Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Farklılık Arayışındasın Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Mayıs 2023, Cuma

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 100%

Bugün aşırı tepkiler vermekten uzak durmalısın. Sevdiğin kişi ile arandaki iletişimde dikkatli davranmalı ve sözlerini dikkatle seçmelisin. Karşı tarafın kalbini kırmamak için dikkatli konuşman gerekebilir.

İş ilişkilerinizde akılcı dengeler gerekiyor. Attığınız başarılı adımlara değişik cephelerden önyargılı, biraz çekemez bakışlar var. Bu konuda bir iki kişi size çok dost duruyor, onlarla yakınlaşabilirsiniz.

Bugün maddi konularda gözünle görmediğin veya tam olarak nereden geldiğini bilmediğin bazı etkilerin altında kalabilirsin. Biraz durup düşünmek ve daha dikkatli olmak sana daha güzel etkiler sunabilir. O yüzden acele kararlar almamalısın bugün.

Vücudunda biriken stresin ağrı olarak kaslarına yansımaması için bol bol nefes egzersizi yapman gerekebilir. Kaslarını esnetmen ve rahat bir ortamda bulunman strese karşı daha sağlam durmanı sağlayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendine yeni hedefler koymak ve önceki hedefleri gözden geçirmek sana güzel bir etki getirebilir bugün. Hayatında neyin yolunda gidip neyin gitmediğini görmek, daha dikkatli adımlar atmanı sağlayacak bugün.

26 Mayıs 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslan burçları, son dönemde hayatınıza yaşanan olayları takip etme konusunda zorlandığınızı hissedebilirsiniz. Sanki hayatınız sizden bağımsız bir şekilde başka bir yöne doğru hareket ediyor. Sorumluluk almanın zamanı geldi. Mantığınızı ve duygularınızı belirli bir dengede tuttuğunuzda hayatınızın kontrolünü yeniden elinize aldığınızı göreceksiniz.

26 Mayıs 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ertelenen işlerin için kendini üzememelisin. Doğru zamanı takip etmende ve problemlerini çözebilmek için kendinle barışık halde olacaksın. Aile şirketinde çalışan bir Aslan burcuysan, ortaklıklar ve hisse konularında ters düşeceğin durumlar gelişebilir. Eğer ailen ve özel hayatın konusunda uyumsuzluğun varsa, karar vermekten uzak durmalısın. Akşamüzeri kendini internet başında, yeni saç modelleri araştırırken bulursan hiç şaşırma. Kendinle ilgili yapacağın değişiklikler için de çevrene danışmak yerine farklı yöntemler deneyebilirsin.

26 Mayıs 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sorumluluklarınızı yerine getirmek vebilinciniz sizi motive etse de yeterli gelmeyebilir. Bugün kalıplarınızı esnetmek hatta değiştirmek adına bazı hamleler yapmak isteyebilirsiniz. Parasal ve statüyle ilgili görüşmeler için iyi bir gün olabilir.

26 Mayıs 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yönelebilirsiniz. Bazı konularda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Eşinizle ilişkileriniz keyifli olabilir. Birlikte zaman geçirmek için programlar yapabilirsiniz. Gün içinde karşınızdaki ile empati kurmaya çalışın. Güçlü tavrınızı ortaya koyacağınız işlere girmek isteyebilirsiniz. İşleriniz için mücadele etmeniz gerekebilir.

26 Mayıs 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde üst üste gelecek bir takım haberler içinizi ısıtabilir. Keyfinizin yerine gelmesi ile beraber etrafınıza da verimli olma ihtimaliniz artabilir.

26 Mayıs 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafındakilere yardımcı olmayı öncelik olarak görebilmen olası bugün. Hatta kendi işlerinden bile önce insanlara yardımcı olmayı düşünebilirsin. Ama bu isteği dizginleyip kendine odaklanman daha iyi sonuçlanabilir.

26 Mayıs 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Geleneksel olmayan bir ittifak kurmak şu anda mümkün ancak bu kolay olacağı anlamına gelmiyor. Politik veya manevi inançları sizinkinden çok farklı olan birine ilgi duyabilirsiniz. Yüzeyin altında, aslında kişisel düzeyde pek çok ortak noktanız olabilir. Sizin için aşikar olan belirli gerçekleri görmeden nasıl bu kadar ilgi çekici bir birey olabildiklerini merak etmemek zor olacak. Onları kendi bakış açınıza dönüştürmeyi düşünürken, size nasıl davranılmasını istediğinizi de düşünün. Bu dışarı çıkmak için iyi bir gün değil. Size gelen hiçbir dedikoduya güvenmeyin! Bu bilgiler size ulaşmadan önce muhtemelen en az yarım düzine insandan geçmiştir ve gerçeklerin çok azını içermektedir.

26 Mayıs 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün sosyal yaşamınızda oldukça romantik davranacaksınız. Bulunduğunuz ortamlarda dikkat çekecek; katıldığınız toplantılarda öncelikle, sağduyulu davranışlarınızla karşı cinsin ilgisini çekeceksiniz. Ayaklarınıza dikkat edin.

26 Mayıs 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün dünyaya kim olduğunuzu göstermenin zamanı. Çekici kişiliğiniz sayesinde takım çalışmasına özellikle yatkınsınız. Ne bekliyorsunuz? Bu dönem sona ermeden yararlanın. Sağlık açısından kendinizi tümüyle memnun ve rahat hissediyorsunuz. Ruh ve beden dengeniz, çevrenizdekilere olumlu etki etmenize yardımcı oluyor. Yakın arkadaşlarla ortak girişimlere başlamak için en uygun zaman.

26 Mayıs 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan burcu, ruhen, bedenen ve en önemlisi zihnen özgür olmalısın. Zihnin hala özgürlüğü reddediyor. Kendini kimseye bağımlı hissetme. Cesaretin olduğu yerde özgürlük vardır.

26 Mayıs 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, sizden daha kariyerli kişilerle oluşturduğunuz duygusal bağlarınızı kendi kazançlarınız doğrultusunda kullanabilirsiniz. Dostlarınızın size verecekleri destek, bulunduğunuz konumu daha da rafineleştirebilir. Sosyal yapınızın geriye dönüşlerini olumlu bir şekilde göreceksiniz. Böbreklerinizi korumalısınız.

26 Mayıs 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 56' 58"
Ay
Kova
16° 56' 17"
Merkür
Koç
17° 34' 27"
Venüs
Boğa
02° 56' 02"
Mars
Koç
00° 56' 07"
Jüpiter
Boğa
24° 19' 26"
Satürn
Balık
16° 42' 45"
Uranüs
Boğa
22° 26' 13"
Neptün
Balık
28° 57' 18"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 44' 50"
Lilith
Başak
23° 30' 43"
True Node
Koç
15° 20' 37"
Son Güncelleme : 01/05/2024 23:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>