Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Sil Baştan Düzen Kuruyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Aralık 2022, Pazar

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 60%

Mevcut ilişkinin istediğin yönde ilerlemesi için daha aktif kararlar almaya başlaman gerekebilir. Partnerinin kararlarını onaylamak yerine kendi önerilerini de sunman büyük önem taşıyacak. Fikrini ucundan paylaşmak değil, önemli kararlarda ağırlığını koymak ilişkinin geleceği için önemli olacak.

Belli bir zamandır düşmüş olanhacminizi, yine orta seviyelere getirebileceksiniz. Bunda çabalarınız kadar, büyük iyimserliğinizin de payı var. İşleriniz bugünlerde yüzünüzü güldürecek.

Yeni ortaklıklar hakkında konuşmalar, görüşmeler yapabilirsin bugün. Sonrası için hazırlıklar yapman da olası. farklı ortamlara girmek veya yeni görevler ve yeni sorumluluklar alırken dikkati elden bırakmamalısın. Programını baştan düzgün yapmak sonucu istediğin gibi olmasını sağlayabilir çünkü.

Kendini muhabbet için uygun bir havada hissetmeyebilirsin bugün. O yüzden kendini zorlamaman en iyisi. Yalnız kalmak için sessiz ve sakin bir yer tercih edebilir, kendine göre bir gün geçirebilirsin. Kahve içerken kitabını okumak sana daha fazla enerji verebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlıklar konusunda bir şeyleri iki kere düşüneceğin bir gün olabilir bugün. Seni mutlu etmeyen veya seni öteleyen insanların niyetini sorgulaman olası. Karşındaki insanın düşüncelerini öğrenmek için iletişimde kalman daha önemli bir hale gelebilir.

4 Aralık 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslan burçları bugün maddi konulardan çok manevi mevzuların gündeminizde yer aldığı bir gün olacak. Ne yaparsanız yapın bugün her zamankinden daha pozitif olmaya özen gösterin. Her işin altında mutlaka kendinizi iyi hissettirecek bir yön bulabilirsiniz. Bu nedenle önemsiz görevlerin bile üstesinden gelirken eğlenceli yönünüze kulak verin.

4 Aralık 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dekoratif anlamda çeşitli değişikliklere başvuracaksın. Evinde vakit geçirdiğin alanların düzenlemesini sil baştan yapabilirsin. İletişim konusunda gerekli her türlü donanıma sahip olduğunu çevrene lanse edeceksin. Kendine oldukça bonkör davranacağı bir gün. Beğendiğin kıyafeti alabilir ya da cilt bakımına giderek kendini şımartmak isteyebilirsin.

4 Aralık 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yorgunluklardan doğan rahatsızlıklara çözüm dinlenmektir. Bedeninizi zorlamak yerine dinlenmeyi, gerekli önlemleri almayı denemelisiniz. Hayatınızın akışında olumsuz sürprizlerle karşılaşmamak için mola vermeyi seçin ve bunun sizi tembelleştirdiğini düşünmekten vazgeçin.

4 Aralık 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ziyaretler, hareket ve konuşmalar açısından verimli geçebilir. Hassasiyetlerinizi daha iyi anlatabilirsiniz.

4 Aralık 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Evlilik kararı almak ve bu tarz ilişkiyi ciddiye götürmek için gereken aksiyonları sağlamak için uygun bir gün. İş hayatınızda dikkatli olmanız gereken bir zamandasınız.

4 Aralık 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendini ifade etmek için yeni bir yol seçmek senin için iyi olabilir. Karşına başka fırsatların çıkmasını sağlayacak yeniliklerin içinde bulunmak isteyebilirsin. Yeteneklerini keşfederek ilerlemek senin için daha iyi olacak.

4 Aralık 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Uzak diyarlardan insanlar ve kültürler ilginizi çekebilir bugün. Bir arkadaşınız sizi saatlerce sohbet edebileceğiniz bir ya da daha fazla kişiyle tanıştırabilir. Hepsi sırayla sizde ilgi uyandıracak çeşitli konulara değinebilir ve bu durum önümüzdeki birkaç gün sık sık kitapçılara uğramanıza sebep olabilir. Zihniniz genellikle hızlı çalışır ancak bugün kesinlikle her zamankinden daha hızlı. Öğrendiklerinizin bir kısmını kendi yazılarınıza akıtmak isteyebilirsiniz. Görelim sizi!Doğru insanı bulmak için ne yapmalıyım?

4 Aralık 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün geç kalınmış bir kaprisle ortaya çıkıyorsunuz. Sevdiğiniz kişilerin sizi anlamasının mümkün olmadığı bir alanda, paslaşmalar yaşamanız sizi oldukça gerginleştiriyor. Son günlerde gereksiz detaylar canınızı sıkıyor.

4 Aralık 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızda her şey tıkır tıkır işliyor. Sorunlar, üzerine gittiğiniz anda neredeyse kendiliğinden çözülüveriyor. Maalesef gelecekte her anınız böyle olmayacağından, bugünlerin kıymetini bilin. Hiçbir ayak bağınızın olmamasını fırsat bilip, bu dönemde tüm zamanınızı ailenizle ve arkadaş çevrenizle geçirin. Onlarla olan bağlarınızın ne kadar güçlendiğini siz de hissedeceksiniz.

4 Aralık 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün ay 08:46’dan 14:37’ye kadar boşlukta olacak. Bu saatlerde yeni işlerle uğraştığınızda sonuçsuz kalacaktır. Önceden planladığınız ve yarım kalan işleri tamamlamak daha verimli bir süreç geçirmenizi sağlayacaktır. Aslında boşa zaman geçirmek için harika zamanlardır. Ay 14:37’den sonra boğa burcuna geçecek. Kariyer vehayatınız ön plana çıkabilir. İş hayatınızdaki konfor alanınızı sorgulayabilirsiniz.

4 Aralık 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Eğer izin verirseniz, romantik bir ilişkiyle sonuçlanacak bir arkadaşlığınız olacak. Bu ilişkinin sadece bir aşk macerası olduğunu düşünmeyin. Bu sizin yaşam boyu beraber olacağınız bir ilişki arkadaşı olabilir. İş yerinizde aldığınız övgüler başınızı döndürdüğü için olumsuz gelişmeleri göremiyorsunuz. Çevrenizdekilere biraz daha temkinli davranın. Ekonomik şikayetlerinizi en aza indirmeniz, kolay harcama alışkanlığınızı bırakmanızdan geçiyor. Sağlığınız için düzenli spor yapın

4 Aralık 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 37' 21" R
Ay
Yay
03° 55' 51"
Merkür
Koç
16° 00' 38"
Venüs
Koç
26° 10' 41"
Mars
Balık
26° 42' 20"
Jüpiter
Boğa
23° 02' 49"
Satürn
Balık
16° 13' 21"
Uranüs
Boğa
22° 07' 30"
Neptün
Balık
28° 47' 13"
Plüton
Kova
02° 05' 39"
Chiron
Koç
20° 26' 10"
Lilith
Başak
22° 54' 13"
True Node
Koç
15° 32' 27"
Son Güncelleme : 26/04/2024 12:05

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>