Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Ağırlıklardan Kurtuluyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Kasım 2022, Pazar

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 60%

İlgileri üstünde toparlayabilirsin bugün. İnsanlar sana çok daha fazla odaklanabilir. İnsanların ilgisini üstünde hissetmek aşk konusunda daha fazla şey beklemene de vesile olabilir bugün. Bu konuda daha şanslı olabilirsin.

Bugünyaşamınızda küçük aksaklıklar yaşayabilirsiniz. Ama üstleriniz sizi her zamankinden daha fazla takdir ediyorlar. Siz de sakin davranın ve takdir edilmenin gururunu yaşayın. İş yerinizi de evle karıştırmayın.

Herkes dinlenir ve yeni haftaya hazırlanırken sen bugünden harekete geçmek isteyebilirsin. Bu enerji seni daha iyi kararlar almaya da itebilir. Erkenden harekete geçmek, daha esnek planlar yapabilmeni kolaylaştıracak bugün.

Bugün aynada baktığında gördüğün kişi içine çok daha fazla sinebilir. Kendinden emin bir biçimde hayatına odaklanmak sana çok daha iyi bir enerji katabilir. Bu enerjiyi doğru bir biçimde kanalize etmek adına egzersiz konusunda bir şeyler yapabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bir süredir gerçekleşmesini beklediğin şeyler sonunda gerçek olabilir. Önemli insanlarla tanışabilirsin. Büyük destekler görebilirsin. Bazı işleri yoluna koymak biraz koşuşturma gerektirse de bu seni yormayacak. Aksine enerji dolup taşabilirsin!

13 Kasım 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Önümüzdeki birkaç gün içinde planlarınızdan vazgeçmek zorunda kalabilirsiniz, ancak daha sonra geriye bakacaksınız ve bunun yapılması gereken doğru şey olduğunu anlayacaksınız. Basit gerçek şu ki, bir Aslan bile her zaman kendi yollarına sahip olamaz.

13 Kasım 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Herkesin hayatta kendi yükünü taşımak zorunda olduğunu bilmelisin. Başkalarının işlerine yardım etmek ile karışmak arasında fark olduğunu bugün bir kez daha görebilirsin. Bir süredir görüşmediğin arkadaşınla uzun telefon görüşmesi yapabilir, buluşmak için tarih ayarlayabilirsin. Akşam saatlerinde dinlenmek, üzerindeki ağırlıklardan arınmak isteyeceksin.

13 Kasım 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yüksek enerjiyi akıl karışıklığı olarak hissedebilirsiniz. Yapabileceklerinizin ve imkanlarınızın farkındasınız, odaklanmanız gereken şey sadece bu olmalıdır. Sıraya koymak ve kendi içinizde bir disiplin, düzen oluşturmak sorunu çözebilir.

13 Kasım 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bazı fedakarlıklar gündeme gelebilir. Aceleci düşünmemekte fayda var. Gurur yaptığınız konulara özellikle dikkat etmelisiniz.

13 Kasım 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi anlamda beklemediğiniz gelişmeler olabilir. Çok dardayken gelen bir dost eli içinize su serpebilir ya da beklediğiniz ve dönmeyeceğine inandığınız birdönebilir.

13 Kasım 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sabrınızın sınırlarını zorlayan art arda birkaç günden sonra sizi batıracak ya da gün yüzüne çıkaracak gerçek geliyor. En derin itkilerinizi ifade etmeye itileceğiniz stresi yüksek bir gün olabilir. Bir otorite figürüyle yüzleşmek birdenbire acı ve kötü sözler sözlemenize sebep olabilir. Sakin olmak için elinizden geleni yapın.

13 Kasım 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ani sosyalleşme fırsatları, özellikle ev içerisinde verdiğiniz sözlerle çelişebilir. Birini hayal kırıklığına uğratmaktan korkmuş olsanız da, arkadaşlarınızın sahip olduğu her dürtüsel fikre katılmak zorunda değilsiniz. Bu davet size uygun değilse, daha sonra başkaları da olmalıdır. Bununla birlikte, ev içi görevlerinize ara vermek için iyi bir zamanınız var mı? Onlara katı bir yaklaşım, ne kadar uygun görünse de sonsuza kadar sürdürülebilir değildir. Bazen bir mola vermeniz gerekir.

13 Kasım 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygularınızı inatla savunduğunu bir gün. Sizi ilgilendiren tüm konulara kendinizi verecek ve başarınızı ortaya çıkaracaksınız. Bugün, gireceğiniz ortamlarda kendinizi dingin ve yaratıcı bir şekilde ifade etmelisiniz.

13 Kasım 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok şey istediğiniz gibi gitmiyor. Nereye baksanız önünüzde engeller görüyorsunuz. Ters gibi görünen bu durumları sakin bir tavırla, meydan okunacak bir oyun gibi kabul ederek halletmeye çalışın. Bir şey sizin dilediğiniz gibi gerçekleşmese de, sonunda hiç beklenmedik faydalarını görebilirsiniz. Yolunuza konulan her engel, yolculuğu daha da ilginç kılar.

13 Kasım 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Tuhaf bir biçimde dengesini sağlayabildiğiniz üç haftalık bir sürecin sonuna geldiniz. Pek çok kez, kendinizden ödün vermeden toplumda bi yer edinebilmenin ve kültürel yaşamın bir parçası olmanın zorluklarından dem vurdunuz. Başarılı oldunuz mu? Şimdi, atlattığınız bu dönemi enine boyuna tartma vakti. Aynada kendinize bakın ve dürüst bir yargıda bulunun.Şanslı numaralarınız neler?

13 Kasım 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partneriniz ilişkinizin düzelmesi adına, birçok adım attığını, fakat sizin bunları görmediğinizi düşünüyor. Yeniden sıcak ilişkiler için ilk adımı, bu kez siz atmalısınız. İş hayatınızın sorunlarını kimseyle paylaşmıyor, tek başınıza yaşamayı tercih ediyorsunuz. Önümüzdeki günlerdehayatınızda oluşacak hareketlenmelere ayak uydurmanız gerekebilir. Herkese tasarruf tavsiye ediyorsunuz ama kendinizi denetlemiyorsunuz. Sağlık konularını bu kadar abartmayın.

13 Kasım 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 36' 44" R
Ay
Akrep
20° 54' 00" R
Merkür
Koç
15° 58' 58"
Venüs
Koç
24° 53' 54"
Mars
Balık
25° 54' 12"
Jüpiter
Boğa
22° 48' 24"
Satürn
Balık
16° 07' 34"
Uranüs
Boğa
22° 03' 59"
Neptün
Balık
28° 45' 15"
Plüton
Kova
02° 05' 27"
Chiron
Koç
20° 22' 36"
Lilith
Başak
22° 47' 18"
True Node
Koç
15° 35' 31"
Son Güncelleme : 25/04/2024 11:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>