Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
İletişimsel Problemlere Dikkat! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Kasım 2022, Cuma

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 90%

Hoşlandığın birisi varsa ona bu hisleri senin söylemen gerekecek. Karşı tarafın kendi başına bir şeyleri fark etmesi zor olabilir. Fark etse bile senin bir adım atmayışın karşı tarafı caydırabilir. O yüzden en iyisi senin bir şeyler yapman.

Temponuz ve verimli çalışmanız, bu beklentilerinizin bir kısmının gerçekleşmesine yardımcı olacak. İş yaşamınızda mütevazi olduğunuz söylenemez. İddialı beklentileriniz var.

Çevrendekilere yakınmak yerine bunun için bir şeyler yapman gerekecek. Kolları sıvama zamanı. Eğer önünde para kazanmak için iyi bir fırsat yoksa bile bu konuda kendini sınamalı ve yeni projelere odaklanmalısın.

Hareketli bir gün geçirmen sana iyi gelebilir. Enerjini fiziksel konulara yönlendirmen gerekecek. Yürüme mesafesindeki yerlere araçsız gitmek gibi detaylar da sana iyi gelebilir. Nerede hareket, orada bereket ne demek, kendin deneyimleyebilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün fikirlerini insanlarla paylaşmaktan çekinmemelisin. Zira söyleyeceğin her şeyin önemli bir noktası olabilir. Çevrendeki insanlarla daha sağlıklı iletişimler kurmak için bugün daha şanslı olacaksın. O yüzden içine kapanmaman en iyisi bugün.

25 Kasım 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslan burçları bugün kendinizi, isteklerinizi ve hayallerinizi dinlediğiniz onları gerçekleştirmek için adım attığınız bir gün olacak. Olaylara uzaktan bakmak yerine içine girerek başrol olacağınız bir gün sizleri bekliyor. Her şey planladığınız gibi gitmezse üzülüp cesaretinizi kırmak yerine yeni çözümler üretebileceğinizi unutmayın.

25 Kasım 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Anlaşamadığını düşündüğün bir arkadaşına soğuk tavırlar gösterebilirsin. Bu durum bir yüzleşmeye de sebep olabilir. Bugün iletişim konusu çıkmaza girebilir. Özellikle müşteri odaklı bir işte çalışıyorsan, karşı tarafı ikna etmekte zorlanabilirsin. Hatta ve hatta insanların çoğunun dinlemekten ne kadar uzaklaştığını fark edeceksin.

25 Kasım 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Harcama dengenizi kontrol altına almak isteyebilirsiniz. Başkalarının yaşam tarzıyla sizinki arasında farklılılar olabilir. Kendinizi yetersiz ya da eksik görmek, bunun üstüne çıkmaya çalışmak yerine herkesin hayattan beklentilerinin farklı olduğunu düşünmelisiniz.

25 Kasım 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeteneklerinizi kullanmanız gereken olaylarla karşılaşabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde ertelemeler, sıkışmalar söz konusu olabilir. Sorunları çözmek zaman alabilir. Bazı durumları veya insanları olduğu gibi kabullenmeniz gereken zamanlardasınız. Akşam saatlerinde farklı programlar yapabilirsiniz. Enerjinizi boşaltmak size iyi gelecektir.

25 Kasım 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kararlı ve iradeli olmanız taktir toplayacak. Zahmetli işleri başkaları ile yapma fikrine sıcak bakarsanız işlerinizi kolaylaşır ve yardım tekliflerini kabul ederek akışta kalabilirsiniz.

25 Kasım 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kelimeleri kullanışına dair olan yeteneğin bu kez ön planda ve arkadaşların anlattığın şakalardan, hikayelerinden büyülenebilir. Bunu saçmasapan bir hünermiş gibi düşünüp küçümseme; çünkü konuşmak üzerine gerçek bir yeteneğin var. Amatörlere sahnede yer veren komedi kulüplerini bir dene veya hikayeler yazmayı dene.

25 Kasım 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile geçmişinize nasıl uyduğunuzu bilmek şimdi sizin için temel olabilir. Ölümün çok ötesine uzanan bağlantılardan özellikle etkilenmiş olabilirsiniz. Neyse ki, geçmişte takılıp kalmaktan da kaçınabilirsiniz. Bugün, ailenizin devam eden hikâyesinin bu bölümünü sizin yazmanız için size meydan okuyor. Köklerinizi seçemezsiniz, ancak nasıl büyümeye devam edeceğinize karar verebilirsiniz. Yaratıcılığınızın, sizi ileriye götürmesi için bu benzersiz etki karışımıyla kaynaşmasına izin verin.

25 Kasım 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gizli aşklar konusunda temkinli olmalı ve geçici duygulardan uzak kalmalısınız. Bilgilerinizi karşı tarafla paylaşacağınız ve farklı konuşmalar içinde olacağınız bugünde, yeniliğe açıksınız ama hatalar da yapabilirsiniz.

25 Kasım 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda şu sıralar her şey yolunda. Sevdiğiniz işlere daha fazla zaman ayırabilirsiniz, ancak asıl hedefinizden uzaklaşmayın. Aile içi ilişkiler şu sıralar iyi gidiyor – siz dahil! Sevdiklerinizle aranızdaki fikir ayrılıklarını yeniden masaya yatırabilir, sorunları kolayca çözümleyebilir ve sonuçta kendinizden çok memnun kalabilirsiniz. Yine de, ilerideki zorlu günlere hazır olmak için sağlık cephesinde gerekli önleyici tedbirleri almayı unutmayın.

25 Kasım 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün aşk, çocuk, tatil, borsa, sanat, flörtlerle ilgili güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Sosyal çevrenizle duygusal bir gerginlik gerçekleşebilir. Tatil, sanat, flört, aşk, hobi, çocuktan dolayı çok para harcayabilirsiniz.

25 Kasım 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin geçmişte yaptığı hataları affetmediğiniz sürece mutlu olmanız zor. Sorunlarınızı çökmekte ilk adım, geçmişi unutmak olacak. Bu günlerde alçak gönüllü olmanız gerekiyor. Görüştüğünüz bazıilişkilerinizin üzerlerinde beklediğiniz etkiyi fazlasıyla göstermiş görünüyorsunuz. Maddi konularda aldığınız kararlar düzgün bir şekilde ilerliyor, fakat ödemelerde gecikme olabilir. Kiloların sebebi, abur cubur yiyecekler. Bunlardan vazgeçmediğiniz sürece kilo almanız sürecek

25 Kasım 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 14' 30" R
Ay
Başak
14° 39' 11"
Merkür
Koç
17° 19' 29"
Venüs
Koç
18° 06' 18"
Mars
Balık
21° 38' 26"
Jüpiter
Boğa
21° 32' 21"
Satürn
Balık
15° 35' 52"
Uranüs
Boğa
21° 45' 37"
Neptün
Balık
28° 34' 28"
Plüton
Kova
02° 03' 52"
Chiron
Koç
20° 03' 26"
Lilith
Başak
22° 10' 39"
True Node
Koç
15° 37' 13"
Son Güncelleme : 19/04/2024 22:56

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>