Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Düşüncelisin Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Kasım 2022, Perşembe

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 70%

Aşk konusunda nerede ne söylemen gerektiğini bilmen önemli olabilir. Doğru zamanda doğru şekilde konuşman gerekecek. Aksi takdirde sahip olduğun özellik dürüstlükten çıkıp densizliğe girebilir. Aman dikkat!

Kişilik çatışmaları özellikleilişkilerinde kaçınılmaz. Bunu kabullenmeniz gerekiyor. Ortak noktalarda birleşebilme güçlüğü, sizi işlerin böyle gitmeyeceği sonucuna vardırmamalı.

İş ve para konularında sağlam kararlar alıp ona göre hareket etme zamanı. Eğer kararlarını birplanına dayandırırsan seni hiçbir şey tutamaz. O yüzden bugün daha keyifli bir biçimde yol kat edebilirsin parasal konularda.

Bugün ne zihnen ne de bedenen seni zorlayan bir şey olmayacak gibi. Kendini değişen havalara hazırlayıp soğuktan korunduğun sürece bir şeyler sana dokunamaz gibi. Daha sağlıklı olduğunu hissederek güne odaklanmak bütün enerjine yansıyacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gönül meselelerinde şansın dönebilir. Ancak yine de her şeyi tadında bırakmakta fayda var. Bir şeylere karşı aşırı ve hızlı bir heves üretmek yerine ayakların yere basar şekilde hareket etmelisin. Kalbine kanat taksan uçacak ancak şu an için sakin hareket etmen en iyisi.

17 Kasım 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Hem özel hayatınızda hem de kariyerinizde nadiren bu kadar popüler oldunuz ve eğer akıllıysanız, bundan en iyi şekilde yararlanacaksınız. Çok yakında daha zorlu bir aşama başlayacak, bu yüzden elinizden geldiğince eğlenin ve başkalarının da eğlenmesine yardımcı olun.

17 Kasım 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mesleğin ile ilgili soru işaretleri kafanı karıştırabilir. Hangi yöne ilerleyeceğin konusunda derin düşüncelere dalacaksın. Bugün akşamüzeri bir araya geleceğin arkadaşınla birlikte önemli kararlar alabilirsin. Son zamanlarda mide sorunlarıyla baş etmekte zorlanıyorsan, profesyonel yardım almanda fayda var.

17 Kasım 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yatırımlarınız ve çalışmalarınız konusunda şanslı bir gün olabilir. Yapacağınız görüşmeler birkaç adım daha ileri gitmenizi, maddi olarak rahat etmenizi sağlayacak gelişmeler getirebilir. Arkadaşlarınızla fikir ayrılığına düştüğünüz noktada empati ve saygıyı elden bırakmamalısınız.

17 Kasım 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek beklentilerinizle ilgili yeni sorumluluklar alabilirsiniz. İşlerinizi toparlamak için başkalarından yardım alabilirsiniz. Gün içinde arkadaşlarınıza da zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Hobilerinizle ilgili hedeflerinizi gerçekleştirmek için planlar yapabilirsiniz. Değişiklikler sizi rahatsız edebilir. Mücadele içinde olmak sizi daha zor durumlara sokabilir.

17 Kasım 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zekice ve eylem odaklı davranmanız çok önemli. Planlama yapmaktan ziyada bir yandan hareket ederken bir yandan düşünmeniz gerekebilir.

17 Kasım 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yeni arkadaşlar edinebilir ve onları tüm hayatınız boyunca tanıyormuş gibi hissedebilirsiniz. Aranızdaki akıp giden iletişim sayesinde kısa zamanda sıkı bağlar kurabilirsiniz. Ancak bu aralar kimseye çok fazla bağlanmamaya özen gösterin. Aynı anda çok fazla işe girişip kendinizi yıpratabileceğiniz gibi zihinsel durumunuz da bazı şeylerin ayrımını yapmaya müsait değil. İsimleri ve telefon numaralarını not edin, tüm olasılıkları gözden geçirin ve her şeyi yerli yerine oturtmayı sonraya bırakın.

17 Kasım 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Evde şu an duygusal olarak ağır bir atmosferden kaçma havasında olabilirsiniz. Muhtemelen biraz eğlenmeye de hazırsınız! Dikkatinizin dağılmasını takdir edecek tek kişinin siz olmadığını düşünün. Buna hazırsanız, aile üyelerinizi veya oda arkadaşlarınızı dahil etmenin bir yolunu bulmak, dinamiğinize hoş bir değişiklik getirebilir. Farklı alanlarda bağlantı kurmak bakış açınızı tazeleyebilir ve yeni olasılıkları görmenize yardımcı olabilir.

17 Kasım 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularda istediğiniz gelişme, arkadaş organizasyonlarına bağlı olarak değişim gösteriyor; bu da motivasyon açısından çok daha olumlu oluyor. Sınırlı hareket ettiğiniz zaman, kendinizi kısıtlanmış hissediyorsunuz.

17 Kasım 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sizi uğraştıracak bazı sıkıntılarla karşılaşacaksınız. Birileri sizin aleyhinize hareket ediyor veya sırf varlığıyla bile sizi rahatsız ediyor olabilir. Ama siz karşılık vermediğiniz sürece, bu gibi anlık engeller hayatınızı ne derece etkileyebilir?

17 Kasım 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün para ve kazançlar ön plana çıkabilir. Kariyerinizde ki ani değişimlerle kazançlarınız artabilir. Aşk, çocuk, borsa, hobi, eğlenceden dolayı harcamalarınız artabilir. Venüs ve Merkür yay burcuna geçiyor. 3 hafta boyunca; aşk, çocuk, eğlence, borsa, tatil konularında şanslar sizinle olacak. Aşk fırsatları kapınızı çalacak.

17 Kasım 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle uzun dönemli bir yaşama hazırsınız, fakat bu kararı açıklamadan önce kendinize biraz zaman tanıyın. Çözemediğiniz çelişkileri değerlendirip, yolunuzun doğru olup olmadığını saptamanız gerekiyor. İşinizde sözle takdir ediliyorsunuz, ama işteki başarınızın parasal karşılığından pek memnun sayılmazsınız. Uzun zamandır beklediğiniz ve ödemeleri geciken paraların size dönüşleriyle keyif keyfiniz yerine gelecek. Diyetinize eski özeni göstermiyorsunuz

17 Kasım 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 40' 42" R
Ay
Başak
19° 55' 39"
Merkür
Koç
17° 07' 32"
Venüs
Koç
18° 39' 24"
Mars
Balık
21° 59' 13"
Jüpiter
Boğa
21° 38' 29"
Satürn
Balık
15° 38' 30"
Uranüs
Boğa
21° 47' 05"
Neptün
Balık
28° 35' 22"
Plüton
Kova
02° 04' 02"
Chiron
Koç
20° 05' 00"
Lilith
Başak
22° 13' 37"
True Node
Koç
15° 37' 47"
Son Güncelleme : 20/04/2024 09:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>