Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Özgüvenini Tazeliyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Temmuz 2020, Cumartesi

Aşk 70%
Para 50%
Sağlık 50%

Bugün sevgilinizle biraz sessiz zaman geçirmekten keyif alabilirsiniz. Muhtemelen son zamanlarda o kadar meşguldünüz ki onunla çok ilgilenemediniz. Birlikte takılmaya ve rahatlamaya zaman ayırın. Hayatlarınızda olup bitenleri bibirinizle paylaşın. Hayallerinizi ve korkularınızı dile getirin. Hem kendiniz hem de ona zaman ayırırsanız, daha güçlü bir ilişki hissedeceksiniz. Öyleyse sarılın ve yakınlaşın!

Kendinizi fazla zorlamamaya çalışın. Enerji seviyeniz tahmin edilemez olabilir. Fazladan bir uykuya ihtiyacın olduğunu fark edebilirsiniz. Vücudunuz biraz yıpranmış olabilir. Kendinize karşı nazik olun. On bardak kahve içmeyin çünkü vücudunuz isyan edebilir. Ve on altı saat boyunca durmadan çalışmayın çünkü dayanıklılığınız biraz düşük olabilir. Fazladan vitamin alın ve yeterince dinlendiğinizden emin olun.

Bugün finansal konularda bazı şanslı haberler alabilirsiniz. Bu harika bir haber tabii ki ancak henüz kutlamasanız iyi olur. İkramiye alarak veya maaşınız yükselemesi ile kazancınız bir şekilde artacak gibi görünse de, para hemen gelmeyebilir. Şu andan itibaren hayatınıza yine olduğunuz gibi devam edin, tabii ki bir şeylerin yakında düzeleceğini bilmenin verdiği haz ile.

Sağlığına eğilebilirsin. Tükenmiş ve yorgun hissetmekteysen, sisteminin bir onarıma ihtiyacı var demektir. Besin değeri yüksek yiyecekler yemeye özen göster. Her gün vitamin ve mineralli bitkiler tüketmen de iyi gelebilir. Bir beslenme uzmanına ve aktara danış; vücudunun ihtiyaçlarını öğren. Veya internette biraz araştırma yap.Hayatının nasıl gittiği üzerine düşünmek her zaman kolay değil. Düşün ki, dünyada bir başınasın, seni engelleyecek veya bir şeyi yapman için zorlayacak herhangi bir güç yok. Hiç olmazsa ayda bir, hayatının böyle şartlar altında nasıl olacağı üzerine bir saat de olsa zaman ayırmaya çalış. Bu tarz etkinlikler, seni neyin engellediğini çözmene yardımcı olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlık ilişkilerin nasıl seyrediyor? Görünüşe göre kavga istiyorsun. Bunun sebebi peşinde olduğun liderlik pozisyonuna başkasının göz dikmiş olması olabilir mi? Güya grubun lideri olacaktın, fakat şu anki manzara hiç böyle demiyor. Öyleyse yeni bir grup projesine atıl; böylece ilişkilere sıfırdan başlayabilirsin. Şu aralar tatile çıkmak da sana iyi gelebilir.

18 Temmuz 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yeni kişilerle tanışabilir, sosyal çevrenizle görüşmeler içinde olabilirsiniz. Bir aşk-arkadaşlık durumu gündeme gelebilir. Saat 17.23'e kadar kararsızlık içinde olabilir, bu saatten sonra ise duygusal ve zihinsel olarak netleşebilirsiniz. Akşam saatlerinde beklenmedik haberler alabilir, içten içe yaşamı sorgulama enerjisi içinde olabilirsiniz.

18 Temmuz 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşların arasında olan problemlerde tabiri caizse hakem olabilirsin. Arkadaşlarının sözünü bu denli dinliyor olması özgüvenini tazeliyor. Kendi ofisi olan bir Aslan burcuysan ofisindeki tadilat işlerini bugün halletmek isteyebilirsin. Tahmininden fazla bir masraf çıkması seni şaşırtabilir. Eve döndüğünde sana iyi gelen bitki çaylarından yapıp içebilirsin.

18 Temmuz 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Beklentilerinizi gerçekleştirmek için her zamankinden daha fazla gayret edeceğiniz, yakın çevrenizden onay almak isteyeceğiniz bir gün. Kendinize güven duyun ve bazı sorunları daha net bir şekilde çözüme götürün. Aşk hayatınızda yeni kararlar vereceğiniz önemli bir olay gündeme gelebilir. İlişkilerinize yön vermenin huzuru içinde olabilirsiniz.

18 Temmuz 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında gelecek yönünde yeni istekler var ancak çift durumlar da söz konusu. Akşam saatlerinde bazı endişeler gündeme gelebilir.

18 Temmuz 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gün içinde arkadaşlarla kendinize has zaman geçirmek size mutlu edecek. Gelecek hayallerine odaklanabilir ama uğruna hiçbir şey de yapmayabilirsiniz.

18 Temmuz 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde sosyal ilişkilerinizde gözden kaçabilecek detaylara, ilişkilerinizde yanlış anlama ve anlaşılmalara karşı daha dikkatli olmalı, olayları biraz da oluruna bırakmalısınız. Akşam saatlerinde etrafınızdaki hareketlilik olumlu yönde artsa da, seyirci kalmayı tercih edebilirsiniz.

18 Temmuz 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çıkacağınız yeni maceraların sizi gerçekten çok mutlu edeceğinden emin olabilirsiniz. Ruhunuzun maceraperest tarafını beslemeye devam edin! Buna ihtiyacınız var.

18 Temmuz 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, Yengeç burcuna giriş yapacağı 17:23'e kadar sosyal çevre evinizde ve boşlukta seyahat edecek.Gündüz saatlerinde arkadaşlık ilişkilerinizde anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Ay'ın Yengeç burcuna girişi ile kendinizi hassas ve içe dönük hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde geçmiş kararlarınızı sorgulayabilirsiniz.

18 Temmuz 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ev ve aile ortamının sıcaklığı ile gerçek bir gün. Arkadaşlarla gezip tozmak yerine evde oturmak ve ailenize daha fazla zaman ayırmak niyetindesiniz. Duygusal bağlamda aşkı bir gurur meselesi yapmayı bırakın. Ancak böyle mutluluğu yakalayabilirsiniz.

18 Temmuz 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Önünde uzanan gün, senden kendini göstermeni istiyor! Bir toplantı mı planladın? Sahneye mi çıkacaksı? Yoksa partnerine bir şey ilan etmek için planlar mı yapıyordun? Bugün, seni korkutan meseleler bu tarz olabilir. Endişeli olduğunu itiraf etme hakkına sahipsin fakat zaferinin ne kadar güzel olacağını bir düşün ve buna odaklan!

18 Temmuz 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Değerlerinizin farkındasınız fakat bu özelliğinizi karşı tarafa aktarma konusunda güçlük çekebilirsiniz. İnatçı yapınızla karşınızdaki kişiyi zor durumda bırakabilirsiniz. Bugün, duygusal saplantılarınızda sınırları zorlayabilirsiniz.

18 Temmuz 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 57' 30" R
Ay
Kova
02° 46' 10"
Merkür
Koç
17° 06' 41"
Venüs
Boğa
01° 40' 34"
Mars
Koç
00° 08' 55"
Jüpiter
Boğa
24° 05' 07"
Satürn
Balık
16° 37' 26"
Uranüs
Boğa
22° 22' 43"
Neptün
Balık
28° 55' 28"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 41' 23"
Lilith
Başak
23° 23' 55"
True Node
Koç
15° 20' 47"
Son Güncelleme : 30/04/2024 23:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>