdüğünüz bir hatadan vazgeçmelisiniz.

Parasal konularda gereksiz risklere girmemelisin bugün. Sana nasıl getirisi olacağını bilmeyeceğin konular için zaman ve para harcamamalı ve kendini güvenceye almalısın. Maddi olarak gereksiz detaylara girmemelisin bugün.

Bugün enerjin yüksek olacak. Stres ile daha rahat başa çıkabileceksin. Ancak bu durum vücudunu gereksiz yere yorabileceğin anlamına gelmiyor. Kendine karşı nazik ve hassas davranmalı ve enerjini gün boyu sürdürebilmelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bazı kişilerin seninle iletişime geçmek istediğini fark etmen gerekebilir. Eğer gerginlik yaşadığın birisi varsa bu kişiye karşı kendini çok fazla korumaya almış ve bu yüzden hareket edemez hale gelmiş olabilirsin. Bu mevzuyu bugün yumuşatmaya yanaşabilirsin.

25 Mayıs 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslan burçları,bugün aklınızda özellikle kesin kararlara dair bazı adımlar olabilir. Ancak hayatınıza dair net kararlar vermeden önce mutlaka durumları değerlendirmeyi denemelisiniz. Bu süreci somut adımlar atmadan önce yeni projelerle ilgilenerek geçirebilirsiniz. Kendinizi özellikle motive ve cesur hissediyorsunuz. İmkansızı başarmaya çalışırsanız şaşırmayın.

25 Mayıs 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Disiplinli bir şekilde hareket ettiğin bir gün seni bekliyor. Özelliklehayatında içerisinde bulunduğun düzeni korumak adına hareket edebilir, birlikte çalıştığın insanların da bazı işlerini üstlenebilirsin. Küçük balığı yakalamak yerine büyük hedeflere yönelmen sana iyi gelecek. Evli bir Aslan burçları için; eşinin işi, maddi durumu ve aile meseleleriyle ilgili rahatlayacağı haberi gelebilir. Güçlü hafızan sayesinde yapılanları unutmaman bugün birilerine karşı öç alma güdünü ateşleyebilir.

25 Mayıs 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sahip olduğunuz yetileri nasıl geniş bir alana yayacağınızı düşünebilirsiniz. Maddi ve manevi açıdan istediğiniz seviyeye gelebilmek adına önceliğinizi bir eleme yapmaya vermelisiniz. Kısa vadeli sorumlulukları tamamladıktan sonra kendinizi daha ileri seviyeye taşıyacak işlerin peşine düşmelisiniz.

25 Mayıs 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel açıdan önem verdiğiniz işler ön plana çıkabilir. Hassas olduğunuz konuların üzerine gidebilirsiniz. Annenizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Aşk hayatınızda değişiklikler olabilir. Gün içinde parasal konular daha fazla ön plana çıkabilir. Başkalarından alacağınız destekler sizi rahatlatabilir. İşlerinize yön kazandırabilirsiniz.

25 Mayıs 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bir anda belirsizlik duygusu içinizi kaplayabilir ve sezgileri yüksek bir Aslan olarak bu duyguya teslim olabilirsiniz. Oysa biraz dışarıdan bakmayı başarabilirseniz aslında korkacak hiçbir şey olmadığını görebilirsiniz. Planlarınızı kaldığınız yerden uygulamaya devam edebilirsiniz.

25 Mayıs 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendini öğrenmeye daha açık hissedebilirsin. Gördüklerin, duydukların, okudukların sana çok daha yeni fikirler verebilir. Bu enerjiyi hayatında dahil etmek istediğin konulara odaklanmak için kullanabilir, daha kârlı çıkabilirsin.

25 Mayıs 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyunca notlar alın, önsezileriniz daha büyük bir güç tarafından bir şekilde yönlendiriliyor ancak çok fazla düşünmek kendinizi kaybolmuş hissetmenize ve fikirleri hatırlamak için kafanızı kaşımasına neden olabilir. Bu fikirler verimli ve bu noktada hayatınız da öyle. Oldukça üretken ve verimli bir dönemden geçiyorsunuz. Enerjiniz birçok şekilde korunur, bu nedenle içsel dürtülerinize doğru ilerleyin ve planların eylemleriniz aracılığıyla çalışmasına izin verin. Eylemle birleştirilen fikirler, büyük başarıları mümkün kılar. O halde bugün işe başlayın ve yılmadan devam edin.

25 Mayıs 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Üzerinize, sorumluluk hissinin ağırlığı çökebilir. Bu duygunuzu bertaraf edebilmeniz de, size ihtiyaç duyanlara daha yakın olmanıza ve onların isteklerini önemsemenize bağlı. Emlak konusuyla ilgili işler gündeminizde olabilir.

25 Mayıs 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aile bağlarını güçlendirecek bir tavır içinde olacaksınız. Aileniz bu tavrınızı memnuniyetle kabul edecek ve planlarınızı sağlam bir şekilde destekleyecek. İlişkilerinizin pekişmesi aşk hayatınıza da yansıyor. Sevdiğiniz kişiyle çok daha yakınlaşabilirsiniz! Bu durumdan uzun ve kalıcı bir ilişki doğabilir.

25 Mayıs 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün aktif ve girişken olabilirsiniz. Tartışmalara dikkat. Gergin olabilirsiniz. İş hayatınızda bazı sorunlar gerçekleşebilir. Spora başlayabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

25 Mayıs 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaşantınızı renklendirmek sizin elinizde. Fikirlerinizi açıklarken başkalarının etkisinde fazla kalıyorsunuz. Bugün, ilginç düşünceler üreteceksiniz. Sizin ortaya çıkardığınız projeleri çevrenizdekilere kaptırmaya aldırmıyorsunuz. Fakat bu durum sizibaşarınızın gecikmesine neden oluyor. Daha dikkatli ve tetikte olmalısınız.

25 Mayıs 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 01' 38" R
Ay
Balık
02° 39' 33"
Merkür
Koç
18° 09' 37"
Venüs
Boğa
04° 18' 10"
Mars
Koç
01° 47' 27"
Jüpiter
Boğa
24° 35' 01"
Satürn
Balık
16° 48' 29"
Uranüs
Boğa
22° 30' 03"
Neptün
Balık
28° 59' 16"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 33"
Lilith
Başak
23° 38' 06"
True Node
Koç
15° 21' 36"
Son Güncelleme : 03/05/2024 02:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>