Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Mesafeni Koyuyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Kasım 2022, Cumartesi

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 80%

Sevdiğin insanla aranızdaki ilişkinin istediğin gibi güçlü olması için duygularına öncelik vermelisin. Ona karşı olan hislerinin güçlenmesi için onunla daha çok zaman geçirmek önemli olacak.

Sevgiliniz boş zamanınızın çoğunu bu gece evde geçirmek isteyebilir, ancak sizin de fiziksel enerjiniz o kadar yüksek olabilir ki dışarı çıkıp gece dans etmekten başka bir şey istemeyebilirsiniz. Durumun tüm yönlerini göz önünde bulundurun. Mümkünse uzlaşmaya çalışın, belki bir süre için dışarı çıkabilirsiniz. Unutmayın: Mümkün olduğunca kimsenin kaybetmediği bir kazan-kazan durumu yaratın!

İş yerinde ani hareketlilikler yaşanabilir. Paniğe kapılmadan, soğukkanlılığını koruyarak olaylara yaklaşmak senin için iyi olacak. Olaylar üzerindeki kontrolü kaybetmemek için daha dikkatli olmalısın.

Yediklerinle ilgili daha dikkatli olman gerekecek. Daha hafif yiyecekler tercih ederek günü daha iyi geçirmek mümkün olabilir. Eline geçen her fırsatı yürüyüş yaparak değerlendirmek sana büyük fayda sağlayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yaptığın işe daha tutkulu şekilde sarılmak isteyebilirsin. Gelecek ile ilgili daha gerçekçi hayaller kurarak belirlediğin hedefe yaklaşmak seni oldukça mutlu edecek. İşine tutkuyla sarılmaya devam etmelisin.

5 Kasım 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Son zamanlarda o kadar çılgın bir hızla ilerliyorsunuz ki, önümüzdeki birkaç gün içinde biraz yavaşlamanız gerekecek. Bir Aslan bile arada bir nefes almaya ihtiyaç duyar ve bunu elde etmenin en iyi yolu ailenizle daha fazla zaman geçirmektir.

5 Kasım 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşların ve yakın çevren bugün önemli. Onlarla yüz yüze geleceğin güzel paylaşımlarda bulunacaksın. Duygusal olarak çok hareketli olduğun bir gündesin. Dikkatli olman gereken kişilerle aranda mesafe belirlemen gerekebilir. Kendi işini yapan bir Aslan burcuysan, banka kredi ödemeleri gibi konularla uğraşabilirsin.

5 Kasım 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendi isteklerinizi gerçekleştirirken evinize ve ailenize karşı sorumluluklarınızı da unutmamalısınız. Doğru bir strateji kurmalısınız. Ev vedengelerinizi değiştirecek konuşmalar gündeme gelebilir, kapanmamış defterler yeniden aralanabilir.

5 Kasım 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Genel olarak akıcı ve destekleyici koşullar içindesiniz. Yeni insanlar, yolculuklar ve yabancılar hayatınıza güzel şeyler getirebilir.

5 Kasım 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Tartışma ortamlarında savaşmak yerine temiz hava almak için dışarı çıkmanızda fayda var. Bu durum bir süredir hareketsiz kalan bünyenize enerji sağlayacaktır.

5 Kasım 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Uzakta olan bir arkadaşın hakkında endişelenebilirsin. Onunla en kısa zamanda iletişim kurmak senin için daha iyi olacak. Arkadaşlarınla birlikte ona yardımcı olmak için bir düzenleme yapabilirsin. İnsanlara yardımcı olmak senin için önemli olacak.

5 Kasım 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda yakın ilişkilerinizden birinde daha derin bir bağlantı için can atabilirsiniz. Belki de bunu elde etmenin anahtarı, normalde kabul ettiğiniz şeyleri daha fazla takdir etmenizde yatmaktadır. Gerçekten önemli bir şey yapmamak için harcadığınız tüm zaman hakkında çok fazla düşünmeseniz de, o anlarda geliştirmekte olduğunuz güvenlik ve rahatlığın temelini düşünün. Hâlihazırda sahip olduğunuz şeyi kabul edin, ardından oradan mantıklı bir şekilde inşa edin.

5 Kasım 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygularını açıklama konusunda oldukça cesur davranıyorsunuz. Bugün, hayal gücünüzü kullanabileceğiniz alanları tespit ederek, enerjinizi olumlu bir şekilde kullanacaksınız. İçsel disiplininiz mükemmel şekilde çalışıyor.

5 Kasım 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün biraz çalkantılı bir gün yaşayabilirsiniz. Bir yandan yapmaya çalıştığınız birçokyolunda gitmezken, diğer yandan sorunun karşılaştığınız kişilerden kaynaklandığını göreceksiniz. Aşırı tepki vermeyin. Bunun yerine sakinliğinizi korumaya çalışın ve böylece başkalarını kendinize hayran bırakın, sonunda bu tatsız günü olumsuzluklardan etkilenmeden bitirebilirsiniz.

5 Kasım 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk, uzak akrabalar gündeminize gelebilir. Sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla iletişime geçebilirsiniz.

5 Kasım 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle aranızdaki sorunları bu kadar büyütüp, takıntı haline getirmeyin. Size olan duyguları yoğun. Bu aralar sevindirici gelişmeler olabilir. Ailesiyle ilgili sorunlar yaşıyor olabilir. İşinizle ilgili beklentileriniz biraz hayal gibi. Kendinize gerçekçi ve zor hedefler seçmek yerine akılcı ve ulaşabileceğiniz hedefler belirleyin ve bunlar için sadakat ve duyarlılık içinde olun. Gereksiz harcamalara karşı birikimlerinizi yeniden gözden geçirin. İhmal ettiğiniz bir rahatsızlığınız keyfinizi kaçıracak gibi.

5 Kasım 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 57' 35" R
Ay
Başak
11° 14' 43"
Merkür
Koç
17° 27' 39"
Venüs
Koç
17° 44' 55"
Mars
Balık
21° 25' 01"
Jüpiter
Boğa
21° 28' 23"
Satürn
Balık
15° 34' 10"
Uranüs
Boğa
21° 44' 40"
Neptün
Balık
28° 33' 53"
Plüton
Kova
02° 03' 46"
Chiron
Koç
20° 02' 26"
Lilith
Başak
22° 08' 43"
True Node
Koç
15° 36' 50"
Son Güncelleme : 19/04/2024 16:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>