Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Özgüvenlisin Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Aralık 2022, Perşembe

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 80%

Bugün sevdiğin insandan biraz uzakta olmak kendi hayatın hakkında daha derin düşünmene sebep olabilir. Onunla birlikte zaman geçirmenin seni nasıl etkilediğini görerek ilerisi için yeni planlar yapabilirsin. Aşkta ne gibi etkiler görmek isteyeceğine karar vermen olası.

Eski gelenek ve görenekleri takip etmeniz gerektiğini düşünerek bugün kendinizi sınırlamamaya çalışın. Kendi yeni geleneklerinize başlamanın zamanının geldiğini anlayın. Şu anda sahip olduğunuz şey artık sizin için işe yaramıyor olmayabilir, bu nedenle şu anda mevcut olanla devam etmeniz konusunda kendinizi kısıtlamayın. Bu, yeni sınırlar çizmek ve yeni ufuklar keşfetmek için iyi bir zamandır.

İşlerin iyi gitmesi keyfini yerine getirebilir. Ama rehavete kapılmamalısın! Eğer ulaşmak istediğin bir hedef varsa bir şeyleri daha da sıkılaştırman gerekebilir. Daha mantıklı bir düzlemde çalışmaya devam etmen gerekecek.

Bugün enerjini yükseltmeye odaklanmalısın. Bunun için ne tükettiğine dikkat edebilir, bol bol su içebilir ve vitamin takviyesi alabilirsin. Tabii gün içerisinde molalar vermek veya günü erken bitirip uyku düzenine odaklanmak da iyi gelecek sana.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendini yeni ortamlarda bulabilirsin bugün. Ve bu durum kendiliğinden gelişebilir. Yeni insanlarla tanışıp vizyonunu geliştirme imkanı bulman da olası. Tanıştığın insanlar sayesinde yenifırsatları da gündeme gelebilir. Oldukça verimli geçebilir bugün senin için.

2 Aralık 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Yaratıcı ve romantik olarak bu sizin için yılın en güzel zamanlarından biri ama kendinizi kaptırmayın ve bitiremeyeceğiniz projelere ve zamana dayanamayacak ilişkilere başlamayın. Her şey ölçülü.

30 Kasım 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Unutkanlığının arttığını sürekli yüzünüze vuran kişilerin yaşadığı olayları sadece gülerek takip edeceksin. Tek yapabildiği özel hayatına dair konuşmak olan kişilerin yersiz çabalarını izlemek özgüvenini arttıracak. Eğer ilişkisi olmayan bir Aslan burcuysan, eski bir tanıdığın seninle iletişime geçmeye çalışabilir.

2 Aralık 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partnerinizle keyifli vakit geçirmek adına planlar yapabilirsiniz. Düşüncelerinizin karşı tarafta kabul görmediğini görünce modunuzu düşürmek yerine o kişiyi dinlemeyi tercih etmelisiniz. Sorunlar ya da aksaklıklar karşısında fevri kararlar almak yerine üzerinde daha iyi çalışmakta fayda var.

2 Aralık 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeteneklerinizi kullanmanız gereken olaylarla karşılaşabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde ertelemeler, sıkışmalar söz konusu olabilir. Sorunları çözmek zaman alabilir. Bazı durumları veya insanları olduğu gibi kabullenmeniz gereken zamanlardasınız. Akşam saatlerinde farklı programlar yapabilirsiniz. Enerjinizi boşaltmak size iyi gelecektir.

2 Aralık 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde garanticiliğe yöneldiğiniz yöneliyorsunuz. Bilinçli gelişmeyen durumlar bile sonunda iyi bir gelecek tasarlayacak olaylara dönüşmekte.

2 Aralık 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün duygularını uç noktalarda yaşayabilirsin. Aşırı tepkiler vermemeye dikkat etmelisin. Duygularının seni etkilemesine izin vermemelisin. Dikkatini başka şeylere yöneltmeye çalışmak mantıklı kalmana yardımcı olacak.

2 Aralık 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eğlenmek, meşru olarak bugün sizin için biraz para kazandırabilir. Gün, bir hobinizde veya eğlencenizde finansal kazanç sağlama potansiyeline ışık tutuyor. Beklentilerinizi yönetilebilir tutmak önemli olsa da, bu aynı zamanda yeni bir profesyonel yönün başlangıcı olabilir. Beklenen gelirlerin veya ödüllerin ne kadarının güvenilir bir şekilde kontrolünüz altında olduğu konusunda gerçekçi olun.

2 Aralık 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün enerjinizin sınırlarını kendiniz çizmelisiniz. Duygularınızı paylaşırken dikkatli olmalı ve çevrenizin sizi etkilemesine izin vermemelisiniz. Zihinsel enerjinizi çevrenize ispat edebileceğiniz önemli günlerinizden biri.

2 Aralık 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sakinliğiniz ve güveniniz, size doğal bir güç kaynağı sağlıyor. Enerji dolusunuz, hatta olumsuz olaylar bile sizin için pek sorun teşkil etmiyor. Kendinizi şüphelerin olmadığı bir hayata çekmişsiniz. Kendinizi özel bir şey için hazırlayın, çünkü etrafınızdakiler doğallığınızdan büyülenecek. Yeni projeleri hayata geçirmek istiyorsanız, fazlasıyla destek göreceksiniz.

2 Aralık 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk, uzak akraba konularıyla ilgili güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Aşk, çocuk, hobilerinizden dolayı seyahat edebilir, eğitim konularıyla ilgilenebilirsiniz. Çalışma hayatı ve sağlığınızla ilgili ise bazı sorunlar gerçekleşebilir.

2 Aralık 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yakın çevrenizden birine karşı duygularınız her an aşka dönüşebilir. Kendinizi kaptırmaktan korkuyorsunuz, fakat bu, güzel bir birlikteliğin başlangıcı olacak. Gerçekleşmesini çok istediğiniz bir hayaliniz var. Ne yazık ki gerçekleşmesi sadece size bağlı değil. Hayalinizin gerçekleşmesi için uzun bir süre beklemeniz gerekebilir. Fatura ödemelerinizin tarihlerini tekrar gözden geçirirseniz cezalı ödemelerden kurtulabilirsiniz. Bacaklarınızı güçlendirmek için yürüyüş yapmanız gerekiyor

2 Aralık 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 10' 47" R
Ay
Akrep
28° 11' 38"
Merkür
Koç
15° 59' 15"
Venüs
Koç
25° 37' 02"
Mars
Balık
26° 21' 15"
Jüpiter
Boğa
22° 56' 30"
Satürn
Balık
16° 10' 49"
Uranüs
Boğa
22° 05' 57"
Neptün
Balık
28° 46' 22"
Plüton
Kova
02° 05' 34"
Chiron
Koç
20° 24' 37"
Lilith
Başak
22° 51' 11"
True Node
Koç
15° 33' 52"
Son Güncelleme : 26/04/2024 01:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>