Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Yorgun Hissedebilirsin Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Temmuz 2020, Cuma

Aşk 10%
Para 90%
Sağlık 60%

Bugün sevgiliniz eğlence havasında olabilir. Siz de her zamanki rutininizden kurtulmaya çalışın. Genellikle haftasonlarını evde geçiren biriyseniz, bu haftasonu bir gezi planlamanın tam zamanı olabilir. Parka gitmek ya da güzel bir yeri ziyaret etmek gibi sevgilinizle özel bir şeyler yapmayı planlayın. Gece ise, birlikte bir konsere gidebilirsiniz. İlişkinize pozitif, ilham verici bir enerji getirin ve eğlencenin tadına varın!

Bugün hoş bir gün olacak. Yıldızlar, geçen haftadan daha az yoğun olsa da, oldukça parlak olacağı tahmin ediliyor. Muhtemelen profesyonel yaşamınız için yeni bakış açılarına ihtiyacınız var ve şimdi bu hedeflerin üzerinde çalışmak zorunda kalacaksınız! Bu anın gelmesini bekliyor muydunuz? Bu çok daha iyi!

Sonunda, harika bir gün! Liderlik becerileriniz bugün çok daha önemli olacak. Eğer bir ekipten sorumluysanız, bir işin başında veya bir orkestranın şefiyseniz ekibinizdeki insanlarla doğrudan konuşun. İnsanlar sizi ciddiye alacak bu da bitmeyen bazı zorlu problemleri çözmenizi sağlayacak.

Tembel hissediyorsun. Günün enerjisi seni hayal dünyasına sürükleyebilir. Roman okumak, kendini karakterler ve olaylar içinde kaybetmek hoşuna gidebilir. Ya da favori filmini izleyerek eğlenebilirsin. Sanatsal yaratıları özümsemekten keyif alacaksın. Kendini bir filmde baş rol olarak düşün. Arada bir kahraman rolünü oynamak iyidir!Arkadaşlık ilişkilerin nasıl seyrediyor? Görünüşe göre kavga istiyorsun. Bunun sebebi peşinde olduğun liderlik pozisyonuna başkasının göz dikmiş olması olabilir mi? Güya grubun lideri olacaktın, fakat şu anki manzara hiç böyle demiyor. Öyleyse yeni bir grup projesine atıl; böylece ilişkilere sıfırdan başlayabilirsin. Şu aralar tatile çıkmak da sana iyi gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendine yeni hedefler belirlemek için mükemmel bir gün. En son ne zaman böyle bir şey yapmıştın? Çoğu insan doğum günlerini koydukları hedefler için başlangıç seçerler, ama başlangıç zamanı herhangi bir gün de olabilir. Aslında, yaşam koşullarına sürekli bir değişim getirdiği için, düzenli olarak hırsları yenilemek, yeniden adlandırmak ve yenilemek tavsiye edilebilir. Bir kâğıt ve bir kalem çıkar ve bunları kendin için yaz.

17 Temmuz 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün uyku düzensizlikleriyle güne başlayabilirsiniz. Gün içinde arkadaşlardan, sosyal çevreden ve yöneticilerinizden destek alabilir; fayda görebilirsiniz. Günün çoğunda daha uyumlu davranmak isteyebilir, bu doğrultuda ilişkileri iyileştirebilirsiniz. Ek kazançlar gündeme gelebilir.

17 Temmuz 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay boşlukta hareket ediyor. Üzerinde bir yorgunluk hissedebilirsin fakat yine de sorunları tek tek hallettiğin bir gün olabilir. İlişkisi olan bir Aslan burcuysan hissettiğin duygusal boşluğun aslında bir yanılgıdan ibaret olduğunu öğrenebilirsin. Arkadaşlarının tavsiyesi üzerine giyim stilinde küçük değişiklikler yapabilirsin.

17 Temmuz 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ruhsal anlamda kendinize vakit ayırmanız ve geçmişin yaralarından kurtulmanız gereken bir gün. Bazı şeyleri her ne kadar kabullenemiyor olsanız da kendinizi suçlamaktan vazgeçmelisiniz. Hayata yeni bir bakış açısı geliştirmeniz gerekmektedir. Aşk hayatınızda geçmiş sorunlar ve problemler yeniden karşınıza çözümlenmeyi bekleyerek gelebilir. Bu sorunların kısır döngü haline gelmesini engellemelisiniz.

17 Temmuz 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecekle ilgili beklentileriniz üzerinde duracağınız bir gündesiniz. Sabah saatlerinde daha kolay risk alabileceğiniz zamanlar var. Beklentilerinizde kısıtlandığınızı hissedebilirsiniz. Arkadaşlarınızla zaman geçirmek için imkânları değerlendirmeye bakın. İş hayatınızda destek alabileceğiniz imkânlar bulabilirsiniz, bu durum sizi rahatlatacaktır.

17 Temmuz 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki konularda kendini üstlerinize karşı iyi ifade ederek çekinmeden kariyer planınızı açabileceksiniz. Dengeli olmanın önemini hep hatırlayın.

17 Temmuz 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile aşk hayatınız açısından muazzam bir günden geçmektesiniz. Flört teklifleri ile karşılaşabilir, varolan ilişkilerinizde özellikle akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ile romantizmi daha yoğun hissedebilir, varolan olası problemlere çözümler üretebilirsiniz. İşlerinizin tanıtımı, çocuklarınızla ilişkileriniz ve aşk hayatınızdaki iletişim açısından pozitif bir günde bulunmaktasınız.

17 Temmuz 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızda güzel fırsatlarla karşılaşacağınız bir döneme giriyorsunuz. Artık cesur davranmanın zamanı geldi. Ne istiyorsanız ona karşı daha tutkulu adımlar atmalısınız. Bu bir ilişki de olabilir,teklifi de…

17 Temmuz 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın İkizler burcunda devam eden seyahati sosyal hayatınızı ön plana taşıyor.Arkadaşlarınızla duygusal paylaşımlarda bulunmak için bugünü değerlendirebilirsiniz. Hedeflerinizi ve yaşam amaçlarınızı gözden geçirebilirsiniz. Ay ile Venüs kavuşumu kadınlarla kurduğunuz arkadaşlıklara dikkat çekiyor.

17 Temmuz 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok fırsat var önünüzde. Eğer zekanıza güvenerek olumlu ve güzel kararlar verirseniz, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Böylece hemhem de his hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz.

17 Temmuz 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Her ilişkide yazılı olmayan bazı kurallar vardır. Partneriniz bazen bunu unutsa bile siz ona hatırlatmaktan çekinmeyin. İş hayatınızda, bir karara varmadan önce her türlü ihtimali düşündükten sonra kabul edin.

17 Temmuz 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, özel iletişim konularında başarıyı yakalamak istiyor ve gerekli şartları uygulamaktan çekinmiyorsunuz. Sanatsal olayları takip etmekten zevk duyacağınız bir gün. Birçok davete katılacak ve kendinizi mutlu hissedeceksiniz.

17 Temmuz 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 10' 06" R
Ay
Koç
04° 40' 26"
Merkür
Koç
19° 34' 04"
Venüs
Boğa
07° 01' 22"
Mars
Koç
03° 29' 23"
Jüpiter
Boğa
25° 06' 05"
Satürn
Balık
16° 59' 36"
Uranüs
Boğa
22° 37' 40"
Neptün
Balık
29° 03' 06"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 53"
Lilith
Başak
23° 52' 48"
True Node
Koç
15° 24' 29"
Son Güncelleme : 05/05/2024 07:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>