Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Tek Başınasın Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Kasım 2022, Cumartesi

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 60%

Kalbini yoran kişilerden uzaklaşmak için iyi bir gün. Aşkta biraz geri çekilebilir, olan biteni biraz uzaktan izleyebilirsin. Kendini zorlamaman en iyisi. Aşkı biraz kendi haline bırakmayı deneyebilirsin.

İsteklerinize ulaşmak için sabırsız tutum ve davranışlar içerisinde olacağınız bir gündesiniz. Sabırsızlığınız insanlarla uyumunuzu aksatacak ve sizi aşırı tepki veren bir kişiliğe sokacak. Zihinsel olarak son derece aktifsiniz.

Parana sahip çıkman gereken bir gün olacak. Çevrende senden borç isteyenler olabilir. Veya sen de biraz para harcamaya açık olabilirsin. Ancak kendi bütçeni zorlamamak için dikkatli davranman önem gerektirebilir.

Dinlenmek önemli bir konu haline gelebilir bugün. Eğer enerjin oldukça düşükse bu dinlenmen gerektiğini gösterir. Kendine dikkat etmek ve fazla yorulmamak bugün önemli bir konu haline gelebilir. Bu süreçte vitamin takviyelerine de başvurabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yeni insanlarla tanışmaya daha açık olabilirsin. Bu güzel enerjiyi iyi değerlendirmen gerekecek. Daha fazla sosyalleşmen gerekebilir. Biraz harekete geçmen iyi olabilir. Canını sıkan insanlardan uzaklaşıp sana iyi gelen kişilere zaman ayırman gerekecek.

26 Kasım 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Dün değer verdiğiniz şeylerin yarın değer verdiğiniz şeyler olması pek olası değildir, bu yüzden sahip olduğunuz şeylerden ve alıştığınız insanlardan asla vazgeçemeyeceğinizi düşünmeyin. Değişim havada, ilerlemek için büyük şansınızı beraberinde getiriyor.

26 Kasım 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

En zor zamanlardan bile alnının akıyla çıkmayı başaran mücadeleci yapın kimsenin sözünü dinlemeyecek. Kendi ayaklarının üzerinde durmayı başarabileceksin. Çevrene karşı analizci bir tutum sergilemen seni onlardan biraz uzak tutsa da seni tanıyanlara bu şekilde çok yol gösterdiğin olduğunu biliyorsun.

26 Kasım 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal medyadaki paylaşımlarınızda hedef kitlenizi de göz önünde bulundurmalısınız. Mevcut imkanlarınızı sadece sizin isteğiniz doğrultuda kullanmak sizi yalnız bırakabilir. İnsan tanımak, tanıdıklarınızla yola devam etmek için işbirliğine ve geri dönüşlere sıcak bakmalısınız.

26 Kasım 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında harcamalarda, parasal işlerde daha dikkatli olun. Öğle sonrasında ziyaretler ve hareketlilik dikkat çekmekte.

26 Kasım 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni bir çevre edinmek istiyorsanız ve yine aşk açısından verimli bir sürece girmek istiyorsanız uygun bir dönemdesiniz. ilişkilerinizi güzelleştirme imkanı bulabilirsiniz.

26 Kasım 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Günün sonu kavga ve çatışma getirebilir. Her açıdan sana karşı çıkmaya çalışan insanlar çevreni sarabilir. Günlük rutinini zorlaştıracak veya bazı şeylerini engelleyecek ciddi meseleler gündeme gelebilir. İnsanlar oldukça inatçı ve kimsenin geri adım atmaması söz konusu. Ne olursa olsun, harekete geçip tepkilerini yansıtmalısın. Olaylı bir gün olacak.

26 Kasım 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu an aran gizli mücevher tam olarak sizsiniz! Sizde bunu fark edenlere karşı son derece sevecen ve özverili olmaya yatkınsınız. Geri çekilmek ve saklanmak için hiçbir sebep yok. Asil duruşunuzu devam ettirin ve yeteneklerinizi sergileyin. Huzurlu, büyüleyici doğanız parlıyor ve içinizdeki eşsiz nitelikleri yayıyorsunuz. Bugün sohbetinizi kim paylaşıyorsa çok şanslı. Bu kişinin size layık olduğundan emin olun.

26 Kasım 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün bulunduğunuz ortamlarda kendinizi savunma ihtiyacı içindesiniz. Güzel konuşmalarınızla çevrenizi etkileyecek ve zıt fikirlere karşı güzel bir konuşma yapacaksınız. Kendinizi anlatma çabası içindesiniz.

26 Kasım 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne kadar cazip gelse de, gereğinden fazlaüstlenmeyin. Onun yerine sizin için önemli meselelere odaklanın. Aksi takdirde bunalabilirsiniz. Yeni bir şeyi ele almaya karar verdiyseniz, açık olun ve başkalarını size yardımcı olmaya davet edin. Enerjinizi bu şekilde odaklarsanız ve doğrudan sizi ilgilendirmeyen sorunların ilginizi dağıtmasına izin vermezseniz başarıya ulaşma olasılığınız daha yüksek olacaktır.

26 Kasım 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün çalışma hayatı, yanınızda çalışanlar, gündelik işler, sağlık ya da evcil hayvanınızla ilgilenebilirsiniz. Partner ya da ortakla kalıcı kararlar alabilirsiniz.

26 Kasım 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızın geleceğiyle ilgili taşıdığınız endişeler ve şüpheler üzerinde çok duruyorsunuz. Konuları bu kadar abartmayın. Birbirinize duyduğunuz sevgi ve güven, her güçlüğü, endişeyi yok edecek kadar kuvvetli. İş hayatınız biraz yorucu, ama mutlu bir ortam içinde olduğunuz için buna çok aldırmıyorsunuz. Fedakarca çalışmalarınızın karşılığını alabilmeniz için, biraz daha istekli olmanız gerekiyor. Harcamalarınızda tasarruf yaparak bütçenizi dengeleyebilirsiniz.

26 Kasım 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 34' 44" R
Ay
Koç
10° 53' 31"
Merkür
Koç
19° 52' 22"
Venüs
Boğa
07° 32' 40"
Mars
Koç
03° 48' 55"
Jüpiter
Boğa
25° 12' 03"
Satürn
Balık
17° 01' 41"
Uranüs
Boğa
22° 39' 08"
Neptün
Balık
29° 03' 49"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 57' 17"
Lilith
Başak
23° 55' 37"
True Node
Koç
15° 24' 45"
Son Güncelleme : 05/05/2024 17:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>