Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Kendini Dinlendiriyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Nisan 2023, Cumartesi

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 70%

Bugün aşk konularını oluruna bırakmak ve hesap yapmamak, bazı şeylerin daha kolay hallolmasını sağlayacak. Sevdiğin kişi ile arandaki gerginlikleri çözmek için çok fazla çabalaman ters tepebilir bugün.

İş yaşamınızda rahatsız edici bir tatminsizlik yaşamıyorsunuz. Ama yine de pek huzurlu görünmüyorsunuz. Bugün birgörüşmesi randevusu alacaksınız. Bu görüşmeyi fazla istekli karşılamayacaksınız.

Etrafındaki insanlara maddi konularda destek olabileceksin. Ortada ihtiyaç olan bir eşya veya bir durum için cebinden para çıkması seni daha mutlu edecek bugün. Sevdiklerine para harcamaktan çekinmeyeceksin.

Bugün tembellik yapmak isteyeceksin. Daha rahat bir ortamda dinlenmek, bol bol uyumak vücudunun ihtiyacı olan şey olabilir. Ancak enerjini yükseltmek için dinlenmek ve tembellik yapmaktan daha fazlasını yapabileceğini hatırlatman gerekecek kendine.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Herkesin gergin olması senin de kendini gergin hissetmene sebep olmamalı. Eğer keyfin yerindeyse bunu etrafındakilerden saklamamalısın. Kendi keyfine bakmak ve gününü güzelce geçirmek etrafındakileri de iyi yönde etkileyebilir.

29 Nisan 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bir arkadaşınız duygusal bir kriz dönemi geçiriyor olabilir ve bu konuyla ilgili fikirlerinize ihtiyaç duyabilir. Fakat bu kişi sözlerinize kulak asacak fikri yapıda değil, bu yüzden şaşırmayın. Bir süre onu dinleyippek çok muhtemel seçeneği sıralarsanız ona daha çok yardımcı olabilirsiniz. Aksi takdirde kendinizi en az onun kadar sinirlenmiş bir halde bulabilirsiniz. Bununla ilgilenemeyecek kadar meşgulsünüz!

29 Nisan 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bedensel olarak yorulduğunu hissedebilirsin. Günü kendine ve hobilerine vakit ayırıp hem ruhsal hem bedensel olarak kendini dinlendireceksin. Hayal kırıklığına uğradığın ilişki konularının üzüntüsünü üzerinden atıyorsun. Hayatın devam ediyor olduğu bilinci yavaş yavaş ruhuna egemen oluyor.

29 Nisan 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yanlış arkadaşlıklar yanlış beklentiler doğurabilir. Bunun sonucunda üzmek ve üzülmek gibi gerçeklerle karşılaşabilirsiniz. Karşılaştığınız her şeyde sizin için bir sebep olduğunu bildiğinizde bunları aşmak zor olmayacaktır.

29 Nisan 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Burcunuzda ilerleyen Ay sizi şahsi alanda daha hareketli ve istekli kılıyor. Evinizi ve ailenizi ilgilendiren konularla da uğraşabilirsiniz.

29 Nisan 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygularınızı ifade ederken sakin bir tavır takının ve olayları yanlış anlamadığınızdan emin olun. Partnerinizin sevgisine ve kendi sezgilerinize güvenmeyi ön planda tutun.

29 Nisan 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şaşırtıcı değişimlere hazır olmalısın bugün. Beklenmedik anlarda karşına çıkacak fırsatlar senin onlara ne kadar odaklanacağın kadar etki sahibi olacak. Korkma, bu değişimler olumlu yönde. O yüzden keyifli bir gün geçirmeye hazır olmalısın!

29 Nisan 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bilinmeyen, sandığınız kadar korkutucu olmayabilir. Son zamanlarda hayatınızdaki yeni bir grup insanla karşılaştırıldığında nerede durduğunuz hakkında daha fazla şey öğrenmiş olabilirsiniz ve aranızdaki farklar, aşılması imkânsız korkunç bir uçurum gibi görünebilir. İzole edilmiş gibi hissedebilir veya onlarla hızlı bir şekilde bağlantı kurmakta zorlanıyor olabilirsiniz. Ortak bir zemin bulmak için mücadele etmeniz gerekebilir. Mümkün olduğunca sabırlı olun. Her arkadaşlık bir gecede oluşmaz ve muhtemelen şu anda görünenden daha karmaşıktır bir durum söz konusu. Biraz zaman ve çabayla aşamayacağınız bir sorun yok!

29 Nisan 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ailenizle ilgili olaylara ilgisiz gibi dursanız bile, içinizden üzüldüğünüz bir gerçek. Çevrenizdeki kişilerin temposu sizi de etkileyecek. Düşüncelerinizi korkusuzca ortaya atmaktan korkmadığınız için tepki alıyorsunuz.

29 Nisan 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda her zamankinden daha fazla sorunla karşı karşıyasınız. Ama kendinizi bu kadar bunaltmayın. Her sorunu tek tek ele alırsanız, durumunuz iyiye gidecek ve yine olayların akışını kendiniz kontrol etmeye başlayabileceksiniz. Ancak hemen harekete geçmeniz şart, yoksa sorunlar daha da artabilir. Başkalarından yardım teklifi gelirse çekinmeden kabul edin.

29 Nisan 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hayatın en zor, en öfkeli, en yokuşlu anlarında bile umut her zaman vardır. Umut insana istediklerine ulaşabilmesi için büyük bir güç verir. Eğer umudunuzu kaybettiğinizi düşünüyorsanız, kendinize umudun hayatın içindeki en doğal şeylerden biri olduğunu hatırlatmalısınız.

29 Nisan 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün tek başınıza kalmak ve kabuğunuza çekilmek isteğiniz artabilir. İçinize dönmek ve derinleşmek yerine sevdiğiniz ya da arkadaşlarınızla düşüncelerinizi paylaşmaya çalışın. İş hayatınızda ortaya çıkan olumsuzluklar yeterince önem verdiğiniz takdirde yoluna girecek. Bu aralarda yaşanan finansal gelişmeler, moralinizin yükselmesini ve hayata daha pozitif bakmanızı sağlayabilir. Bu aralar fiziksel ve psikolojik olarak yorulduğunuz için sağlığınıza dikkat edin.

29 Nisan 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 51' 45" R
Ay
Balık
15° 02' 20"
Merkür
Koç
18° 40' 19"
Venüs
Boğa
05° 21' 48"
Mars
Koç
02° 27' 13"
Jüpiter
Boğa
24° 47' 08"
Satürn
Balık
16° 52' 51"
Uranüs
Boğa
22° 33' 01"
Neptün
Balık
29° 00' 47"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 25"
Lilith
Başak
23° 43' 50"
True Node
Koç
15° 22' 48"
Son Güncelleme : 03/05/2024 23:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>