Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Şubat 2019, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda ilginç gelişmeler yaşayabileceğiniz ve bu gelişemeler doğrultusunda yeni kararlar alabileceğiniz bir gündesiniz. Duygusal durumunuz genel anlamda dengeli olacaktır ve sevdiğiniz kişiyle paylaşaımlarınızdan zevk alacaksınız. Güzel ortamlarda bulunabilir ve sizi mutlu edecek gelişmeler yaşayabilirsiniz.

İş yaşamınızda ilginç fikirler üretebileceğiniz ve bunları bir an önce uygulamaya koyabileceğiniz bir gündesiniz. Zihinsel olarak kendinizi özgür hissedeceksiniz ve kişisel inisiyatifinizi kullanmakta kararlı davranacaksınız. Geleceğe yönelik yeni beklentiler içine girebilirsiniz ve kendinize yeni hedefler belirleyebilirsiniz.

Maddi konularda kendinizi rahat hissedeceğiniz ve paraya fazla değer vermeyeceğiniz bir gündesiniz. Beklenti düzeyiniz artıyor ve fikirlerlerinizden maddi kazançlar elde edebilirsiniz. Bugün daha çok işbirliklerine yatkın olacaksınız ve ortaklaşa çalışmalar size kazanç getirebilir.

Bugün kendinize yeni hedefler koyabilir ve bazı değişiklikler yapmayı düşünebilirsiniz. Yeni arkadaşlıklar kurabilir ve bazı dostlarınızdan yardım görebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal bir insansınız. Yine ilgi duyduğunuz sosyal bir faaliyetin içine girmek niyetindesiniz. Böylece hayatınızın biraz da olsa monotonluktan kurtulacağını düşünüyorsunuz. Bazı beklentilerinizi biraz ertelemeniz gerekebilir. Sübjektif yaklaşıp yanlış yorumlar yaptığınız bir mesele, şu günlerde sizi sevindirip kendinize kızgınlık duymanıza neden olacak.

3 Şubat 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün başlangıcında enerjiniz biraz düşük olabilir. Kendinizi halsiz hissedebilirsiniz. Kronik rahatsızlıklarınız varsa üstüne düşmeniz gereken bir gün olabilir. Beklenmedik bir sağlık problemi çıkabilir. İş hayatınızdaki konular bugün kafanızı kurcalayabilir. Öğle saatlerine geldiğimizde 13:52-16:02 arası Ay boşlukta olacak. Herhangi bir konuda yeni adım atmak için uygun bir zaman olmayabilir. Sonrasında Ay Kova'ya geçiş yapıyor. Sizler içinde evililik ve ilişki konuları gündemde olmaya başlıyor. Partnerinizle daha fazla vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde beraber plan yapabilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

3 Şubat 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Huzursuz ve halsiz hissediyorsun!Ay'ın konumu sabahı başka akşamı başka günü işaret ediyor. Özellikle sevdiğin ve seni seven insanların hatalarını yargılaman, ilişkinde olumsuz sözlerin havada uçmasına neden olabilir. İleriye dönük bazı karar aşamalarının gündemde olması, eğitim konusundaki bazı gelişmeleri yakından takip etmene neden olabilir. Günün büyük bir bölümünü uzun zamandır ihmal ettiğin ev işleriyle geçirebilirsin. Çok zamanın olmadığı için bugün gelecek haftanın programını düzenliyorsun. Sevdiklerin için hediye secimi ve aile büyükleri ziyareti dolu dolu bir pazar günü geçirmene neden olabilir. Sağlığında önemli bir şey olmamasına rağmen bugün kendini halsiz ve huzursuz hissedebilirsin.

3 Şubat 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkiler ve ortaklıklar konusunun gündemde olduğu bir gün. Ortaya çıkacağınız ve insanların sizden söz edeceği bugünü pozitif anlamda değerlendirmenizde fayda var.

3 Şubat 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaratıcı işler içinde olabilir ve kendinizi daha tatmin olmuş bulabilirsiniz. Sevdiklerinizle, çocuklarla ilgili uğraşlar da keyif getirebilir.

3 Şubat 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi toparlamakta zorluk çekseniz de başarılı oldunuz. Sizin için zor kazanılan şeylerin kıymeti daha fazla.

3 Şubat 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğle sonrasında karşıt burcunuzda ilerleyen Ay ilişkiler konusunda çalkantılı durumlara işaret edebilir. Ancak kararlı, ciddi ve mesafeli davranarak karşınızdaki kişi ile aranızdaki sorunların üstesinden gelebilirsiniz.

3 Şubat 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aslan burcu ruhunuz gidip geliyor. Duygusal değilsiniz ancak, ruh haliniz değişim içinde. Bir an hissettiğinizi diğer an hissedemiyorsunuz. Zorlayıcı bir dönemden geçiyorsunuz. Bu dönem sizi bu karışıklıktan çıkarabilecek tek tema var; o da Aşk! Etrafınıza iyi bakın. Özellikle her gün beraber olduğunuz insanlara.

3 Şubat 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Evet görüntünüzde bir farklılık yaratma zamanı. Haydi hemen harekete geçin. Ya saç renginizi, ya giyim tarzınızı ya da hayatınızdaki ilişkiyi kökten değiştirme zamanı. Girdiğiniz her ortamda hemen fark edilirsiniz. Gözler sizin üzerinizde! Yaratıcı ama sıra dışı yaklaşımları benimsemek bazen hayatın monotonluğundan kurtulmak için idealdir. Aklınızı başınızdan alan sizi çok heyecanlandıran biriyle de karşılaşabilirsiniz.

3 Şubat 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

HAFTAYA beklenmeyen şartlar ve gerginlik yaratabilecek gelişmelerle başlayabilirsiniz. Bunlardan herhangi bir zarar görmemek için işbirliği yapmalı, çatışmaya veya güç mücadelelerine girmekten kaçınmalı, mevcut ortama dinginlik ve uyum gelmesini sağlayacak hareketler içerisinde olmalısınız. BUNU başardıktan sonra ikili ilişkileriniz ön plana çıkmaya başlayabilir ve çevrenizle olan etkileşimleriniz, iç dünyanızda doğrudan etkiler yaratarak ruh halinizde ani değişimler yaşamanıza neden olabilir. Bu yüzden, uyumlu ortam yaratmak ve havadaki gerginliği azaltmak için daha fazla çabalamanız gerekecektir.

3 Şubat 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 28' 13" R
Ay
Başak
11° 36' 40"
Merkür
Boğa
01° 28' 24"
Venüs
Boğa
21° 25' 04"
Mars
Koç
12° 26' 27"
Jüpiter
Boğa
27° 51' 24"
Satürn
Balık
17° 52' 36"
Uranüs
Boğa
23° 18' 23"
Neptün
Balık
29° 21' 30"
Plüton
Kova
02° 03' 28"
Chiron
Koç
21° 33' 04"
Lilith
Başak
25° 10' 37"
True Node
Koç
14° 53' 29"
Son Güncelleme : 17/05/2024 00:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>