Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
İşleri Yoluna Koyuyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Temmuz 2020, Çarşamba

Aşk 10%
Para 10%
Sağlık 80%

Bugün, asla anlamadığınız tekrar eden bir rüyayı düşünüyorsunuz. Birdenbire, buna bir anlam vermeye başlıyorsunuz. Rüya öyle güçlü ki sizi çok derinden etkledniniz örneğin, size yakın olan birinin ne kadar sevdiğinizi anlayabilirsiniz, ancak nasıl hissettiğinizi asla ona söylemediniz. Şimdi söylemenin vakti!

İş ilişkisi kurduğunuz kişilerle iletişim kurmak sizin için elzem. Günün büyük bölümünü telefonda ya da birikmiş evrakların arasında geçirebilirsiniz. Bugün biraz stresli bir gün olabilir. Üstesinden gelinmesi gereken bir gün. Yapabiliyorsanız, yardım alın. Her şeyi vaktinde yetiştirebilmek için en az üç kişi daha lazım! Yardım alın.

Son birkaç aydır duygusal hayatınızda bazı problemler yaşadıysanız, şimdi onları arkanızda bırakmanın zamanı. Bunlardan bir şeyler öğrendiğiniz kesin. Yıllarca aynı yemeği servis ettiniz ama artık yeter! Şu andan itibaren, eskiden düştüğünüz tuzaklara düşmeyeceksiniz.

Hayallerini yaşıyor musun? Hala onlarla etkileşimde misin? Günün enerjisi sana hayallerin konusunda cesaret sunuyor. En çok ulaşmak veya sahip olmak istediğin şeylere yönelik olarak, bu enerjiyi fırsata çevir. Kendine şu soruyu sor: Ben dünyadan ayrıldıktan sonra insanların hakkımda ne söylemesini istiyorum? Arzularına yönelik adımlar attığın bir hayata geri dön!Bugün kendinize birkaç hedef belirlemenizin tam zamanı. İstediğinizi başarmak için atmanız gereken adımlara daha kolay odaklanmanız muhtemel. Büyük düşünmekten korkmayın! O 'ulaşılamaz' hedef için attığınız her adım hayatınızı geliştirecek ve zaman ilerledikçe göreceksiniz ki eskiden ulaşmanın mümkün görünmediği şey şu anda size çok yakın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatının nasıl gittiği üzerine düşünmek her zaman kolay değil. Düşün ki, dünyada bir başınasın, seni engelleyecek veya bir şeyi yapman için zorlayacak herhangi bir güç yok. Hiç olmazsa ayda bir, hayatının böyle şartlar altında nasıl olacağı üzerine bir saat de olsa zaman ayırmaya çalış. Bu tarz etkinlikler, seni neyin engellediğini çözmene yardımcı olacaktır.

22 Temmuz 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Güneş, Aslan burcuna geçiyor. Sizler için öne çıkacağınız, başarı ve fırsatlarla karşılaşacağınız bir aylık süreç başlıyor. Gün içinde önemli haberler alabilir, beklediğiniz haberlere ulaşabilirsiniz. Aylık kazançlarda iyileşme, ek kazanç ve ek gelirler gündeme gelebilir.

22 Temmuz 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İşin konusunda ilerlerken aklının bir köşesinde olan geçmiş tecrübeler sana fayda sağlıyor. Yatırım yapmak için ayırdığın para yeterli olmayabilir. Gözden çıkarabileceğin kıymetli eşyalarını satabilirsin. Evli bir Aslan burcuysan eşinle arandaki problemleri çözüme kavuşturmuş olmanın mutluluğunu yaşıyorsun.

22 Temmuz 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün hedeflerinizi değiştirmek isteyebilirsiniz. Yeni başlangıçlar yapmak adına endişelerinizi arka plana aldığınızda başarılı olabilirsiniz. Kendinize güvenerek ilerlemelisiniz. Arızalanan bazı elektronik eşyalarınızın bakımlarını yaptırmanız gerekebilir. Daha planlı olmayı seçmelisiniz. Partnerinizin duygusal dünyasındaki düşüncelerinin sizin hakkınızdaki kısmıyla ilgili bilgi sahibi olmak isteyebilirsiniz. Bunun için bir şeyler öğrenmek isterken yanlış anlaşılmalara dikkat etmelisiniz

22 Temmuz 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni fikirlerle güne başlayabilirsiniz. Yeni başlangıçlar yapmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yoğunlaşacağınız zamanlar var. İlişkilerinizde ani tepkiler vermemeye özen göstermelisiniz. Kişisel hassasiyet yaşayabilirsiniz. Akşam saatlerinde zevk aldığınız konular için harcamalarınızı abartabilirsiniz.

22 Temmuz 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde insanların sözlerini umursamayacağınız ve kendinizden emin hareket edebileceğiniz bir gündesiniz. Abartıdan kaçınmalısınız.

22 Temmuz 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Enerjinizi açık ve doğrudan yansıtabileceğiniz bugün, maddi konular, ortak gelirler, alım satım, krediler, miras, burs, nafaka, eş ve ortağın gelirleri konusunda belirsizlikler yaşayabilirsiniz. Bu konularla ilgili verilen sözleri bugün taahhüt olarak kabul etmemelisiniz. Genel olarak iletişim hatalarına ve yanılgılara açık bir günden geçmektesiniz.

22 Temmuz 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda birlikte çalıştığınız gruplardan birinde lider konumunda bir boşluk var. Bu boşluğu lehinize çevirip hünerlerinizi gösterebilirsiniz. Çünkü doğuştan bir lidersiniz!

22 Temmuz 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yönetici gezegeniniz Güneş'in burcunuza girişi ile enerjiniz artıyor.Önümüzdeki bir aylık dönemde gurur, ego ve kibirden mümkün olduğunca uzak durmalısınız. Ay'ın da burcunuzda seyahat edeceği bugünü dış görünüşünüzü değiştirmek ve kişisel bakımınızla ilgilenmek için değerlendirebilirsiniz. Saçlarınızda değişiklikler yapmak için uygun bir gün olacak.

22 Temmuz 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde işleriniz yolunda gitmiyor. Hemen umutsuzluğa kapılmayınız. Sabırlı olunuz. Zaten bu da sizin burcunuzun bir özelliği. Hayatta elde ettikleriniz hep sabrınızın sonucu. Duygularınızı kontrol edin. Olaylar karşısında serinkanlı olursanız, artı puan kazanabilirsiniz.

22 Temmuz 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hayatınızın en güzel zamanlarını yaşıyorsunuz. Eski partneriniz hakkında tekrardan olumlu düşünmeye başlayabilirsiniz. Aile üyeleriniz, arkadaşlarınız ve diğer yakınlarınız bugün sizinle vakit geçirmek isteyeceklerdir.

22 Temmuz 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sinirlerinize hakim olmalısınız. Ay'ın konumu, aşk ilişkilerinize potansiyel bir heyecan getiriyor. Planlı bir şekilde davrandığınız zaman olaylar kendiliğinden rayına oturuyor. Bugün, enerjinizi istediğiniz gibi dengeleyeceksiniz.

22 Temmuz 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 35' 31" R
Ay
Yay
03° 32' 07"
Merkür
Koç
16° 00' 30"
Venüs
Koç
26° 08' 22"
Mars
Balık
26° 40' 53"
Jüpiter
Boğa
23° 02' 23"
Satürn
Balık
16° 13' 10"
Uranüs
Boğa
22° 07' 23"
Neptün
Balık
28° 47' 10"
Plüton
Kova
02° 05' 39"
Chiron
Koç
20° 26' 04"
Lilith
Başak
22° 54' 01"
True Node
Koç
15° 32' 33"
Son Güncelleme : 26/04/2024 11:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>