Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Disiplinini Koruyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Temmuz 2020, Perşembe

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 10%

Bugün,arkadaşlarınızı biraz daha iyi tanımak için iyi bir gün. Günün enerjisi insanları daha fazla açılmayave kalpten paylaşmaya teşvik edecek. Patronunuzun zihninde gerçekten neler olduğu hakkında daha fazla şey keşfedebilirsiniz. Ya da bir müşteriyledışında dostane bir ilişki kurabilirsiniz. İş ortamında tanıştığınız insanlarla daha yakın arkadaşlıklar kurmanıza izin verin.

Bugün en derin endişelerinizi yakın bir arkadaşınızla paylaşmanız için harika bir gün. Gururunuzu kapıda bırakın ve şu anda sizi rahatsız eden şeyin kaynağına inin. Bazı şeyler için endişelenme zamanı. Kendi başınıza yapabileceğiniz kadar çokyaptınız ve şimdi başka birinin de hassas bakış açısının yardımını alma zamanı.

Bugün için bir beklentiniz olmasa iyi olur çünkü bazı sürprizler yaşayacaksınız gibi görünüyor. Sıkıca elinizde tuttuğunuz yapmanız gerekenler listenizi kararlılıkla düzenleyebilirsiniz. Fakat gün ortasında bazı haberler veya sürprizlerin ortaya çıkması rota değiştirmenize sebep olacak. Bugün beklemediğiniz bir şekilde de olsa verimli olmayı bir kenara bırakacaksınız.

Güne hakim enerjiyle başa çıkabilmek için bazı zihinsel düzenlemeler yapman gerekecek. En iyi strateji ise enerjiye uyum sağlamak ve hayatına ne tarz bir denge getireceğini görmek olur. Hislerine sadık kal, kelimelerini önemse. Gerçekten söylemek istemediğin şeyleri, öylesine söylemiş olmak için söyleme. Bütün etkileşimlerinde dürüst ve samimi ol.Bazen af dilemek izin istemekten daha kolaydır. Eğer bugün yapmak istediğin bir şey varsa yap. Sonuçlar mükemmel olmayabilir ama yaptığın şeyler için değil; yapmadığın şeyler için pişman olup kendini yiyip bitirdiğini fark edeceksin. Tehlikeli yaşamaktan çekinmemelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinize birkaç hedef belirlemenizin tam zamanı. İstediğinizi başarmak için atmanız gereken adımlara daha kolay odaklanmanız muhtemel. Büyük düşünmekten korkmayın! O 'ulaşılamaz' hedef için attığınız her adım hayatınızı geliştirecek ve zaman ilerledikçe göreceksiniz ki eskiden ulaşmanın mümkün görünmediği şey şu anda size çok yakın.

23 Temmuz 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal alanda kaygı ve kısıtlılık enerjisinden kaçınmalı. Bu alanda eksiklik-yetersizlik durumu, daha iyisini var etme adına çaba ve arayış gündeminizde olabilir. Özgüvensizlik, başarısızlık hissi yerine harekete geçmeli, somut bir çaba içerisinde olmalı. Bir emeğin karşılığını alabilirsiniz.

23 Temmuz 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan bir Aslan burcuysan karşı taraftan birtakım beklentilerin olabilir. Bu konuda sabırlı olmalısın. Hafta başında sağladığın disiplinini korumaya özen gösteriyorsun. Koruduğun disiplinin sayesinde işinde olan beklenmedik problemler hızlıca çözüm buluyor. Bugün kişisel bakımına, kıyafetlerinin temizliğine daha çok önem gösterebilirsin.

23 Temmuz 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizle ilgili beklemediğiniz bazı gelişmeler söz konusu olabilir. Yeni tanışacağınız insanlarla kuracağınız diyaloglar sayesinde yeni projeler ortaya çıkarabilirsiniz. Bugün hedeflerinizde kararlı olmalısınız. Bazen vazgeçmek yeni başarılar getirebilir.

23 Temmuz 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Emek harcadığınız konularla ilgili sabah saatlerinde engellerle karşılaşabilirsiniz. İşle ilgili konularda başkalarından alacağınız destekler var. Bu işlerinizi biraz kolaylamanıza yardımcı olabilir. Kişisel yeteneklerinizi kullanmak isteyeceğiniz işlere yönelmek size daha iyi gelebilir.

23 Temmuz 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde insanların sözlerini umursamayacağınız ve kendinizden emin hareket edebileceğiniz bir gündesiniz. Abartıdan kaçınmalısınız.

23 Temmuz 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün hayatınızın belli bir yönüyle ilgili derhal kalkıp harekete geçmenizi gerektirecek can sıkıcı bir gelişme olabilir. Bir konuyla ilgili aşırı duygusal davranıyor olabilirsiniz ve neler olup bittiğine dair acımasız gerçekleri gözden geçirmeniz gerekebilir. Kendinizi duygusal dramınıza çok kaptırdığınız için bariz olan bir şeyi göremiyor olabilirsiniz.

23 Temmuz 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinize ayırabileceğiniz zamanın artacağı bir döneme giriyorsunuz. Uzun süredir yorucu bir işte çalışıyordunuz ancak artık tatil yapmanın zamanı geldi!

23 Temmuz 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Başak burcundaki seyahati finansal hayatınızı ön plana taşıyor.Zam ve terfi konuşmaları yapmak için bugünü değerlendirebilirsiniz. Kazançlarınızı arttırmanın farklı yolları üzerine düşünebilir, yeni kazanç kapıları arayabilirsiniz. Finansal durumunuzu gözden geçirebilir, gelir gider hesabı yapabilirsiniz.

23 Temmuz 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok hareketli ve bereketli bir gün. Para konusunda da oldukça talihlisiniz. Şansınız oldukça açık durumda. Bu şansınızı zorlamadan dikkatli davranırsanız karlı çıkarsınız. Birlikte olduğunuz kişi hakkında söylenen sözlere hemen inanmanız üzülmesine neden oluyor.

23 Temmuz 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İnanılmaz derecede şefkatli, harika bir eş adayısınız. Doğru kişiyi bulana kadar vazgeçmeyin. Bugün olumlu düşünmek sizin için biraz zor olabilir. Özlediğiniz biri varsa, en kısa zamanda bir buluşma ayarlayın.

23 Temmuz 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizle birlikte mantıklı davranışlar içinde olacak ve bazı planlarınızı birlikte hayata geçireceksiniz. Zevklere düşkünlük söz konusu olacak. Ortak kararlar alacak, birçok aktiviteye birlikte katılacaksınız. Hareketlenme var.

23 Temmuz 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 52' 33" R
Ay
Akrep
24° 16' 40"
Merkür
Koç
15° 58' 53"
Venüs
Koç
25° 13' 56"
Mars
Balık
26° 06' 46"
Jüpiter
Boğa
22° 52' 10"
Satürn
Balık
16° 09' 05"
Uranüs
Boğa
22° 04' 54"
Neptün
Balık
28° 45' 46"
Plüton
Kova
02° 05' 31"
Chiron
Koç
20° 23' 32"
Lilith
Başak
22° 49' 07"
True Node
Koç
15° 34' 47"
Son Güncelleme : 25/04/2024 17:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>