Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Araştırmalarını Tamamlıyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Kasım 2022, Perşembe

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 60%

Sevdiğin insanla beraber gezi planları yapmak gün boyunca iyi hissetmen için önemli olacak. Onunla geçireceğin zamanın senin için keyifli olması aranızdaki ilişkinin de önemli bir değişim geçirmesine katlıda bulunabilir.

Herkesin sizin gibi olması mümkün değil. Siz kısa zamanda nitelikliçıkarmakta ustasınız ama herkesin yeteneğinin aynı olması mümkün değil. Bazı problemler sizin bu değerlendirmenizden kaynaklanıyor olabilir.

İş ortamında bir değişiklik yapman gerekebilir. Büyük kararlar vermeden önce iyice düşünmek gerekecek. Geleceğini direkt etkileyecek kararlar için başkalarının görüşlerini almak sana fayda sağlayacak.

Sakin ortamlarda bulunmak zihnen yenilenmek için fırsatlar sunacak. Sessiz ortamlarda bulunmaya özen göstermelisin. Yürüyüş yapma için fırsat yaratmak sana büyük yarar sağlayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İstediğin huzurlu ortamın oluşması için şartlar sonunda olgunlaşacak. Seni rahatsız eden insanların senden uzaklaştığını gördükçe huzurla dolacaksın. Üstündeki yükten kurtulmak ister istemez huzura ermeni sağlayacak.

3 Kasım 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yeni bir şeye başlamak cazip gelebilir, ancak gezegenler biraz beklemeniz ve sonra ne olacağını görmeniz gerektiği konusunda uyarıyor. Ufukta çok daha ilginç bir proje olabilir, bu yüzden ikinci sınıf şeylerle zamanınızı boşa harcamayın.

3 Kasım 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi işini kurmak isteyen bir Aslan burcuysan, yatırım yapacağın alanı doğru seçtiğinden emin olmalısın. Araştırmalarını tamamlamadan önce hazırlıklarını gözden geçirmeyi ihmal etmeyeceksin. Bir yandan olmadık durumlara şans getirirken bir yandan da çileden çıkabileceğin duygusal karmaşalar yaşayabilirsin.

3 Kasım 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Moralinizi yüksek tutmalısınız. Hiçbir şeyin çözümsüz olmadığını bilin ve özellikle aşk hayatınızla ilgili hiçbir konuyu aceleye getirmeyin. Üzerinde konuşmanız gereken konularda kafanızın sakin ve rahat olmasına özen göstermelisiniz, gerekiyorsa günübirlik bir açık hava tatili de yapabilirsiniz.

3 Kasım 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde endişe duyduğunuz konularla yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz. Sizi yoran kişilere karşı dikkatli olmalısınız. Ortaklı konular gündeminizi etkileyebilir. Parasal konularda sıkıştığınızı hissedebilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişilere karşı özenli davranmalısınız. Akşam saatleri sizin için daha rahat geçebilir.

3 Kasım 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kendinizi bazı sorunlardan arındırmaya başlamalısınız. Bu sebepten temizlenme ve arınma tarzı meditasyonlar sizlere çok yardımcı olacaktır.

3 Kasım 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendini yeni ortamlarda bulmak seni şaşırtacak. Yeni insanlarla tanışıp vizyonunu geliştirme imkanı bulacaksın. Tanıştığın insanlar sayesinde yenialanlarında uzmanlaşmayı düşünebilirsin. Girişken olmaya devam etmek yararına olacak.

3 Kasım 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Evde dinlenmek rahat olabilir, ancak çok sıkıcı olup olmadığınızı da merak ediyor olabilirsiniz. Kendi sebepleriniz için macera peşinde koşmanın veya devam etmemenin yanlış bir tarafı olmasa da, belki de öncelikle diğerlerinden daha fazlasını elde etmek için algıladığınız baskıya tepki veriyorsunuz. Kişisel kaygılarınızı etrafınıza yansıtmak da mümkün olsa da, şu anda başkalarının verdiği sinyallere karşı özellikle hassassınız. En önemli arayışınız, nerede bittiğinizi ve nerede başladığını belirlemektir.

3 Kasım 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizin çok fazla etkisi altında kaldığınız için, küçük yanılmalar her zaman mümkün. Özellikle ikili ilişkilerinizi yanlış temeller üzerinde geliştiriyorsunuz. Bazı fikir ayrılıkları nedeniyle tartışmalar yaşayabilirsiniz.

3 Kasım 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedefiniz, değişen koşullar nedeniyle bir kez daha ellerinizden kayıp gidiyor. Bunun moralinizi bozmasına izin vermeyin ve oturup durumunuzu enine boyuna düşünün. Belki de her şey ilk bakışta göründüğü gibi değildir ve bazı tedbirler alarak hasarı azaltmanız mümkün olacaktır. Olmasa bile şöyle düşünün: varılacak yerden ziyade yolculuktur önemli olan.

3 Kasım 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün finans, okültizm, sağlık konularında güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Aile evinizle ilgili önemli yatırımlar yapabilirsiniz.

3 Kasım 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hoşlandığınız kişiye karşı çekingenliğinizin anlaşılır sebepleri var, ama etkilendiğiniz kişi cesarete değer birine benziyor. İlişkiyi başlatıp başlatmamakta son derece kararsız görünüyorsunuz. İşinizde sorumluluklarınızı ihmal etmeniz hoş karşılanmıyor. Bugünlerde alacağınız kimi kararlarda zorlanabilirsiniz. Kararlarınıza çok kişiyi ortak etmeniz, kararlarınızı olumlu anlamda geciktirecek. Bugün istemeseniz de bazı harcamalar yapmak zorunda kalabilirsiniz.

3 Kasım 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 00' 15" R
Ay
Akrep
25° 55' 43"
Merkür
Koç
15° 58' 59"
Venüs
Koç
25° 23' 41"
Mars
Balık
26° 12' 53"
Jüpiter
Boğa
22° 53' 59"
Satürn
Balık
16° 09' 49"
Uranüs
Boğa
22° 05' 21"
Neptün
Balık
28° 46' 01"
Plüton
Kova
02° 05' 32"
Chiron
Koç
20° 23' 59"
Lilith
Başak
22° 49' 59"
True Node
Koç
15° 34' 24"
Son Güncelleme : 25/04/2024 20:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>