Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Fırsatları kaçırmak istemiyorsun! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Temmuz 2019, Çarşamba

Aşk 80%
Para 40%
Sağlık 20%

Aşk ve romantizm hayatınızdaki her şey güzel bir şekilde ilerliyor olabilir, ama aniden tökezlediniz. Belki de bir doğum günü veya yıldönümünü unutmuş olabilirsiniz. İncittiğiniz kişiye yaklaşın, dürüst olun ve ondan özür dileyin. Belli bir şekilde hareket etmeniz veya bir adım atmanız beklenmiş fakat bunu yapmadığınız için başarısız olmuş olabilirsiniz. Hiçbir şeyin değişmez olmadığını ve kendi kurallarınızı kendiniz yazdığınızı unutmayın. Sizin yolunuz başkasınınkinden farklı olabilir ve bu onu daha iyi ya da daha kötü yapmaz.

Bugün yaratıcı ruhunuz yükselişte olacak. Evinizi yeniden dekore etmeye veya bahçenizin peyzajını yeniden düzenlemeye karar verebilirsiniz. Gelişme için bazı yenilikçi ve pratik planlar yapacaksınız. Güzelliğe gösterilen detaylara ve hassasiyete olan ilginiz özellikle keskin olacak ve muhtemelen akşam saatlerinde gelen ilhamın avantajını kullanmak isteyeceksiniz. Büyük olasılıkla sonuçlarınızdan çok memnun kalacaksınız!

Bugün bazı güçlü sezgisel anlar yaşayabilirsiniz. Her zaman ruhani bir tarafınız vardı ve bugün bu sezgiler size yardım edecek. Odadan içeri girdiğinde, o kişinin enerjisini okuyabiliyorsunuz. Eğer birsözleşmesi yapmak üzereyseniz, açığa vurulmamış şeylere dikkat edin! Sezgileriniz, satır aralarını okumanıza yardım edecek bu da cebinize para girecek anlamına geliyor.

Rahat, geniş enerjin bugün iyice ön plana çıkıyor. Dışarı çıkıp vakit geçirmek için uygun bir gün. Bitmesini en çok istediğin şeylerin bir listesini yap ve işe yavaş yavaş koyul. Yeni ve farklı bir yol izlemek konusunda ise şüpheye düşme; çünkü göksel enerjiler de sana destek sunuyor olacak. Bunu sonuna kadar kullan - ve biraz eğlenmeyi de unutma!Geçtiğimiz birkaç günde girişimleriniz, sizi biraz rahatsız etmiş olabilir. Gecikmelere sebep olan olaylar ya da üşengeçliğiniz gibi içsel çatışmalar gibi engellerden bağımsız olarak bu durum size üstesinden gelinmesi gereken bir zorluk olarak yansımış olabilir. Gerçek bir ilerleme kaydetmeden hemen önce, belli konuları açıklığa kavuşturmanız gerekiyor. Bugün, sorunları kökten çözebilme fırsatını yakalayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Muhtemelen yoğun ve stresli bir hafta geçirdiniz, bu yüzden biraz bitkin düşmüş olabilirsiniz. Gelgelelim, ev işleri ve diğer sorumluluklar karşınızda duruyor olabilir ve sizse hiçbir şey yapmak istemiyor olabilirsiniz. Bir düşünün bakalım: Bunların hepsinin gerçekten acelesi var mı? Bırakın dursunlar orada. Dünyanın sonu değil ya! Biraz dinlenmek sizin de hakkınız. İyi bir kitap okuyabilir ya da televizyon karşısında uyuklayabilirsiniz. Her zaman bir yarın vardır!

3 Temmuz 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, bütün gün hareketine Yengeç burcunda devam ediyor. Sağlık durumunuzla ilgili konular ön plana çıkabilir. Ayrıca bugün hisleriniz de güçlü olacaktır. Ay, saat 17:24 itibariyle yarına kadar hareketini boşlukta sürdürüyor. Bugün Venüs Yengeç burcuna geçiyor. 28 Temmuz'a kadar duygusal olarak kendinizi daha iyi hissedeceğiniz bir dönemde olacaksınız.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Temmuz fırsatlarla başladı. Belki hayatının aşkı karşına çıkmayı bekliyordur. Liderliğini ekip arkadaşlarına ispatlayabilirsin.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sadece kendi görüşleriniz çerçevesinde durumları ele almanız doğru olmayabilir. 'Ben buyum' demek yerine biraz daha empati yapmalısınız.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bilemediğiniz nedenlerden dolayı işlerinizde sonlanmalar olabilir. Gizli kalan konularla uğraşmanız gereken bir gündesiniz. Gün içinde başkalarından etkileneceğiniz olaylar yaşayabilirsiniz. Kendi iç dünyanızdaki konular işlerinizi etkileyebilir. Kontrol kaybı yaşamamaya özen göstermelisiniz. Endişelerinize yenilmeyin.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Alışkanlıklarınızdan kolay kolay vazgeçmek istemiyorsunuz ancak hayatın değişimden ibaret olduğunu göz önünde bulundurun.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde özel hayatınız, dostlarınız, partneriniz ve ortaklarınızla iletişim sıkıntıları ve yanlış anlaşılmalar yaşayabileceğiniz, anlaşmakta zorluk hissedeceğiniz bir dönemde iken, 17.00 sonrasında ilişkilerde motivasyonunuzun yükseldiği, kendinizi daha rahat ifade edip, etkinlik ve görüşmelerde yer alabileceğiniz bir zaman diliminde olacaksınız.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir arkadaşınız sizi kısa bir süreliğine dışarı çıkarmak isteyecek ama siz gitmek istemiyorsunuz. Evde kalıp aklınızda uzun süreden beri bulunan gelecek planlarını gözden geçirmeyi düşüneceksiniz. Ancak, eğer bekarsanız, arkadaşınıza teslim olmak ve dışarı çıkmak size sürprizler getirebilir.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünden itibaren Yengeç burcuna geçen şans, bolluk, bereket, ilişki, aşk gezegeni Venüs, sizin kolektif temanızı hareketlendirecek. Topluluklara yönelik yapacağınızprojelerinde sevilip, sayılacak ve korunduğunuzu hissedeceksiniz. Arka planda yürüttüğünüz aile meselelerinde kadınlarla ilgili bir konu önemli hale gelir.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz insanın uçarılılıkları sizi hayli üzecek. Özel hayatınızdaki karmaşayı atlatabilmek için enerjinizi işinizde yoğunlaştırın. Zira işlerinize şu sıralar çok önem vermeniz gerekiyor. Bu çabalarınızın karşılığını en kısa zamanda alacaksınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Özgürlüğünüzün değerini daha fazla anladığınız bir gün olacak. Artık kısıtlanmak istemiyorsunuz. Hayatta her şeyi birine sorarak yapıyor olmak sizi rahatsız ediyor. Bir süre işlerinize odaklanın. Fırsatlarınız çoğalacaktır. Çok çalışın. Sonra bu konular kendiliğinden çözülecektir.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aslan; bugün iç dünyanın karışık olması; sessiz ve sakin bir gün geçirmek isteğini arttırabilir. Yorgun ve halsiz olsan da yapıcı tavırların gününün güzel geçmesini sağlayacaktır. Güzelliği, huzur ve barışı öncelikle içinde arayabileceğin, yaratıcı ve sanatsal yönlerine ağırlık verebileceğin, sevme ve sevilme konularında uyum ve denge bulduğun dönemdesin.

3 Temmuz 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 17' 48" R
Ay
Balık
06° 38' 07"
Merkür
Koç
18° 19' 12"
Venüs
Boğa
04° 38' 41"
Mars
Koç
02° 00' 17"
Jüpiter
Boğa
24° 38' 56"
Satürn
Balık
16° 49' 54"
Uranüs
Boğa
22° 31' 00"
Neptün
Balık
28° 59' 45"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 29"
Lilith
Başak
23° 39' 57"
True Node
Koç
15° 21' 58"
Son Güncelleme : 03/05/2024 09:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>