Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Somutluktan Yanasın Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Temmuz 2020, Pazar

Aşk 90%
Para 10%
Sağlık 80%

Bugün sizin için, paylaşma ve beraberlikle ilgili bazı sorunlar ortaya çıkabilir. Belki sevgilinizle ev işlerini farklı şekilde ayırmaya karar verebilirsiniz bu da aranızda daha eşit bir denge yaratır. Veya belki de birbirinizin duygusal ihtiyaçlarını nasıl karşılayacağınıza dair konuşabilirsiniz. Bir yanınızın nasıl daha korumacı olacağını öğrenmesi gerekiyor. İyi bir kalbiniz var, ama bazen kişisel endişelerinize çok kapılıyorsunuz.

Bugün havada hafif bir gerginlik olması muhtemeldir. Herhangi büyük irade çatışması içermeyecek, ancak isterister çalışma olsun, merkezi faaliyetleriniz çerçevesinde bir fikir ayrılığıyla karşılaşmayı bekleyebilirsiniz. Kendinizi büyük bir kumar oynamaya hazır hissediyorsunuz, ancak çevrenizdeki insanlar tereddütlü. Bugün genelde yaygın olan tavırlara ve yaşam tarzlarına uymanız neredeyse imkansız.

İnsanlara ne yapacaklarını söylemek zor, öyle değil mi? Eğer bir ekipten sorumluysanız, bugün insanlar tarafından daha iyi anlaşılabilir, direktif verirken daha ince düşünebilirsiniz. Arkadaşlık ve kibarlık, güçlü ve etkili bir yönetim aracı. İnsanları yönetme konusunda çok fazla tecrübeniz olmayabilir fakat bugün ne kadar nezaketli olabileceğinizi göreceksiniz.

Moralin gayet yüksek. Günün enerjisi basabileceğin bir basamak önüne koyacak ve seni gülümsetecek. Normalde geçtiğimiz birkaç hafta senin için zorlayıcı olmuş olsa da, bu ara rahatlamış ve optimist hissediyorsun. Aslan ateşli gücüyle bilinir. Ulaşmak istediklerini bir düşün. Şu anda ne istersen elde edebilecek bir durumdasın. Arzunu, hedeflerine yönelt ve sihrin çalışmasını izle!Bugün kendine yeni hedefler belirlemek için mükemmel bir gün. En son ne zaman böyle bir şey yapmıştın? Çoğu insan doğum günlerini koydukları hedefler için başlangıç seçerler, ama başlangıç zamanı herhangi bir gün de olabilir. Aslında, yaşam koşullarına sürekli bir değişim getirdiği için, düzenli olarak hırsları yenilemek, yeniden adlandırmak ve yenilemek tavsiye edilebilir. Bir kâğıt ve bir kalem çıkar ve bunları kendin için yaz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatının nasıl gittiği üzerine düşünmek her zaman kolay değil. Düşün ki, dünyada bir başınasın, seni engelleyecek veya bir şeyi yapman için zorlayacak herhangi bir güç yok. Hiç olmazsa ayda bir, hayatının böyle şartlar altında nasıl olacağı üzerine bir saat de olsa zaman ayırmaya çalış. Bu tarz etkinlikler, seni neyin engellediğini çözmene yardımcı olacaktır.

19 Temmuz 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün günün ilk yarısından itibaren istek ve ihtiyaçlarınıza göre hareket edebilirsiniz. Alacağınız haberler ve çevrenizle olan iletişiminize göre motivasyonunuz değişebilir. Bazı Aslan burçları için cilt, diş ve kemiklerle ilgili rahatsızlıklar gündeme gelebilir. İş ve eğitim konularıyla ilgili ileriye dair planlar yapabilirsiniz.

19 Temmuz 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Soyut delillerden ziyade bir söylemi ciddi ye alırken somut delillere dayandırılmasını istiyorsun. Yakın bir arkadaşının sana söylediği ufak bir yalanı yakalayabilirsin. İlişkisi olan bir Aslan burcuysan gelecek ile ilgili gerçekçi planlar ortaya koyuyorsun. Karşı tarafında fazla hayalperest olmasından rahatsız olabilirsin.

19 Temmuz 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde insanlardan biraz soyutlanma ve sadeleşme isteği içinde olabilirsiniz. Daha sakin olmalısınız ve işleri bir plana koymalısınız. Ortaklık veya evlilik konusunda ciddi bazı yol ayrımları içinde olabilirsiniz. Bazı durumları ve konuları bırakmayı bilmelisiniz.

19 Temmuz 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yengeç'te yeniay öncesinde psikolojinizde sizi huzursuz eden durumlar söz konusu olabilir. Bu dönemde gizli kalan şeylerle daha çok karşılaşabilirsiniz.

19 Temmuz 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal çevrenize olan güveniniz kendinize enerji harcama noktasında sıkıntı çıkartabilir. Dengeyi iyi ayarlamak için mantıkla hareket etmek gerekmekte.

19 Temmuz 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün geçici bir süre ruhsal olarak engellenmiş, sınırlanmış, baskı altında hissedebilirsiniz ve aile ilişkilerinizde mesafe, soğukluk yaşayabilirsiniz. 17.40 sonrasında aşk hayatınızda romantik teklifler alabilir, partnerinizle kaliteli zaman geçirebilirsiniz ancak onların duygusal iniş çıkışları veya geçmişle ilgili bazı takıntılarının, incindikleri yerlerin üzerine gitmemelisiniz.

19 Temmuz 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yaşanan zorlu olaylar karşısında metanetli durmalı ve sevdiklerinize manevi olarak destek olmalısınız. Bu gibi konularda güçlü olan her zaman siz oldunuz, herkes bu duruşunuza hayran.

19 Temmuz 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay günün tamamında yarın Yeni Ay'ın gerçekleşeceği Yengeç burcunda seyahat edecek.Bugün kendinizi içe kapanık hissedebilirsiniz. Göz önünde olmaktansa kendinizle baş başa kalmayı tercih edebilirsiniz. Psikolojik destek almak için bugünü değerlendirebilirsiniz.

19 Temmuz 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görüşlerinizi kabul ettirmek konusunda çok inatçısınız ve amaçlarınız doğrultusunda ilerlemek için kararlısınız. Yine de zorlu günler var kapınızda, çünkü mutlu olmak için çok uğraşmanız gerekiyor. Yılgınlığa kapılmayın. Fakat bu zor günler kısa sürecek.

19 Temmuz 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile birlikte samimi aktiviteler yapmak, sizi birbirinize daha çok bağlayacaktır. Bu aralar sadece ihtiyacınız olan şeylere para harcadığınızdan emin olun. Kendinizi çok mutlu ve kararlı hissediyorsunuz.

19 Temmuz 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ay'ın bulunduğu konum, özgürlüğünüze bazı kısıtlamalar getirebilir. Çalışma yaşantınızda sizin istekleriniz dışında gelişen durumlar söz konusu. Hareketli yapınızı dengelemek için çaba sarf edebilirsiniz. Bugün, herkesi şaşırtacaksınız.

19 Temmuz 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 42' 45" R
Ay
Oğlak
29° 17' 37"
Merkür
Koç
17° 00' 29"
Venüs
Boğa
01° 21' 50"
Mars
Balık
29° 57' 11"
Jüpiter
Boğa
24° 01' 34"
Satürn
Balık
16° 36' 05"
Uranüs
Boğa
22° 21' 51"
Neptün
Balık
28° 55' 01"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 40' 32"
Lilith
Başak
23° 22' 14"
True Node
Koç
15° 21' 00"
Son Güncelleme : 30/04/2024 17:05

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>