Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Empati Yeteneğin Artıyor Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Temmuz 2020, Perşembe

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 20%

Bugün manevi bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Bir dine mensup olmasanız da, hayatınızın daha derinlerine inmeyi düşünüyor olabilirsiniz. Son zamanlardaki olayları anlamaya çalışabilirsiniz. Bu olaylardan ne dersi çıkarmanız gerektiğini merak ediyor olabilirsiniz. Bugün dua etmeye ya da meditasyon yapmaya çalışın ve sorularınızın cevaplarını bulmak için konsantre olun. Kalbinizi ve zihninizi açarsanız, çözüme kavuşacaksınız.

Müzikal tarafınız bugün güçlendirilebilir. Gün boyunca bir şarkıyı söyleyebilirsiniz. Arabada bu melodiyi radyodan duymuş olabilirsiniz. Veya BU ŞARKI dün gece izlediğiniz bir filmden unutulmaz bir soundtrack şarkısı olabilir. Kafanızdaki farklı enstrümanların ve seslerin seslerini tekrar çalabileceksiniz. Böyle müzikal bir eğlence varken herhangi bir çalışmaya odaklanmanız zor olabilir!

Bugün çok "gerçekçi" bir gün olacak gibi. Diğer bir deyişle, kendinizi oldukça odaklanmış ve bir şeyleri somutlaştırmak isteyen bir halde bulacaksınız. Bu odaklanma bir kaç hafta sürecek ve bugün bazı meselelere çözüm getireceksiniz. Bu başarının sizi son zamanlardaki yoğun tempoya geri döndürmesine izin vermeyin. Bu kadar yoğunluk hiç kimseye iyi gelmez...

Yepyeni bir felsefe benimsemeye karar verebilirsin. Yaratıcı görselleştirme yapmaya başlayabilirsin. Zihinsel gücünü pozitif düşünmeye aktarmak sana iyi gelecektir. Bazen duygularının seni kontrol etmesine izin veriyorsun fakat son felsefen sana onlar üzerine kontrol şansı kazanma fırsatı tanıyabilir. Düşüncelerinin, duygularının ve davranışlarının kişisel gerçekliğini şekillendirdiğini bilmelisin...Bugün kendine yeni hedefler belirlemek için mükemmel bir gün. En son ne zaman böyle bir şey yapmıştın? Çoğu insan doğum günlerini koydukları hedefler için başlangıç seçerler, ama başlangıç zamanı herhangi bir gün de olabilir. Aslında, yaşam koşullarına sürekli bir değişim getirdiği için, düzenli olarak hırsları yenilemek, yeniden adlandırmak ve yenilemek tavsiye edilebilir. Bir kâğıt ve bir kalem çıkar ve bunları kendin için yaz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hassasiyetiniz yeni sınırlara ulaşabilir. Bir Yay burcu olarak, işleri derinden hissetmek için doğanızın bir parçası. Bugünün yapacağı açıların da etkisiyle, işler bunaltıcı bir noktaya gelebilir. Eğer en ufak bir şey, sizi duygusallaştırıyorsa, kendiniz için çok zor olmayın. Yarın daha kolay olacak şekilde kendinizi kontrol etmeye ve bugünü atlatmaya çalışın

16 Temmuz 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün hayatınızı düzenleme, günlük rutini düzene sokma ve geleceğe dair tasarılarda netleşme söz konusu olabilir. Bir sorumluluğu tamamlama, yeni bir sorumluluk alma gündemde olabilir. Daha motive, keyifli olduğunuz; daha canlı hissettiğiniz bir gün.

16 Temmuz 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendine yaptığın güzel bir bitki çayı ile güne başlıyorsun. Bu senin değişmez bir rutinin haline gelebilir. Arkadaşların ile kurduğun iletişim günden güne iyileşiyor. Bencil değilsin çok yönlü düşünerek empati yapmayı tercih ediyorsun. İlişkisi olmayan bir Aslan burcuysan sürekli olarak eski sevgiline geri dönme isteği seni etkisi altına alabilir.

16 Temmuz 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal olarak içinizde hissettiğiniz her durum için tepki göstermemeli ve söylenen her kelime veya yapılan her davranışı yanlış anlamamalısınız. Bugün kendinizi savunmak zorunda kalacağınız olayları içinizde tutmamalısınız. Anne ya da babanızdan duyabileceğiniz eleştirilere karşı biraz daha açık olmalısınız. Bu noktada sizi başarıya taşıyacak başka bir bakış açısı olabilir.

16 Temmuz 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hayatınızdaki sosyal konularla ilgilenebilirsiniz. Arkadaşlarınızla görüşmek size iyi gelecektir. Öğle saatlerinde geleceğinizle ilgili ümitsizliğe düşebilirsiniz. Olayları net görmekte zorlanacağınız zamanlar var. İş hayatınızda alacağınız destekler var. Akşam saatlerinde zihniniz daha akıcı hale gelebilir.

16 Temmuz 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde arzularınızı ve isteklerinizi gerçekleştirecek gücü kendinizde bulabilirsiniz. Özellikle işinizde özgüveniniz sizi oldukça parlatacak.

16 Temmuz 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sosyal yönden oldukça canlı ve hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte olmaktan ve bir arada vakit geçirmekten keyif alabilirsiniz. Eski anıları paylaşıp konuşacağınız bir gün olabilir.

16 Temmuz 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Herkes sizin kadar yaratıcı olamayabilir. İlham vereceğiniz insanlar size gerçekten hayranlıkla bakıyorlar. Ancak dikkatli olun, orijinal fikirlerinizi kendisine aitmiş gibi sunan insanlar olabilir. Buna izin vermemelisiniz.

16 Temmuz 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın İkizler burcundaki seyahati arkadaşlık ilişkilerinizi ön plana çıkarıyor.Bugün yalnız kalmak istemeyebilirsiniz, sosyalleşme isteğiniz artacaktır. Arkadaş çevrenizle duygu ve düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz. Hayallerinizi, umutlarınızı ve ideallerinizi gözden geçirebilirsiniz.

16 Temmuz 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz insanları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından vazgeçin. Herkes herşeyi bilemez. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Böyle yaparsanız çevrenizde dost kalmaz. Para sizin için şu günlerde çok önemli.

16 Temmuz 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile aranızdaki ilişki çok farklı ve bu özelliğiniz sizi daha çok birbirinize bağlıyor. İş yerinizde bugün, çok eğlenceli ve pozitif bir gün geçireceksiniz. Sahip olduğunuz enerjiyi asla kaybetmeyin.

16 Temmuz 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aklınıza taktığınız konularda ısrarcısınız fakat sessiz bir direniş sergilemekte de çok ustasınız. İnançlarınız doğrultusunda hareket etmekle birçok başarıya daha hızlı yakalayabilirsiniz. Yaratıcı kişiliğinizleortamında başarılı olacaksınız.

16 Temmuz 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 24' 47" R
Ay
Koç
23° 33' 13" R
Merkür
Koç
20° 31' 33"
Venüs
Boğa
08° 36' 18"
Mars
Koç
04° 28' 37"
Jüpiter
Boğa
25° 24' 11"
Satürn
Balık
17° 05' 54"
Uranüs
Boğa
22° 42' 08"
Neptün
Balık
29° 05' 17"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
21° 00' 07"
Lilith
Başak
24° 01' 21"
True Node
Koç
15° 24' 35"
Son Güncelleme : 06/05/2024 14:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>