Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
İnatçı Davranmamalısın Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Kasım 2022, Çarşamba

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 90%

Sevdiğin kişinin neler düşündüğünü anlaman gerekebilir. O kişinin önceliklerini, hislerini ve düşüncelerini göz ardı etmemen en iyisi. Aşkta bir şeylerin karşılıklı olduğunu da kendine hatırlatman gerekecek.

Bugün, astrolojik açıdan son derece berrak ve önemli bir gün. Sizin için bugün öncü ruhunuzu onaylama günü olabilir. Yeninin ve tuhaflığın şampiyonu olun. Altın bir şansın kapıda olabileceği bir fırsat penceresi açılıyor. Çatışan güçler aslında birlikte iyi çalışabiliyor gibi görünebilir. Yeni bilgi ve haberlerin eski geleneklerle birlikte dengelendiğini unutmayın. Anahtar bu iki ilkenin bütünleşmesidir.

Bugünortamlarında canını sıkan şeylerle yüzleşmek isterken karşı tarafın neler düşündüğünü de gözden geçirmen gerekecek. Bol bol empati yapman gerekebilir. İş ve para konularında bir karar alınacaksa herkesi düşünmen gerekebilir. Bunun için de acele etmemeyi öğrenmen gerekecek.

Açık havada zaman geçirmek, bol bol sıvı tüketmek ve günü erken bitirip uyuyabilmek... Her ne kadar gözünde büyüse de bugün bunlara öncelik vermen sağlık açısından kendini daha iyi hissetmene vesile olabilir. Enerjini toplayıp daha rahat bir ruh haline sahip olmak için bunlara odaklanmalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eleştiri kaldırabilmeyi öğrenmen gerekebilir bugün. Sana gelen sözleri kişisel bir saldırı olarak görmek yerine bunlardan ders çıkarmaya odaklanabilirsin. Her söylenene ani tepkiyle yaklaşmak sana iyi gelmeyebilir.

16 Kasım 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ne yapılması gerektiği ve bunun ne kadar zaman ve çaba gerektireceği konusunda hiçbir yanılsama içinde değilsiniz. Ama sorun değil çünkü Zodyak'ın sabit burçlarından biri olarak bir projeye kendinizi adadığınızda sonuna kadar gidersiniz. Bugün kazan ya da bat günü!

16 Kasım 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Senin için sürpriz ve beklenmedik gelişmeler barındıran bir gün. Bugün aniden kısa mesafeli bir seyahat gerçekleştirmen gerekebilir. Aile bireyleri ile ilişkilerin hassas bir dengedeyse bu konuda çok fazla inatçı davranmamanda fayda var. Eğer sanatla ilgilenen bir Aslan burcuysan, gün içerisinde katılacağın davette tanışacağın kişiler bir projeye ortak olmanı isteyebilirler.

16 Kasım 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Başarılı insanların yanında olmak, onlarla birlikte yol almak sizin de ivmenizi yükseltiyor. Hayatta hiçbir şeyin tesadüf olmadığını herkese gösterebilirsiniz. Parasal konularda şanslı ve sevindirici gelişmeler yakalayabilirsiniz.

16 Kasım 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek yönünde yeni başlangıçlar yapmak için adım atabilirsiniz. İşlerinizde bazı aksaklıklar ortaya çıkabilir. Aşk hayatınızda mücadele edeceğiniz konular sizi değişime sürükleyebilir. Kendinizi zorlanmış hissedebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda arkadaşlarınızdan destek alabilirsiniz. Duygusal olarak kendinizi sıkılmış hissedebilirsiniz.

16 Kasım 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kendinizi temiz başlangıçlara hazırlayabilirsiniz. Uzun zamandır yapmak istediklerinizi düşünebilir, onları hayatınızda yaşamak için uygun adımları başlatabilirsiniz.

16 Kasım 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Deneyin. Olmazsa bugün bir daha deneyin. Başarısızlık hissi o kadar kötü ki, tekrar küçük düşmeyi göze almak yerine başınızı kuma gömmeyi yeğleyebilirsiniz. Ancak eğer başarmak sizin için yeterince önemliyse, utancı ve korkuyu yenmelisiniz. Özellikle önemli hedefler söz konusu olduğunda çoğunlukla defalarca denemek gerekir. Kendinizden umudu kesmeyin. Hedefleriniz bütün bu çabalara değer.

16 Kasım 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ailenizden alacağınız maddi destek, çevrenizdekilerin kıskanç tepkilerine neden olabilir. Özellikle sizin ev içi durumunuz onlarınkinden daha rahat görünüyorsa, ne kadar zorlandıklarını anlayamadığınızı düşünebilirler. Belki işler sizin tarafınızda da o kadar basit değildir! Fiziksel ihtiyaçlarınız karşılansa bile, bu duygusal olarak tamamen tatmin olduğunuz anlamına gelmez. Başkalarını acınıza empati duymaya ikna edemeyebilirsiniz, ancak onların tüm hikayeyi bilmediklerini fark edebilirsiniz.

16 Kasım 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal konularda kafanız her an karışabilir. İstekleriniz ve hayalleriniz arasında istediğiniz köprüleri kurmakta zorlanabilirsiniz. Bugün düşüncelerinizle ilgili uluorta konuşmayın. Çünkü sizi yanlış yönlendirebilirler.

16 Kasım 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşılaştığınız günlük sorunlar pek azalacak gibi görünmüyor. Dayanıklı olun ve önemli noktayı gösteren doğru bakış açısını yeniden kazanmaya bakın, aksi takdirde sürekli bir başarısızlık hissi duyabilirsiniz. Dikkatle ölçüp biçin, gerçekten hangi hedeflere ulaşmak istediğinizi ve hangilerini göz ardı etmeniz gerektiğini düşünün. Bunu başarabilirseniz, çözümlerin çok daha kolay geleceğini göreceksiniz.

16 Kasım 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Genellikle konsantrasyon seviyeniz son derece yüksek. Fakat bugün, bu seviyeyi tutturamayabilirsiniz. Önemli konulara ya da detaylara odaklanmakta zorluk yaşayabilirsiniz. Hatta geçmişte kalmış hayal kırıklıklarına aklınız kayabilir. Her şeye bir ara verip bu anıların niçin bilinç düzeyinize yeniden sıçradığını anlamaya çalışmak isteyebilirsiniz. Bu anılardan kurtulmak konsantrasyonunuzu geri kazanmanızı sağlayabilir.Maddi durumum nasıl olacak?

16 Kasım 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Başarısız biten bir ilişkiyi tekrar alevlendirme olanağıyla karşı karşıyasınız. Eski kötü alışkanlıklarınızı tekrarlamaya dikkat edin. Düşüncelerinizde olumlu olmaya ihtiyacınız var. Aynı konuda çalışmak zorunda olduğunuz insanlarla aranızdaki gerilimleri bir an önce yok etmelisiniz. Bugün aradaki buzları eritmek için yeni adımlar atılabilir. Parasızlık çektiğiniz söylenemez. Ama yine de denkleştirerek yaşıyorsunuz. Egzersiz yaparak metabolizmanızı hızlandırın.

16 Kasım 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 33' 29" R
Ay
Akrep
20° 12' 33" R
Merkür
Koç
15° 59' 02"
Venüs
Koç
24° 49' 47"
Mars
Balık
25° 51' 38"
Jüpiter
Boğa
22° 47' 38"
Satürn
Balık
16° 07' 16"
Uranüs
Boğa
22° 03' 48"
Neptün
Balık
28° 45' 09"
Plüton
Kova
02° 05' 27"
Chiron
Koç
20° 22' 24"
Lilith
Başak
22° 46' 56"
True Node
Koç
15° 35' 40"
Son Güncelleme : 25/04/2024 09:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>