Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Takdirleri Topluyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Temmuz 2020, Salı

Aşk 20%
Para 70%
Sağlık 90%

Bugün özellikle tutkulu ve seksi hissediyor ve romantik bir karşılaşma yaşamak istiyorsunuz. Planladığınız bir randevunuz bile olabilir. Ancak, bu buluşma sizin veya partnerinizin kontrolü dışındaki nedenler yüzünden ertelenirse şaşırmayın. Eğer öyle olursa, bu duygularınızı yaratıcı faaliyetlerle yönlendirebilirsiniz. Romantik romanlar ve filmler de iyi bir aktivite olabilir, tabii asla gerçeği kadar olmasa da!

Bugün gelişmelere açık bir ruh halinde olabilirsiniz. Yeni etkinliklere katılmaya ya da yeni arkadaşlar edinmeye hazır olabilirsiniz. Bugün rutininizin dışına çıkmak isteyebilirsiniz. Genelde geç saatlere dek çalışıyor ve eve yorgun argın gidiyorsanız, işten erken çıkmayı deneyin. Yakın arkadaşlarınızla bir akşam yemeği organize edin ve keyfiniz yerine gelsin. Hayata karşı daha sakin ve daha yumuşak bir yaklaşımı benimsemelisiniz.

Bugün, bütçenizde bazı dengeleri kurmaya çalışabilirsiniz. Maddi geleceğiniz hakkında düşündükçe, para konusu kafanızı kurcalıyor olabilir. Belki de, tasarruf planınızı değiştirmeyi düşünebilirsiniz. İstediğiniz miktarda bir para birikimiminiz olmayabilir. Şu an daha iyi bir plan yapmak için harika bir zaman. Borsaya bazı yatırımlar yapma konusunda da düşünebilirsiniz.

İnsanlara harika fikirlerini sunmak ve iletebilmek konusunda çok başarılısın. Aile yaşamında, çocuklarına yaşamı ve sorumluluklarını öğreten taraf sen olabilirsin. Bugün ise, birisi sana yeni bir şey öğretebilir. Eğitimin, bir iletişim olduğunu unutma; ki iletişim de bir fikir değiş tokuşudur...Hayatının nasıl gittiği üzerine düşünmek her zaman kolay değil. Düşün ki, dünyada bir başınasın, seni engelleyecek veya bir şeyi yapman için zorlayacak herhangi bir güç yok. Hiç olmazsa ayda bir, hayatının böyle şartlar altında nasıl olacağı üzerine bir saat de olsa zaman ayırmaya çalış. Bu tarz etkinlikler, seni neyin engellediğini çözmene yardımcı olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazen af dilemek izin istemekten daha kolaydır. Eğer bugün yapmak istediğin bir şey varsa yap. Sonuçlar mükemmel olmayabilir ama yaptığın şeyler için değil; yapmadığın şeyler için pişman olup kendini yiyip bitirdiğini fark edeceksin. Tehlikeli yaşamaktan çekinmemelisin.

21 Temmuz 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay, sizin burcunuzda ilerliyor. Bulunduğunuz ortamlarda öne çıkabilir, kendinizi göstermek ve ilgi görmek isteyebilirsiniz. Haklılık ve dürüstlük gündeminizde olabilir. Açık konuşabilir, duygularınızı dile getirebilirsiniz.

21 Temmuz 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne motivasyonun yüksek başlıyorsun. Yüksek performansın işine de yansıyabilir. Özel hayatında olan çalkantıları görmezden gelmek istiyorsun. Yakın bir arkadaşının sağlığı hakkına olumsuz bir gelişmeyi haber alabilirsin. İş yerinden izin alıp bu dönemde onun yanında durmak isteyebilirsin. Bu davranışın takdirleri üzerine topluyor.

21 Temmuz 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkinizde yaşadığınız sorunları bugüne kadar görmezden gelmiş olabilirsiniz. Bu sorunlarla ilgili bazı yüzleşmeler yaşayabilir ve anlık kararlarla tepki verebilirsiniz. Mümkün oldukça alınganlık yapmamalı olayları daha akış içinde yaşamalısınız. Bugün partnerinizin geçmişte size karşı yaptığı hatalardan ötürü affedici olamayabilir ve bu durum üzerine bire bir konuşma yapmak isteyebilirsiniz. Empati yeteneğinizi kullanmalısınız.

21 Temmuz 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Şanslı günlerinizden birindesiniz. Yeni başlangıçlar yapmak için heves içinde olabilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Bu konulardan gelen kısmetleriniz olabilir. Gün içinde yapmak istediğiniz şeyler için imkânlar söz konusu. İlerleyen saatlerde keyfinize düşkünlüğünüz artabilir. Sevdiğiniz işlere yönelebilirsiniz.

21 Temmuz 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken günün gözde kişilerinden biri de sizsiniz ve girişimleriniz ve attığınız adımlarla dikkat çekebilirsiniz. Cesur ve iddialı yönlerinizi ortaya koyabilir, ilişkilerinizde söz sahibi olabilirsiniz. güçlü arkadaşlarınızdan destek görebilirsiniz.

21 Temmuz 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün geçici bir süre ruhsal olarak engellenmiş, sınırlanmış, baskı altında hissedebilirsiniz ve aile ilişkilerinizde mesafe, soğukluk yaşayabilirsiniz. 17.40 sonrasında aşk hayatınızda romantik teklifler alabilir, partnerinizle kaliteli zaman geçirebilirsiniz ancak onların duygusal iniş çıkışları veya geçmişle ilgili bazı takıntılarının, incindikleri yerlerin üzerine gitmemelisiniz.

21 Temmuz 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir konu hakkında haklı olmanız diğer herkesin fikirlerinin yanlış olduğu anlamına gelmiyor. Başkalarına karşı açık fikirli olmalı ve her konuda çözüm yoluna giden farklı yollar olabileceğini kabullenmelisiniz.

21 Temmuz 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, günün tamamında burcunuzda seyahat edecek.Dış görünüşünüzle ilgilenmek ve kendinizi şımartmak için bugünü değerlendirebilirsiniz. Hedeflerinizi netleştirebilir, hedeflerinize yönelik harekete geçebilirsiniz. Güneş'in Satürn ile karşıtlığıyükünüzü artırabilir, sağlığınızı ihmal etmeyin.

21 Temmuz 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve hukuksal işlerde güçlüklerle karşılaşabilirsiniz. Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Eğerarkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışmalısınız.

21 Temmuz 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile birlikte sevgi ve aşk dolu bir gün geçireceksiniz. İş arkadaşlarınız ile aranızı iyi tutmaya özen gösterin. Çünkü sizin için değerli tavsiyeleri olabilir. İçinizdeki karanlık düşünceleri atmaya çalışın ve geleceğe umutla bakın.

21 Temmuz 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, her olayı pratik bir şekilde çözeceğinizin farkındasınız. Düşünceleriniz hızlı ve yoğun duygular içindesiniz. İsteklerinizi gerçekleştirmek için gerekli şartları kısa sürede oluşturacaksınız. Beklediğiniz haberleriniz gecikebilir.

21 Temmuz 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 13' 06" R
Ay
Oğlak
08° 33' 18"
Merkür
Koç
16° 29' 01"
Venüs
Koç
29° 28' 07"
Mars
Balık
28° 46' 01"
Jüpiter
Boğa
23° 40' 03"
Satürn
Balık
16° 27' 54"
Uranüs
Boğa
22° 16' 35"
Neptün
Balık
28° 52' 12"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 19"
Lilith
Başak
23° 11' 60"
True Node
Koç
15° 23' 54"
Son Güncelleme : 29/04/2024 04:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>