Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Ailene Vakit Ayırıyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Temmuz 2020, Cumartesi

Aşk 30%
Para 20%
Sağlık 60%

Bugün, özellikle aşk ve romantizm ile ilgili meseleler söz konusu olduğunda, biraz içe kapanık hissediyor olabilirsiniz. İçgüdülerinize kulak verin ve tereddütlerinizin asılsız olmadığını bilin. Bazen, biraz yavaşlayıp nereye gittiğinizi sorgulamak iyidir. Fakat bir sonraki büyük adımı atmanız gerektiğinde kendinizden şüphe etmeyin.

Bugün büyük büyük düşünmeye cesaret edin! Güçlü ve aynı zamanda analitik bir zihne sahipsiniz. Bugün yeni icatlar için bazı fikirleri bir araya getirerek aklınızı iyi kullandınız. Patronunuz sizden bilgisayar sistemlerini hazırlamanızı isteyebilir ve tamamen yeni bir sistem tasarlamaya başlayabilirsiniz! Bu kadar teknik bir kişinin bu kadar yaratıcı olması alışıldık bir durum değil. Yeteneklerinizden en iyi şekilde yararlanmalısınız!

Bir şeyi unuttunuz gibi geliyor fakat bunun ne olduğunu bulamıyor musunuz? Geçmişte önemsiz gibi görünen bir olay aklınızdan çıkmıyor ancak neden olduğunu çözemiyor musunuz? Buna takılı kalmak iyi bir fikir değil. Aklınıza takılan şey her ne ise zamanla onu hatırlayacaksınız ve sonra bunun eski anılarınızdaki öneminin farkına varacaksınız. Bilinçaltınız size bir şeyler söylemeye çalışıyor, acele etmeyin. Rahat olun!

Duygularının her zamankinden daha ketum olduğunu fark edebilirsin. Günün enerjisis seni, eğlenceyi biraz erteleyip çalışmaya geri dönmeye çağırıyor. Bir projeyi tutkuyla ele al. Büyük bir başarı elde etmeni sağlayacak derecede arzuya sahipsin. Romantik meselelerin dikkatini dağıtmasına izin verme.Bugün kendinize birkaç hedef belirlemenizin tam zamanı. İstediğinizi başarmak için atmanız gereken adımlara daha kolay odaklanmanız muhtemel. Büyük düşünmekten korkmayın! O 'ulaşılamaz' hedef için attığınız her adım hayatınızı geliştirecek ve zaman ilerledikçe göreceksiniz ki eskiden ulaşmanın mümkün görünmediği şey şu anda size çok yakın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınızın kimsenin ilgisini çekemeyecek kadar sıkıcı olduğunu düşünebilirsiniz. Kendinize acıma tuzağına düşüp hayatınızda yeterince heyecan olmadığı ve asla olmayacağı fikrine kapılmayın. Bugünlerde yaşayabileceğiniz her türlü mağduriyet hissinin üstesinden gelebilecek güçte olduğunuza inanın. Duygularınızı dürüstçe paylaşabileceğiniz bir manevi destek grubuna katılmayı düşünebilirsiniz.

25 Temmuz 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün güne hızlı başlayabilir, daha canlı hissedebilirsiniz. Günün ilk yarısı boyunca planlarınızı hayata geçirebilir, adımlar atabilirsiniz. İlişkilerde beklentileri bulmak önem kazanabilir. Sürpriz hediyeler alabilirsiniz. Kelimelerinizde ve iletişiminizde seçici olma zamanı.

25 Temmuz 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş konusundaki ödemelerini hallettikten sonra kısa süreli bir tatil için planlama yapabilirsin. Evli bir Aslan burcuysan ailene vakit ayırmak istiyorsun. Vücudunun direncini güçlendirmek için bitkisel ürünlere başvurabilirsin. Eşin saç stilinde değişiklik yapma fikrine sıcak bakmıyor olabilir. Ancak sen aklındaki modeli yaptırıyorsun.

25 Temmuz 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partnerinize karşı olan ilgisiz tavırlarınız yüzünden partnerinizin hedefinde olabilirsiniz. İlişkiniz zedelenebilir. Kıskançlık söz konusu aman dikkat! Partnerinizin sizin ailenize ya da sizin isteklerinize yeterli önemi vermediğini düşünüp öfkeli yaklaşımlarda bulunabilirsiniz. Daha sakin olmalısınız. Kaybettiğiniz maddi sonuçlanmalar bugün sonuç vermeye açık. Belki de alınan bir hak yeniden size iade edilebilir. Bunun için sizler de hakkınızı aramak noktasında olabilirsiniz.

25 Temmuz 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay Terazi'de ziyaretler ve sohbetler getirebilir. Aynı zamanda sözlerinizle de ilgi uyandırabilirsiniz.

25 Temmuz 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı endişeleriniz yaşanmışlıklardan değil de endişelerden gelebilir. Bu süreci anda kalarak geçirmeniz ve anın güveninde kalmanız oldukça önemli olacak.

25 Temmuz 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kısa yolculuklar, gezilerle haftasonunun tadını çıkarabilirsiniz. Kardeşleriniz, yakın akrabalarınızla veya komşularınızla bir araya gelebilirsiniz. Aceleci ve telaşlı davranmaktan, fazla hızdan kaçınmalısınız.

25 Temmuz 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Uzun yıllardır yetenekli olduğunuz konulara son zamanlarda ilginiz kaybetmeye başlamış gibisiniz. Bu konudaki endişelerinizi yakın arkadaş grubunuzla paylaşmaya ne dersiniz? Birlikte çözüm bulabilirsiniz.

25 Temmuz 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Terazi burcundaki seyahati yakın ilişkilerinize dikkat çekiyor.Yakın çevrenizden birinin desteğinize ihtiyacı olabilir, veya yakın çevre üyelerinizden manevi destek görebilirsiniz. Eğitimlere katılabilir, kısa süreli seyahatler planlayabilirsiniz. Kendinizi ifade ederken kırıcı olmamaya özen gösterin.

25 Temmuz 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde zihniniz çok açık. Özellikle mesleki konularda bundan yararlanabilirsiniz. Bu da sizin yararınıza olacak. Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor. Sevildiğinizi bilin ve ona göre davranın. Gereksiz kuruntulara kapılmayın.

25 Temmuz 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eğer bugün bir şeyler ters gitmekteyse de, sakinliğini koru. Sorunu çözmek için sabırsızlanma. Eğer işlerin kendiliğinde oturacağını ve yoluna gireceğini düşünerek beklersen daha fazla hasar alabilirsin. Olay üzerine kafa yor, başkalarıyla konuş ve konuya başka bir zamanda bambaşka bir bakış açısı yakalayabildiğinde tekrar göz at.

25 Temmuz 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, yardımlaşma duygularınız yoğun seyrediyor. Yaratıcılığınız konusunda kendinize güveniyorsunuz. Çevrenize karşı temkinli davranma konusunda haklı nedenleriniz olabilir. Sözlerinizin güçlü olduğu bir gün içindesiniz.

25 Temmuz 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 47' 10" R
Ay
Boğa
29° 12' 18" R
Merkür
Koç
22° 37' 01"
Venüs
Boğa
11° 37' 25"
Mars
Koç
06° 21' 30"
Jüpiter
Boğa
25° 58' 47"
Satürn
Balık
17° 17' 38"
Uranüs
Boğa
22° 50' 39"
Neptün
Balık
29° 09' 20"
Plüton
Kova
02° 05' 42"
Chiron
Koç
21° 08' 05"
Lilith
Başak
24° 17' 39"
True Node
Koç
15° 17' 57"
Son Güncelleme : 09/05/2024 01:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>