Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Odaklanmak Önem Kazanacak Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Mayıs 2023, Salı

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 70%

Bugün sevdiğin kişiye ilgini belli etmek için iyi bir gün. Aranızda daha güzel bir iletişim ve yakınlaşma olması mümkün. Bu konuda senin daha fazla adım atman gerekebilir bugün.

Bazıilişkilerinizde doğru değerlendirmeler, bazı başarılara endeksli görünüyor. Duygusal bazı yakınlaşmalar içindesiniz. Bu ilişkilerin başarılarınızdan nasıl etkileneceğinden emin olamıyorsunuz.

Bugün parasal konularda odaklandığın şeylere daha kolay erişebilirsin. Kendine yeni hedefler koymak ve atılımlar yapmak için iyi bir gündesin. Parasal konularda şans senden yana olacak.

Disiplinli bir egzersiz programı sadece bedensel bir iyileşmeyi değil aynı zamanda zihinsel bir huzuru da getirir. Bugün bu tür konulara daha fazla vakit ayırmak kendini çok daha iyi hissetmeni sağlayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni şeylerle ilgilenmek ve farklı hobiler edinmek bugün önceliğin olabilir. Kafanı dağıtabileceğin farklı konulara yönelmek sana daha iyi bir etki sağlayacak. Bugün başlayacağın projeler sana güzel getiriler sağlayabilir.

23 Mayıs 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslan burçları, bugün sosyalleşmek için harika bir gün! Sürpriz bir aile ziyaretine hazır olmalısınız. Bir aile büyüğünüz ya da uzun süredir görüşmediğiniz uzak bir akrabanız çat kapı gelebilir. Kendinizi manevi anlamda daha iyi ifade etmeyi başaracağınız bir döneme giriş yapıyorsunuz. Bu dönemle birlikte yeni oluşumların kapıları da sizin için aralanacak.

23 Mayıs 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İkili ilişkilerinin ön plana çıktığın bir gün. Seninle aynı fikirde olmayan sevdiğine hoşgörü göstermekte zorlanabilirsin. Eğer bir ilişkin yoksa bugün gireceğin ortamlarda ışığın sayesinde bütün dikkatleri üzerine çekebilirsin. Önemli anlaşmalar için henüz erken olabilir ama sabırsız tarafın hemen demoralize olabiliyor. Gizlilik arayışın yüzünden bazı konularda tek başına sorumluluk almak isteyeceksin. Yorgun bedenîn hızlı eğlence anlayışına uygun olmayabilir.

23 Mayıs 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Statünüzü korumak isteyebilirsiniz. Bunun bildiğiniz yoldan gitmenin yanı sıra farklı fikirlere de açık olmanızda fayda var. İnatçı ve ısrarcı yönünüzyüzünden kendinize, çevrenize zaman ayırmanız zorlaşabilir.

23 Mayıs 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi biraz rahatlamış hissedebilirsiniz. Bırakılması gereken geçmişe dair konuları aşma çabanız boşa çıkmayacak. Elde olmayan nedenler yüzünden olayları yönetmeniz zorlaşabilir. İç dünyanızı huzurlu tutmak adına kişisel planlara odaklanabilirsiniz. Eğitimle ilgili olumlu gelişmeler karşısında harekete geçeceksiniz. Yeni ilişkiler söz konusu olabilir ve destek veren kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

23 Mayıs 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevgili Aslan burcu, başkasının parasının geçici ve sıkıntılı olduğunu unutmayın. Kazanmak için çalışmalısınız ve yakın zamanda ihtiyacınız olan paralıfırsatları da size gelecekmiş. Gerginsiniz, gevşeyin ve biraz gezinmeye çıkın.

23 Mayıs 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafında senin yardımına ihtiyaç duyan insanlar olabilir bugün. Bu insanlara yardımcı olarak onlara iyi gelmek isteyebilirsin. Ama kendini de geri planda bırakmamayı ve fedakarlıkların sınırı olması gerektiğini unutmaman da gerekebilir.

23 Mayıs 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Finansal kısıtlamalar şu anda büyük bir hedefinize yaklaşma şeklinizi şekillendirebilir. Birisi size bir finansman konusunda yardım etmeye istekli olabilir ancak yardımlarının belirli sınırları veya şartları olabilir. Onları kuralları esnetmeye ikna etmeye çalışmak yerine, bunu stratejinizi geliştirmek için bir fırsat olarak görün. Olasılıkların sonsuz olmadığını bilmek size gereken netliği verebilir. Son birkaç günün çatışmacı havasından sonra biraz dinlenebileceksiniz gibi görünüyor. Kendinizi biraz yorgun hissediyorsanız, biraz mola istemekten çekinmeyin. Bugün, insanların size taşımaya çalıştığı yüklerden kurtulmak için iyi bir fırsat sunuyor.

23 Mayıs 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal yaşamınızla ilgili konuları ailenizle paylaşmak zorunda kalabilirsiniz. Bugün, birçok işiniz varken kalıcı değişimler yaşamaktan yanasınız. Eski dostlarla birlikte yapacağınız gezilerden oldukça zevk alacaksınız.

23 Mayıs 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İster yeni ister eski olsun, her türlü kişisel ilişki için umut vadeden bir dönemdesiniz. Çevrenizdeki kişilerle görüşmelerinizin, kendi fikirlerinizi zenginleştirdiğini ve esin kaynağı olduğunu göreceksiniz. Yine de, sadece bu bağlantılarınızın size faydalarını düşünmekle kalmayıp, duygusal düzeyde de ilişki kurun. Aksi takdirde bu bağlantıların faydası da, uyumu da fazla uzun sürmeyecek.

23 Mayıs 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ay'ın Balık burcundaki ilerleyişi, size duygusal anlamda bir rahatlama getiriyor. Bu rahatlamayla birlikte, üzerinizdeki öfke duygusundan kurtulabilirsiniz. Eğer karşınızdaki kişiye hassasiyetle yaklaşırsanız, sizi anlama şansı daha yüksek olur.

23 Mayıs 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün kişisel cazibenizi istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Kazançlarınızı aşan harcamalarınız yüzünden bütçenizin ayrıntıları gündeme gelecek. Yakın çevrenizin size sağlayacağı fırsatlar konusunda doğru kararlar almalısınız. Size sunulan teklifler her zaman karşınıza çıkmayabilir. Ailenizin sizden ilgi bekledikleri bir gün.

23 Mayıs 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 42' 14"
Ay
Kova
27° 54' 41"
Merkür
Koç
17° 58' 32"
Venüs
Boğa
03° 53' 31"
Mars
Koç
01° 32' 03"
Jüpiter
Boğa
24° 30' 21"
Satürn
Balık
16° 46' 46"
Uranüs
Boğa
22° 28' 54"
Neptün
Balık
28° 58' 41"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 26"
Lilith
Başak
23° 35' 53"
True Node
Koç
15° 21' 12"
Son Güncelleme : 02/05/2024 18:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>