Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Geçmişten Bir Haber Gelebilir Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Temmuz 2020, Pazar

Aşk 30%
Para 80%
Sağlık 20%

Bugünün temaları sevgi, cömertlik ve mutluluk, yani hata yapamazsınız. Bir şeyde aşırıya kaçarsanız, patronunuzla başınız derde girebilir. Sınırları korumak, mutlaka çok kolay olmayacak, ama endişelenmeyin. Bugünü, eğlenerek ve bu gece sevdiklerinizle birlikte geçirin.

Hayatınızı değerlendirmeye almak isteyebilirsiniz. Belki de kariyeriniz açısından işleriniz doğru yönde gitmiyormuş gibi hissediyorsunuzdur. Meditasyon yapmak ve gerçekte ne yapmak istediğinizi anlamak isteyebilirsiniz. Sadece başkalarını memnun etmek için bir şeyler yapmayın. Sizi mutlu edecek seçimler yaptığınızdan emin olun. Kariyer planlarınızı veya ilişki hedeflerinizi, gerçek size uyacak şekilde ayarlayın.

Bugün, artık size faydası olmayan ilişkilerinizden kurtulmak için doğru an! Bu kolay olmayacak ama yapmalısınız. Hem profesyonel hem de kişisel hayatınızda, sizi rahatsız eden durumlardan veya yükümlülüklerden kurtulma konusunda çok kararsızsınız. İnsanları kırmaktan ya da kızdırmaktan korkuyorsunuz. Ancak, en sonunda yine siz üzülüyorsunuz. Kendi isteklerinize daha fazla önem verin ve kendi yolunuzu izleyin.

Bugün, diğer insanlardan farklı yaşam felsefen olduğunu fark edeceksin. Ailedekilerle veya arkadaşlarınla yaptığın tartışmalarda, ne kadar da karşıt fikirlere sahip olduğunu göreceksin. Siyasi görüşün farklı olabilir. Ya da spiritüellik, dinsel meseleler hakkında özgün bir düşünceye sahip olabilirsin. Kendini öznelliğine sahip olmak iyi bir şeydir, merak etme. Tam da olman gereken insansın!Bazen insanlar size hayata karşı maskülen bir yaklaşımınız olduğunu söyleyebilir ki bu da savaşçı doğanızdan kaynaklanıyor. Fakat bugün savaş alanında öncü olmaktan yorulduğunuzu göreceksiniz. #burç adı# burçlarında öğreneceğiniz çok şey var. Size, durumların değişkenliğini duygusal olarak dahil olmaksızın kabul etmek gerektiğini öğretebilirler. Bir istisna yapıp rahatlayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinize birkaç hedef belirlemenizin tam zamanı. İstediğinizi başarmak için atmanız gereken adımlara daha kolay odaklanmanız muhtemel. Büyük düşünmekten korkmayın! O 'ulaşılamaz' hedef için attığınız her adım hayatınızı geliştirecek ve zaman ilerledikçe göreceksiniz ki eskiden ulaşmanın mümkün görünmediği şey şu anda size çok yakın.

26 Temmuz 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sorumluluklar ve görevler gündeminizde. İş veya özel hayatınızda yapılacaklarla ilgilenip, yarım kalan işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Hareket halinde olmak, yakınlarınızla iletişimde olmak daha iyi hissettirebilir.

26 Temmuz 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Atlattığını düşündüğün geçmişinle ilgili bir haber alabilirsin. Eski sevgilinden gelen haber onun sana geri dönmek niyetinden olduğu yönünde olabilir. Ancak sen gelecek ile ilgilendiğin için bu teklifi nazikçe geri çeviriyorsun. Vaktinde yaptığın birikimler maddi açıdan sana bir özgüven sağlıyor. Cesur harcamalar yapabilirsin.

26 Temmuz 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İstediğiniz fırsatların önünüze gelmesi sizi mutlu edebilir. İkili ilişkilerinizde yakaladığınız güzel iletişimin devamlılığını yakalamak için içinizden geldiği gibi davranmalısınız. Yeni birbirliği ya da yeni bir tanışma gününüzü özel kılabilir. İlişkileriniz de benim istediğim ya da senin dediğin gibi rekabet içeren konuşmalar içerisine girmemeye özen göstermelisiniz. Kendinizi gereksiz yere huzursuz etmemelisiniz

26 Temmuz 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu hareket ve yenilikler getiriyor. Ay Terazi'de ilerlemekte. Yakın çevrenizle daha fazla ilgilenebilirsiniz.

26 Temmuz 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sağlık konusunda operasyon düşünüyorsanız bugünler sizler için uygun. Ayrıca mesleki ya da kariyer konularında da önünüzün açık olduğunu göreceksiniz.

26 Temmuz 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca özel ilişkilerinizde uyum, denge ve aşk duygusu öne çıkarken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, hayatınızdaki sosyal ilişkiler ağının size katkısını daha rahat gözlemleyebilirsiniz. Arkadaş çevrenizle eğlenceli etkinliklerde yer alabilir, ortaklar, yakın dostlar ve partnerinizle uyumlu bir gün geçirebilirsiniz.

26 Temmuz 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün fazla hareketlisiniz ve bu konudan rahatsız olan birileri var. İşine odaklanmaya çalışan arkadaşlarınızın dikkatini dağıtmadığınızdan emin olmalısınız. Kimseyi rahatsız etmeye hakkınız yok.

26 Temmuz 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Terazi burcunda devam eden seyahati iletişim meselesine dikkat çekiyor.Sabah saatlerinde kardeşlerinizle, komşularınızla veya yakın çevre üyelerinizle gerginlikler yaşayabilirsiniz. Öğlen saatlerini iletişim problemlerini çözmek için değerlendirebilirsiniz. Arkadaş çevrenizdeki kadınlardan yardım ve destek görebilirsiniz.

26 Temmuz 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir kafanızda olan bir konu çözüme ulaşacak. Bir yakınınıza ya da dostunuza yardımınız olacak. Bu onu gerçekten çok mutlu edecek. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Özellikle sırt ağrılarında şikayeti olanlar hemen bir tedbir almalılar.

26 Temmuz 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinizden ayrılmayı düşünüyorsanız, bu kararı vermeden önce bir kez daha düşünün. Gelecekten çok endişe duyuyorsunuz, fakat bugün nihayet biraz netlik ve huzur yaşayacaksınız. Beslenme listenize daha fazla sebze ve sağlıklı yağlar ekleyin.

26 Temmuz 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkilerinizde gözle görülen bir hareketlilik söz konusu olacaktır. Bugün, onlardan alacağınız enerji birçok aktiviteyi başlatabilir. Evinizde dostlarınızı ağırlamak isteyecek ve hoş sohbetlerin yapılacağı bir gün geçireceksiniz.

26 Temmuz 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 43' 33" R
Ay
Başak
20° 30' 03"
Merkür
Koç
17° 06' 17"
Venüs
Koç
18° 42' 60"
Mars
Balık
22° 01' 29"
Jüpiter
Boğa
21° 39' 09"
Satürn
Balık
15° 38' 47"
Uranüs
Boğa
21° 47' 15"
Neptün
Balık
28° 35' 28"
Plüton
Kova
02° 04' 03"
Chiron
Koç
20° 05' 10"
Lilith
Başak
22° 13' 56"
True Node
Koç
15° 37' 51"
Son Güncelleme : 20/04/2024 10:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>