Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Kıskanç Bir Tutum Sergileyebilirsin Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Haziran 2020, Cuma

Aşk 50%
Para 90%
Sağlık 100%

Bugün bir ilişkiye biraz farklı bir şekilde yaklaşmak isteyebilirsiniz. Eğer biri ile görüşmeye devam ediyorsanız, işler ciddiye binebilir. Ya da evliyseniz, biraz özel alana ihtiyacınız olduğunu düşünebilirsiniz. İlişkiler, yakınlık ve özgürlük arasında bir dengede durmalı. Bugün doğru bir tavır takınmak için uğraşmanız gerekebilir, ama yapabilirsiniz!

Bugün bir politikacı gibi düşünmek için uygun bir gün. Belki sosyal bir etkinliğe katılacaksınız ve önemli bir hamleyle sektörün tanınmış insanlarının arasına karışabilirsiniz. Ellerini sıkar ve kendinizi insanlara tanıtırsanız iyi olur. Bu network oluşturma yeteneğiniz yakında sizi herkesin aklında ön plana taşıyacaktır. Çok geçmeden, kariyerinizi geliştirmenize yardımcı olacak birçok heyecan verici teklifle karşılaşabilirsiniz.

Bugün yolculuk sizin için yapacağınız şeyler arasında. Bir arkadaşınızla günübirlik bir gezi planlayabilirsiniz ve bu gezi muhtemelen kısa bir gezi olacak. Bir arkadaşınızı ziyaret edebilir ya da indirimlerden faydalanıp biraz alışveriş yapabilirsiniz. Zihniniz bugün oldukça aktif ve ev ortamınızı daha iyi hale getirme yollarıyla ilgili tüm fikirlere açıksınız. Rutin işler bitince, eve gidin ve kendi yaşam alanınızı bir inceleyin: Bu ortamı daha iyi hale getirmeniz için yapacak çok şeyiniz var.

Zihnin berrak ve anlamaya fazlasıyla yatkın. İlgini çeken şeylere odaklanmak ise daha da kolay gelecek ve bunun yanı sıra ilgini pek de çekmeyen şeylerle de başa çıkman daha kolay olacak. Son zamanlarda bir konsantrasyon sıkıntısı yaşıyorsan, günün enerjisiyle derin bir nefes alacaksın. Zihninden sonuna kadar faydalan!Bugün bir başkasıyla son derece uyumlu hissedebilirsiniz. Sezgileriniz keskinleşecek, bu yüzden karşınızdakinin zihnini okuyormuşsunuz gibi hissettiğiniz anlar yaşayabilirsiniz. Her koşulda, bu kişinin bugün deneyimlediği tüm hisleri siz de algılayacaksınız. Bu algınızı, ona faydası dokunacak tavsiyeler vermek için kullanabilirsiniz. Birine uzanıp ona iyilik dolu bir dokunuşla yardımcı olmak size de iyi gelecektir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün iletişim konusunda daha disiplinli bir yaklaşım benimseyeceksiniz. Çok acımasız olmamaya ve sözcüklerinizi sınırlamamaya özen gösterin. İnsanlar, anlayışlı ve empati sezdiren tondaki konuşmalara yanıt vermeye daha meyillidir. Soğuk, sert, yıpratıcı gerçekler, var olan yaranızı daha da derinleştirmekten başka bir işe yaramaz. Olayları yumuşatın ve kendinize, içsel huzurunuzu sağlamak için uzun uzun düşünmek üzere kullanabileceğiniz bir zaman ayırın.

26 Haziran 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün elinizde olmayan konu ve durumlar gündeme gelebilir. Destek sağlama, destek görme isteği öne çıkabilir. Arkadaş çevresinde, arkadaşlık ilişkilerinde değişiklikler olabilir.

26 Haziran 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş konusun üşengeç davranabilirsin. Kendinde o motivasyonu bulamıyorsun. Fakat yavaş yavaşta olsa bir yerden başlamak gerek değil mi? İlişkisi olan bir Aslan burcuysan yakaladığın uyumu kaybetmek istemeyebilirsin. Bu yüzden ilişkini güvenli alanında tutmayı seviyorsun. Aşırı kıskanç bir tavır takınabilirsin. Karşı taraf bu durumdan şikayetçi olabilir. Senden kendini düzeltmeni isteyebilir.

26 Haziran 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde bugün güzel gelişmeler olabilir. Karşı taraftan hiç beklemediğiniz bir anda gelen teklif sizi şaşırtabilir. Duygusal hassasiyetinizi doğru yerlere ve kişilere kanalize edeceğiniz bir gün. Sosyal çevre arkadaşlıklarınızla bir araya gelebilir ve sizi sorunlardan uzaklaştıran düşünceler ve fikirlerle mutlu olabilirsiniz. Bugün önünüze çıkan seyahat ve eğitim fırsatlarını kaçırmayın. 

26 Haziran 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Emek harcadığınız konularla ilgili sabah saatlerinde engellerle karşılaşabilirsiniz. İşle ilgili konularda başkalarından alacağınız destekler var. Bu işlerinizi biraz kolaylamanıza yardımcı olabilir. Kişisel yeteneklerinizi kullanmak isteyeceğiniz işlere yönelmek size daha iyi gelebilir.

26 Haziran 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Venüs düz seyrine geçtiğine göre 7 Ağustos'a kadar sosyal çevrenizden güzel destekler almaya başlayacak, daha çok insan içine çıkıp, yeni arkadaşlıklar geliştirme şansı elde edeceksiniz.

26 Haziran 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maddi konularda hareketli ve çalkantılı bir gün geçirebilirsiniz. Harcama ve alışverişlere dikkat etmek gerekiyor. Bütçe konusunda titiz davrandığınızda sahip olduklarınızı daha iyi değerlendirebilirsiniz.

26 Haziran 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ekip ruhunun bugün hayatınızda gerçekten çok büyük önemi var. Neyse ki sizinle aynı değerleri ve hedefleri paylaşan insanlarlabirliği içindesiniz. Bu şekilde hiç zorlanmayacaksınız.

26 Haziran 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Geçtiğimiz bir buçuk ayda Venüs arkadaşlıklar ve sosyal çevre evinizde geri hareket etmekteydi. Belki de bu dönemde arkadaşlıklarınızı sorguladınız.Venüs’ün 13 Mayıs’ta başlayan geri hareketi bugün sonlanıyor ve sosyal ilişkilerinizin daha rahat ilerleyeceği bir döneme giriyorsunuz. Kendinize yeni hayaller ve umutlar belirlemenin tam zamanı.

25 Haziran 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni bir günde çok büyük gelişmeler beklemeyin. Elde edeceğiniz kazançlar yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin. Hatta zor günler geçirebilirsiniz. İlerlemek ve atılım yapmak için uygun bir zaman değil. Şu sıralar yakın çevrenizle ilgili ilişkileriniz ağırlık kazanacak.

26 Haziran 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Duygusal olarak kendinizi kararlı ve mutlu hissediyorsunuz. Bütçeniz söz konusu olduğunda, sadece ihtiyacınız olduğu kadar satın almaya özen gösterin. Protein ağırlıklı beslenmeye dikkat edin.

26 Haziran 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal ilişiklerinizde yaşadığınız çatışmaları çalışma arkadaşlarınıza olumsuz bir şekilde yansıtabilirsiniz. Siz; denge insanısınız ve bu tür davranışlarınız çevrenizde tepki oluşmasına neden oluyor. Bugün, Ay'ın konumu; maddi konuların önem kazanacağını ve bir takım araştırmalar içinde olacağınızı gösteriyor.

26 Haziran 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 02' 39" R
Ay
Balık
17° 45' 15"
Merkür
Koç
18° 47' 23"
Venüs
Boğa
05° 35' 40"
Mars
Koç
02° 35' 52"
Jüpiter
Boğa
24° 49' 46"
Satürn
Balık
16° 53' 48"
Uranüs
Boğa
22° 33' 40"
Neptün
Balık
29° 01' 06"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 03"
Lilith
Başak
23° 45' 05"
True Node
Koç
15° 23' 05"
Son Güncelleme : 04/05/2024 03:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>