Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Geleceğe Odaklanıyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Kasım 2022, Çarşamba

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 80%

Bugün kendini aşka biraz uzak hissedebilirsin. Ancak aşk ne yapıp edip seni bulabilir. Beklemediğin birisi sana mesajlar atabilir. İnternette sana ulaşmaya çalışanlar olabilir. Aşk konusunda sosyal medyanın da etkisini daha baskın görebilirsin.

Size yol görünüyor. Yöneticilerle bozuk olduğunuzdan işten çıkartma diye anlayabilirsiniz, ama değil. Yalnız da değilsiniz, bir ekip içinde görünüyorsunuz. Dönüşünüz çok mutlu olacak gibi. Bugün yöneticilerde biraz yakınlaşma isteği görebilirsiniz.

Maddi açıdan bütçeni dikkatle değerlendirmen gereken bir gün olabilir bugün. Bazı beklenmedik masraflarla karşılaşabilirsin. Bütün bunları yoluna koymak ve sana olabildiğince az zarar vermesi için maddi konularda esnek davranman gerekebilir. Önemli noktalarda insanlardan destek isteyebilirsin.

Bol koşuşturmalı bir gün olabilir senin için. Böyle günlerde önceliği bağışıklık sistemini kuvvetlendirmeye vermen gerekecek. Sıkı giyinmek ve dikkatlice bir şeyler tüketmek önceliğin olabilir. Vitamin takviyeleri sana bugün iyi gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünile sosyal hayatı birleştirebilirsin. Odaklandığın işlerden daha fazla keyif alabilirsin. Yeni fırsatlara ve güzel tekliflere kendini açabilirsin. Hem sosyalleşeceğin hem de işe odaklanacağın bir gün olabilir. Şans bugün senden yana!

9 Kasım 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Son zamanlarda aklınızda çok şey var ve bugünün tutulması, muhtemelen zahmete değmeyecek konular hakkında çok derin düşündüğünüz hissini artıracak. Etrafında taşıdığın tüm o zihinsel çöplerden kurtulma zamanı.

9 Kasım 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geleceğin ile alakalı bazı fikirlerin temelini oluşturabilirsin. Eğer uzun zamandır ilişkisi olan bir Aslan burcuysan, sevgilini ilgisiz kalmakla suçlayabilirsin. Unutma ki sen de en az onun kadar yoğun günlerden geçiyorsun. Kilo problemin varsa, kalorisi yüksek gıdalardan uzak durmanda fayda var.

9 Kasım 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hem kendinizle hem de çevrenizle barışık olduğunuz bir gündesiniz. Bir süredir ilk defa bu kadar hafiflemiş ve farkında hissediyor olmak, bakış açınızı değiştirebilir. Duygusal konularda daha önce gözden kaçan ya da üzerinde durulmayan noktaları bugün gündeme getirebilirsiniz.

9 Kasım 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek yönünde yeni başlangıçlar yapmak için adım atabilirsiniz. İşlerinizde bazı aksaklıklar ortaya çıkabilir. Aşk hayatınızda mücadele edeceğiniz konular sizi değişime sürükleyebilir. Kendinizi zorlanmış hissedebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda arkadaşlarınızdan destek alabilirsiniz. Duygusal olarak kendinizi sıkılmış hissedebilirsiniz.

9 Kasım 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mutlu olacağınız ve sizi sıkıntıya sokacak konular aniden ve hızlıca yaşanabilir. Sevinci ve hüznü aynı anda yaşamak sizde şoklanmışlık etkisi yaratabilir.

9 Kasım 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün birine eğitim vermeniz ya da ona bir şey öğretmeniz gerekebilir. Çevrenizde yeni yetiler edinmesi gereken kişiler olabilir. Birileri bir şeyle mücadele ediyor olabilir. Bilmedikleri şeyleri siz biliyor olabilirsiniz. Vaktinizi cömertçe sunun ve onlara yardımcı olup olamayacağınıza bakın. Yeni yetenekler edinirken kendilerine daha çok güvenmeleri için onlara yardımcı olabilirsiniz.

9 Kasım 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Evinizin nasıl görünmesi gerektiğine dair güncel bir çatışma muhtemelen görünüşle ilgili değildir. Ne pahasına olursa olsun kendi yolunuza sahip olmak için çok zorlarsanız, alanı paylaştığınız diğerlerini yabancılaştırmanız muhtemeldir. Öte yandan, kendi yükünü başkasına vermeye çalışan birinin katılığına karşı savaşmanın tek yolunun bu olduğunu düşünebilirsiniz. Daha büyük insan olarak ve ilgili sorunlar hakkında bir tartışma başlatarak onları şaşırtmayı düşünün.

9 Kasım 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularda alacağınız desteğin büyük bir kısmını, ilişkilerinizde yarattığınız başarılara borçlusunuz. Benmerkezci kişiliğinizin altında yatan yardımsever yapınızı kimse inkar etmiyor. Takdir görmeye devam edeceksiniz.

9 Kasım 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedeflerinize doğru ilerlemeniz engelleniyor. Cesaretinizi fazla yitirmeyin ve başkalarından da pek teselli beklemeyin. İradenizi güçlendirin ve hayallerinizi biraz değiştirmek zorunda kalsanız bile onların peşinden koşmaya devam edin. Aceleci davranmayın ve enerjinizi muhafaza edin. Bu sorunu halledilmesi gereken herhangi birolarak ele alın ve hiçbir şeyin yolunuza taş koyamayacağına inanın.

9 Kasım 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün kariyer vehayatınızla ilgili ani güçlü değişimler yaşayabilirsiniz. Maddi anlamda güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Akşam saatlerinde sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz.

9 Kasım 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgi ve ilgi çekmek için hiç yeri ve aslı olmadığı halde kıskançlık yaratmanız tehlikeli bir oyun! Son bir damla, bardağı taşırabilir. İş yerinde bir konu hakkında yanlış bilgilendirildiniz. Bir an önce doğruyu arayıp bulmazsanız, prestijiniz sarsılacak gibi! Kazancınız yerinde, ama büyük ödemeleriniz yüzünden paraya çok ihtiyacınız var. Evinize almak istediğiniz bir eşyayı ertelemeniz gerekebilir. Uzun saatler masa başında bilgisayar kullanmak göz sağlığınızı bozuyor.

9 Kasım 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 09' 10" R
Ay
Yay
10° 51' 57"
Merkür
Koç
16° 03' 38"
Venüs
Koç
26° 50' 59"
Mars
Balık
27° 07' 36"
Jüpiter
Boğa
23° 10' 25"
Satürn
Balık
16° 16' 21"
Uranüs
Boğa
22° 09' 20"
Neptün
Balık
28° 48' 15"
Plüton
Kova
02° 05' 45"
Chiron
Koç
20° 28' 03"
Lilith
Başak
22° 57' 51"
True Node
Koç
15° 30' 39"
Son Güncelleme : 27/04/2024 01:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>