Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
İnsanları Değiştirebileceğini Düşüneceksin Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Mayıs 2023, Pazartesi

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 100%

Sevdiğin kişi ile uyum içinde olmak senin için önem kazanacak bugün. Her kararınızda ortak bir fikir yürütmek isteyebilirsin. Ancak bu konuları çok fazla zorlamamalı ve uyumun kendiliğinden gelmesine izin vermelisin.

Düzensiz çalışma sizi bunaltıyor. İş hayatınızda bu konuda problem olan kişilerle yeniden konuşma niyetiniz bu kez sonuçlar verebilir. Sert görünme çabanızla, içinizdeki yumuşaklığı saklayamıyorsunuz.

Bugün parasal konularda yeni hedefler koyabilirsin kendine. Bu hedeflere ulaşmak için bazı şeyleri istemekten daha fazlasını yapman gerekecek. Daha üretken olman ve daha fazla emek vermen gereken bir gündesin.

Bugün egzersiz konularına daha fazla özen gösterebilir ve vücudunun hareket kabiliyetini arttırabilirsin. Bol bol esneme hareketleri yapabilir ve daha rahat hareket edebilirsin bugün. Kaslarını daha rahat kullanabilmek kendini iyi hissettirecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hayatında ters gittiğini düşündüğün konular yüzünden kendini fazla üzmemelisin. Bir şeyleri düzeltmek için çaba göstermek seni gereğinden fazla yorabilir. Bazı şeyleri oluruna bırakman gerekecek bugün.

22 Mayıs 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslan burçları, bugün, ilişkileriniz ön planda olabilir. İşbirlikleri ve ortaklıklar üzerinde çalışmak için uygun bir zaman olabilir. Diğer insanlarla iletişim kurma ve işbirliği yapma becerilerinizi kullanabilirsiniz.

22 Mayıs 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal hayatın haftanın bugünü oldukça hareketli olacak. Rakiplerin geri çekilmesi ile güvenin yeniden oluşuyor. Sana pek uymasa da bile bile yakınlık kurmak istediğin biri olabilir. Sadece kendini düşünürsen, karşındaki kişinin kalbini kırabilirsin. Sonu belli başlangıçlar ne kadar doğru olur? Gün içerisinde sevdiğin bir arkadaşının özel bir günü için planlar düzenleyebilirsin. Uzun süreli ilişkin varsa, durumunu bir üst seviyeye taşımak isteyebilirsin. Akşam saatlerinde baba ailesinden bir yakınınla ufak bir tartışma yaşayabilirsin.

22 Mayıs 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İşlerinize odaklanmak ve konsantrasyon sorunlarınızı çözmek sizi rahatlatacaktır. Üzerinizdeki yorgunluk ve isteksizlikle ilgilenemediğiniz her şey için bugün daha makul çözümler üretebilirsiniz. Ruh halinizdeki gel gitlerin yaşantınıza ve kazancınıza olumsuz etkilerinin olduğunu görüp buna göre düzeltme çabasına girmelisiniz.

22 Mayıs 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün belirsiz koşullar sizi zor duruma sokabilir. Stresler yaşayabilirsiniz. Bazı konularda kabullenme içine girebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde daha fazla çaba sarf etmeniz gerekebilir. Kendinizi zor durumlara sokacağınız durumlar olabilir. Gün içinde iletişimde olduğunuz kişilerle çatışmaya girmeyin. Karasızlık yaşayabilirsiniz.

22 Mayıs 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Eğitim alanında kendinizi çok iyi ifade ederken, özgüveniniz yüksek iken duygusal konularda heyecana kapılarak tam olarak niyetlerinizi dile getiremeyebilirsiniz.

22 Mayıs 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çok keyifli bir geçirebilirsin bugün. Sahip olduklarının kıymetini anlayıp bol bol şükretmek isteyebilir, bol bol dua edebilirsin. Günün keyfini ve tadını çıkarıp yanındakilerle heyecanını paylaşmak sana çok iyi gelecek.

22 Mayıs 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sezgileriniz şimdi en büyük yol göstericiniz olabilir. Evrenden bir işaret, yardım istediniz ve bunlarla kuşatıldığınız. İşin püf noktası, kafanızdaki o yumuşak sesin size nazikçe ne söylediğini anlamak ve tek görevi sizi tanıdık şeylerle güvende tutmak olan korku temelli yüksek sesi geçersiz kılmasına izin vermektir. Evreni mikro düzeyde yönetmeyi bırakacak ve onun iyi şeyleri yolunuza çıkarmasına izin verecek kadar yeteneklerinize inanın. Belirli bir durumla ilgili stresi, özünde olana karşı hissettiğiniz tutku ve sevgiyle değiştirin ve işlerin nasıl değişmeye başladığını görün. Net bir niyet belirleyin ve her şeyin size doğal bir şekilde gelmesine izin verin. Bolluk ve denge sizin doğal varoluş halinizdir.

22 Mayıs 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özgürlük duygularının size zarar verebileceğini düşünerek, seçimleriniz konusunda dikkatli olmalısınız. Çalışmalarınızla ilgili yapılanma içinde olabilirsiniz. Yapacağınız atılımlar için gerekli bağlantıları kuruyorsunuz.

22 Mayıs 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinizdekiler size her zamankinden daha olumlu bir şekilde yaklaşıyor. Bu elverişli dönemi, ekibinizle birlikte zor işlere girişip başarmak için kullanın. Ekibinizde oluşacak dinamik sayesinde en çetrefilli işlerin bile kolayca üstesinden geleceksiniz.

22 Mayıs 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün duygusal olarak içe çekilebilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Kariyer hayatınızda ani gelişen harika bir döneme başlayabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

22 Mayıs 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün sıra dışı konular ilginizi çekecek fakat sınırlarınızı öyle güzel çizeceksiniz ki, hiç kimse size zarar vermeyecek. Duygularınız atakta fakat sakinsiniz. Maddi konularda elinizden istemediğiniz bir para çıkabilir.

22 Mayıs 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 42' 39"
Ay
Kova
28° 00' 36"
Merkür
Koç
17° 58' 46"
Venüs
Boğa
03° 54' 02"
Mars
Koç
01° 32' 22"
Jüpiter
Boğa
24° 30' 26"
Satürn
Balık
16° 46' 48"
Uranüs
Boğa
22° 28' 55"
Neptün
Balık
28° 58' 42"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 28"
Lilith
Başak
23° 35' 56"
True Node
Koç
15° 21' 13"
Son Güncelleme : 02/05/2024 18:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>