Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Kendine Odaklanıyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Kasım 2022, Cumartesi

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 100%

Kalbini kıran şeyler gözünde daha çok büyüyebilir bugün. Sürekli olarak sana karşı hareket edildiğini düşünebilirsin. Var olan ve can sıkan konular gözünde çok daha büyüyebilir. Bu tür negatifliklerle başa çıkmak için önce kendi zihnini boşaltman gerekecek.

Bir şey veya birileri sizi büyük bir hamle yapmaya zorluyor olabilir. Bu hamleyi doğru yöne yaptığınızdan ve gücün rakamların altında yattığını unutmayın. Fethetmek için bir olmalıyız! Kendi aralarında kavga eden insan gruplarını tutmak, ağır basan bazı sorunları daha da kötüleştirir. Anahtar, birbirinizin farklılıklarını kabul etmek ve hepinizi etkileyen daha büyük konularda birlikte çalışmak olacaktır.

Para harcama konularında ani davranmaman gerekebilir. Duygusallıkla yapacağın masraflar ileride seni zorlayabilir. Bu tür durumların önüne geçmek için planlı ve programlı bir biçimde, bütçeni gözeterek hareket etmen gerekecek.

Zihnin çok dolu olabilir bugün. Bir şeylere odaklanmakta zorluk çekebilirsin. Ayrıca bazı olaylara duygusal tepkiler vermen de olası. Bu tür konuları aşabilmek için kendince biraz zaman geçirmeye ve dinlenmeye ihtiyaç duyabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazen bir şeyleri koyvermek gerekir. Bugün bir şeyleri kendi haline bırakmalısın. Zihnini de bedenini de dinlendirmek önemli olabilir. Sakin bir gün geçirmek ve dinlenmek her şeyden önce gelebilir senin için.

19 Kasım 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Geçmişte verdiğiniz sözlere ve taahhütlere bağlı kalıyorsunuz çünkü bu, yerine getirmenin tek yolu. Doğru yolda kalmak için öncelik vermelisiniz. Sosyal hayat bir süreliğine ikinci plana atılacak ama bu, yapmaya değer bir fedakârlık.

19 Kasım 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Prensiplerinin yakın dostların tarafından ihlal edilmesi hoşuna gitmeyebilir. Kendince bu konuda önlemler alabilirsin. İlişkisi olmayan bir Aslan burcuysan, gün içerisinde tanışacağın kişi seninle tekrar görüşmek isteyebilir. Gün sonunda yalnız kalmak isteyebilirsin. Artık, daha fazla kendine odaklanıp, yeni şeyler keşfetmeye hazırsın.

19 Kasım 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı alışkanlıklarınızın ya da tavırlarınızın size zarar verdiğini kabul etmelisiniz. Bu kabul süreci hem içsel olarak hem de günlük yaşantıda kendinizi daha zinde hissetmenizin önünü açacaktır. Eski gündemlerin yeniden doğmasına karşı göstereceğiniz tutumları değiştirin, dersinizi alın ve bu konuları kesin olarak kapatın.

19 Kasım 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında harcamalarda, parasal işlerde daha dikkatli olun. Öğle sonrasında ziyaretler ve hareketlilik dikkat çekmekte.

19 Kasım 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Daha çok kişisel istek ve başarılarınızla ön planda olacağınız bugünlerde daha uygun ve sizi daha mutlu edecekimkanları ile de karşılaşabilirsiniz.

19 Kasım 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün her şeyi idare etmekte zorlanabilirsiniz çünkü aklınız tam anlamıyla çözüme ulaştıramadan bir sorundan diğerine atlıyor. Bugün çözüm bulmak için uygun bir gün değil. Araştırma yapıp sorular sormak ve bulguları toparlamak sizin için çok daha iyi olacaktır. İletişim kanallarınızı açık tutun ve herhangi birinden aldığınız cevapları nihai addetmeyin. İşleri aktif ve yüzeysel tutarak pek çok şey başarabilirsiniz.

19 Kasım 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eğlenmek şu anda biraz karmaşık olabilir. Zevklerinizin gerçekte olduğundan daha entelektüel olması gerektiğini düşündüğünüz için utanmış olsanız bile, size neyin zevk verdiğini detaylı tanımanız gerekebilir. Gerçek arzularınızı kucaklayacak öz-değere sahip olmak, aslında sizi nefret edenleri kazanacak kadar karizmatik yapabilir. Ayrıca, öyle olsun ya da olmasın, iyi vakit geçirirken muhtemelen yargıları fark etmeyeceksiniz!

19 Kasım 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Üstün nitelikli kişilerden hoşlandığınız için, bugün görüştüğünüz kişilerin farklı yönleri dikkatinizi çekecektir. Yakın dostlarınızla yapacağınız telefon konuşmaları sayesinde, enerjiniz daha da olumlu etkilenecektir.

19 Kasım 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görünürde hiçbir neden yokken işleriniz durmaya başladı. Her ne kadar planlarınızın değişmesinden hoşlanmasanız ve programa sadık kalmak isteseniz de, önünüzdeki engelin etrafından dolaşarak ilerlemeye çalışmalısınız, yoksa tüm enerjiniz engeli imha etme çabalarıyla ziyan olacak. Hedefinizi ulaşmanız biraz daha uzun sürebilir, ama bunu yaparken çok daha değerli deneyimler kazanacaksınız.

19 Kasım 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün para ve kazançlar ön plana çıkabilir. Çalışma hayatınızdakilerin de desteğiyle maddi kazançlarınızı güçlendirebilirsiniz. Öğleden sonra; yakın çevre, kardeşler, eğitim, seyahat konuları ön plana çıkabilir. Aşk, çocuk, flört, tatil, hobi, borsayla ilgili güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz.

19 Kasım 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızla ilgili bazı önemli problemleri çözmenin huzurunu yaşıyorsunuz. Önümüzdeki günler sizin için stressiz ve sakin geçecek. Uzun zamandır böyle huzurlu bir ortama ihtiyacınız vardı. İş çevresinde memnuniyet verici yenilikler olabilir. Görevleriniz yüzünden tatilinizi ertelemek zorunda kalabilirsiniz. Yapmanız gereken ve sizi düşündüren bazı borçlarınız varsa onlarla ilgili ferahlatıcı gelişmeler olabilir. Son günlerde aldığınız kilolarınızı önemsemiyorsunuz.

19 Kasım 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 26' 11" R
Ay
Akrep
18° 39' 24" R
Merkür
Koç
15° 59' 14"
Venüs
Koç
24° 40' 33"
Mars
Balık
25° 45' 50"
Jüpiter
Boğa
22° 45' 54"
Satürn
Balık
16° 06' 34"
Uranüs
Boğa
22° 03' 23"
Neptün
Balık
28° 44' 54"
Plüton
Kova
02° 05' 25"
Chiron
Koç
20° 21' 58"
Lilith
Başak
22° 46' 06"
True Node
Koç
15° 35' 59"
Son Güncelleme : 25/04/2024 06:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>