Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Engin Denizlere Açılıyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Mayıs 2023, Pazar

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 90%

Bugün hoşlandığın bir kişi varsa onunla arandaki iletişimi ve muhabbeti daha da arttırabilirsin. Daha derin mevzulardan konuşmanız ve birbirinize anlayışla yaklaşmanız size güzel bir etki sağlayacak bugün.

Temponuz ve verimli çalışmanız, bu beklentilerinizin bir kısmının gerçekleşmesine yardımcı olacak. İş yaşamınızda mütevazi olduğunuz söylenemez. İddialı beklentileriniz var.

Maddi konularda önünü görmeden hareket etmemelisin bugün. Gelecek ile alakalı planlar yaparken gerçekçi olmalısın. Sana tatlı hayallerle gelenlere karşı dikkatli olman gerekecek.

Bugün iştahın açık olabilir. Yağlı ve tuzlu gıdalar tüketmek isteyebilirsin. Bunu telafi etmek için bol bol su tüketmeli ve daha aktif olmalısın. Sağlığını dengede tutmak için daha aktif olman gerekecek bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün keyfinin yerinde olacağı bir gün. Genel olarak enerjin çok yüksek olacak. Hem sevdiklerinle vakit geçirmek hem dekonularında güzel adımlar atmak sana daha iyi gelecek. Bugün istediğin her konuya vakit ayırabileceksin.

21 Mayıs 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslan burçları, bugün kendinizi ifade etme ve sahip olduğunuz yetenekleri gösterme fırsatınız olacak. Yaratıcı projeler üzerinde çalışabilir, performansınızla etkileyici olabilirsiniz. Ancak, egonuzla aşırıya kaçmamaya özen gösterin ve başkalarının da görüşlerine değer verin.

21 Mayıs 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün sabah erken saatlerden itibaren kendini biraz huzursuz hissedeceksin. Sıkıntı duyduğun bir konuda eşinle konuşarak anlaşma yoluna gidebilirsin. Beklemediğim bir tarzda üst perdeden konuşmalar ve ukalalık canını sıkacak. Ev hayatında gelişen bazı anlaşmazlıklar, özenli olman gereken hareketlerine vurgu yapıyor. Eğer yeni bir ortaklık söz konusuysan, güvendiğin kişilere danışmadan hareket etmeyebilirsin. Analitik yapın bu sıralar çok da işine yarayacak.

21 Mayıs 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkileriniz, kadın figürlerle yaşadığınız sorunlarınızdan sıyrılmalısınız. Gizliden gizliye bunlara kafayı takıyor olmak enerjinizi büyük oranda düşürebilir. Size sorun yaşatan şey yapmanız ve yapmamanız gerekenleri apaçık gösteren şeydir.

21 Mayıs 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Arkadaşlarınızla bir arada olsanız da, olayların daha ciddi yanlarına bakma eğiliminde olabilirsiniz. Gelecek beklentilerinizi gözden geçirebilirsiniz.

21 Mayıs 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar sizleri çok fazla zorlamayacak olan bu süreçte arkadaşlarınızın ve sevdiklerinizin dertlerini dinleyebilir, mütemadiyen onlara destek olabilirsiniz.

21 Mayıs 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün etrafındaki insanlar sana ulaşmak için daha fazla çaba gösterebilir. Sürekli bir telefon çalabilir, insanlar seninle konuşmak için ortamına girebilir... Bulunduğun ortamda ilgi odağı olabilirsin bugün. Bu sana yorucu gelse de insanları dinlemen önemli olabilir.

21 Mayıs 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınız şu anda normalden daha transparan ilerleyebilir. Bunun, her şeyi herkese açıklamanız gerektiğini düşündürtmesine izin vermeyin! İnsanların bazı konularda kendi sonuçlarını çıkarmasına izin vermek stres seviyenizi azaltabilir. Hikâyenizin hangi bölümlerinin ayrıntılarla ele alınması gerekeceğini önceden bilmek zordur, bu nedenle soruları aldığınız anda yanıtlamak üzere bekleyin. Çocuğunuz varsa onların yaşadığı zorluklar size kendinizinkini hatırlatabilir. O dönemden bugün sizi hala rahatsız eden herhangi bir konu var mı? Bu soruyu kendinize sormanız için iyi bir zaman olabilir. Cevap, sevdiklerinize önemli ölçüde fayda sağlayabilir.

21 Mayıs 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakın dostlarınızın size destek vereceği yeni konular gündeme gelecektir. Ani değişimlerin size kazandıracağı hiçbir şey yok ve temkinli yapınızı her zamanki gibi ispat edeceksiniz. Eski sorunları konuşma fırsatı doğuyor.

21 Mayıs 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem fiziksel enerjiniz hem ruhsal kavrayışınız yüksek seviyelerde. Bu dönemde akıllıca kararlar alabilme kabiliyetinizden faydalanarak planlarınızı gerçekleştirmeye çalışın. Dikkat, işi tembelliğe vurursanız pek fazla sonuç elde edemeyeceksiniz. Bu dönemde karşılaştığınız her duruma uygun davranma kabiliyetiniz de var, yararlanın!

21 Mayıs 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yapıcı da olsa birilerini eleştirecekseniz, bugün biraz dikkatli olmakta fayda var. Eğer karşınızdaki kişiye hassasiyetle yaklaşırsanız, sizi anlama şansı daha yüksek olur. Fakat hassas davranmazsanız, eleştirileriniz çok tepki çekebilir.

21 Mayıs 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bireysel davranmak isteyebilirsiniz. Özgürlüğünüz kısıtlandığı zaman yapmak istediklerinizi yaşama geçiremiyorsunuz. Önce işlerinizle ilgili isteklerinizi planlamalı ve sonra da duygusal yaşantınıza renk katacak işlerle uğraşmalısınız.

21 Mayıs 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 04' 28" R
Ay
Balık
03° 21' 13"
Merkür
Koç
18° 11' 17"
Venüs
Boğa
04° 21' 45"
Mars
Koç
01° 49' 42"
Jüpiter
Boğa
24° 35' 42"
Satürn
Balık
16° 48' 43"
Uranüs
Boğa
22° 30' 13"
Neptün
Balık
28° 59' 21"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 43"
Lilith
Başak
23° 38' 26"
True Node
Koç
15° 21' 39"
Son Güncelleme : 03/05/2024 03:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>